loading...

Ούτε Ζυγός, ούτε Παρθένος, ούτε Ταύρος: Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο!

SHARE:

Είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα και τόσο ίδιοι.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα και τόσο ίδιοι.

 Εξαρτάται από το ζώδιο; Ναι, μέχρι ενός σημείου, εξαρτάται και από το ζώδιο. Πόσες φορές έχουμε πει ότι “οι Καρκίνοι είναι υπερευαίσθητοι αλλά και μαμάκηδες”, ότι “οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι”, ότι “οι Αιγόκεροι είναι εγωιστές”. Το ίδιο ισχύει και σε θέματα αντίληψης και IQ.

Υπάρχουν λοιπόν και κάποια ζώδια που οι εκπρόσωποί τους φημίζονται για την οξυδέρκεια, τις αναπτυγμένες οργανωτικές δεξιότητες, την ικανότητα να προβλέπουν τα γεγονότα, να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις σε μακροπρόθεσμο επίπεδο τόσο όσον αφορά την προσωπική τους ζωή όσο και την καριέρα τους ή την πολιτική τους στάση.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και τις δικές τους αδυναμίες. Τα ζώδια μπορούν επίσης να χωριστούν σε δυο κατηγορίες: τους “αναλυτικούς” και τους “συνθετικούς”.

Ανάμεσα στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου οι Υδροχόοι λέγεται ότι είναι οι καλύτεροι αναλυτές ενώ αν αναζητάς μια έγκυρη πρόβλεψη για το μέλλον ρώτα έναν Σκορπιό. Ο Σκορπιός είναι σχεδόν αδύνατο να ξεγελαστεί. Βλέπουν κάθε μυστική πρόθεσή, ακόμα και την πιο ενδόμυχη. Αλλά ο Σκορπιός είναι ένα μόνο παράδειγμα που επιβεβαιώνει τον κανόνα: όλα τα ζώδια είναι έξυπνα με τον τρόπο τους.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) είναι οι θεματοφύλακες της διαισθητικής σκέψης. Βλέπουν μια ευκαιρία και αμέσως αντιλαμβάνονται τους ενδεχόμενους κινδύνους προκειμένου να τους αποφύγουν και να επιτευχθεί ο στόχος. Και όταν φτάσουν το στόχο τους, λένε: “Αυτή ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Γιατί δεν την σκέφτηκα πρώτος”;

Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) κατέχουν την πρακτική σκέψη και τείνουν να υπολογίζουν τα πάντα, από τον οικογενειακό προϋπολογισμό έως την επίλυση προβλημάτων στο χώρο εργασίας.

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) τείνουν να έχουν μια ιδεαλιστική, αναλυτική σκέψη. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στον κόσμο των ιδεών ενώ επεδεικνύουν ιδιαίτερη άνεση και χαλαρότητα στις κοινωνικές τους συναναστροφές. Αυτά τα ζώδια προτιμούν τον κόσμο των συναισθημάτων

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) έχουν επίσης τη τάση να σκέφτονται μακροπρόθεσμα. Είναι οι μόνοι που μπορούν να κατανοήσουν τα κίνητρα και τα συναισθήματα του συνομιλητή τους. Και εδώ έχουμε 2 ενδιαφέρουσες παραδοχές: στην κινεζική αστρολογία το νερό σχετίζεται με το μυαλό. Και σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης, αν ψάξετε το λήμμα “ιδιοφυΐα” θα πέσετε πάνω στη φωτογραφία του Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο οποίος ανήκε στο ζώδιο των Ιχθύων.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Ούτε Ζυγός, ούτε Παρθένος, ούτε Ταύρος: Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο!
Ούτε Ζυγός, ούτε Παρθένος, ούτε Ταύρος: Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο!
http://www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/07/zwdia-22.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/07/blog-post_421.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/07/blog-post_421.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy