loading...

Ποιο είναι το σωστό ντύσιμο ανάλογα με τον σωματότυπό σας

SHARE:

Μπορεί η μόδα συνεχώς να εξελίσσεται –παρά το ότι τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η τάση της μόδας του παρελθόντος- όμως είναι στο χέρι μας ...

Μπορεί η μόδα συνεχώς να εξελίσσεται –παρά το ότι τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η τάση της μόδας του παρελθόντος- όμως είναι στο χέρι μας να την υιοθετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Κι αυτό δεν πρόκειται να το πετύχουμε αν υιοθετούμε άκριτα το στιλ που βλέπουμε σε περιοδικά μόδας και δεν το φιλτράρουμε αναλόγως. Επειδή όλες οι γυναίκες έχουμε τα «δυνατά» μας και τα αδύνατα σημεία, δείτε πώς μπορείτε να αναδείξετε σωστά το σώμα σας.

Σταθείτε πρώτα μπροστά από έναν καθρέφτη, κάντε το τεστ για να δείτε σε ποιον σωματότυπο ανήκετε και μετά ξεδιαλύνετε την ντουλάπα σας.

1. Αχλάδι


Η κατηγορία στην οποία ανήκουμε οι περισσότερες Ελληνίδες, γι’ αυτό και δικαιωματικά μπαίνει πρώτη! Στον σωματότυπο αυτό, το μπούστο δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο, η μέση και οι ώμοι είναι στενοί και η περιφέρεια και οι γλουτοί ανοιχτοί.

Το σωστό ντύσιμο

Στόχος: να τονίσετε τη μέση και τα χέρια και να προσθέσετε όγκο στο πάνω μέρος του σώματος. 

Μπλούζες- τοπ


Για τις μπλούζες, μπορείτε να «παίξετε» με «χαρούμενα» χρώματα ή να προτιμήσετε το κλασικό άσπρο-μαύρο.. Το ιδανικό μήκος τους είναι ακριβώς πάνω ή ακριβώς κάτω από το πιο «ανοιχτό» μέρος των γοφών και των γλουτών σας για μην τους τονίζει.

Το στράπλες, η λαιμόκοψη V και το «χαμόγελο» θα δώσουν συμμετρία στο ντύσιμό σας και θα κάνουν το βλέμμα να «ξεφύγει» από το κάτω μέρος.

Παντελόνια- Φούστες


Σε αντίθεση με το πάνω μέρος, στο κάτω προτιμότερα είναι τα σκούρα χρώματα για να «καμουφλάρουν» την περιοχή της περιφέρειας. Για τα παντελόνια ιδανικές είναι οι διαχρονικές πλέον «καμπάνες» και τα παντελόνια σε ίσια γραμμή.

Από φούστες μπορείτε να φορέστε σχεδόν τα πάντα, εκτός από μίνι που θα τονίσει τα επίμαχα σημεία. Η πιο σίγουρη και πολύ στιλάτη επιλογή είναι η γραμμή Α, οι ψηλόμεσες pencil skirts αλλά και οι φούστες balloon που ανοίγουν στο κάτω μέρος και αδυνατίζουν.

Φορέματα


Προτιμήστε τα φορέματα που τονίζουν το μπούστο και που θα δώσουν συμμετρία στο σώμα σας αλλά και αισθησιασμό στο ντύσιμό σας. Εκτός από τα φορέματα που φαίνονται στη φωτογραφία, τα στράπλες είναι μια εξίσου καλή επιλογή!

Αξεσουάρ

Όλα τα βαριά και ογκώδη αξεσουάρ επιτρέπονται άφοβα (εφόσον φυσικά ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο) για να σας δώσουν τον όγκο που σας λείπει από το επάνω μέρος.

Παπούτσια


Επειδή ακόμα και τα παπούτσια μπορεί να κάνουν τη διαφορά, επιλέξτε υποδήματα με χοντρό πάτο μπροστά και λεπτό τακούνι πίσω ή αν είστε φαν των φλατ, προτιμήστε τη μυτερή εκδοχή τους ή με λίγο χοντρό τακούνι, που θα επιμηκύνουν τον κορμό σας.

2. Μήλο


Οι γυναίκες με αυτόν τον σωματότυπο έχουν λεπτά άκρα, φαρδείς ώμους και ανοιχτή πλάτη ενώ δεν έχουν τονισμένη μέση.

Τι πρέπει να φοράτε

Στόχος: να επιμηκύνετε το πάνω μέρος του κορμού και να εστιάσετε στα πόδια. 

Μπλούζες-τοπ


Προτιμήστε μονόχρωμες μπλούζες, κυρίως σε ανοιχτά χρώματα, ή με κάθετα σχέδια (π.χ. κάθετες ρίγες) που θα αδυνατίσουν τον πάνω κορμό. Το κατάλληλο κόψιμο είναι η λαιμόκοψη V και το κατάλληλο μήκος τους το σημείο ακριβώς πάνω από τον γοφό.

Παντελόνια- Φούστες

Τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα παντελόνια σε ίσια γραμμή είναι ιδανικά για να κάνουν πιο «μεσάτο» το σώμα σας. Αν είστε φαν της μόδας, μην διστάσετε να «τολμήσετε» με κάπρι ή cropped παντελόνια, που θα τονίσουν τα πόδια σας.

Για τις φούστες το ίσιο κόψιμο, η pencil εκδοχή τους ακόμα και οι… πλισέ (για τον χειμώνα) θα αναδείξουν τα λεπτά άκρα σας. Απλώς φροντίστε το μήκος τους να φτάνει μέχρι το γόνατο για να δώσει συμμετρία στο σώμα σας.

Φορέματα


Για εσάς, ιδανικά είναι τα φορέματα που είναι στενά στο μπούστο και ανοίγουν από τη μέση και κάτω. Μην «φοβηθείτε» τα maxi φορέματα- θα επιμηκύνουν τον κορμό και θα σας χαρίσουν πόντους.

Αξεσουάρ

Αποφύγετε τα ογκώδη αξεσουάρ, και επιλέξτε τα.. μακριά! Τα μακριά σκουλαρίκια και κολιέ θα απαλύνουν το «στρογγύλεμα» του πάνω μέρους του σώματος. 

Παπούτσια


Προτιμήστε τις στρογγυλές μύτες και τα χοντρά τακούνια (το λεπτό τακούνι δεν είναι απαγορευτικό, αρκεί το παπούτσι να είναι στρογγυλό μπροστά), που είναι ό,τι πρέπει για τα λεπτά πόδια σας.

3. Ανάποδο τρίγωνο


Αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία έχετε ανοιχτούς ώμους, πιο στενή λεκάνη και μέση.

Το σωστό ντύσιμο

Στόχος: να «καλύψετε» την ασυμμετρία στο πάνω και το κάτω μέρος του σώματος. 

Μπλούζες-τοπ

Για το πάνω μέρος προτιμήστε τα σκούρα χρώματα (εκτός από το μαύρο και το καφέ, πιο καλοκαιρινές επιλογές είναι το σκούρο πράσινο, το μοβ και το μπορντώ). Προτιμήστε τη λαιμόκοψη V, που θα κολακεύσει το μπούστο σας και όσες δένουν στη μέση. Το ιδανικό μήκος τους φτάνει μέχρι τους γοφούς, ώστε να καλύπτονται για να αποκτήσουν όγκο.

Φορέματα

Για τα φορέματα προτιμήστε τα maxi σε ίσια γραμμή (όπως τα αρχαιοελληνικά) και όσα έχουν ζώνη ακριβώς κάτω από το μπούστο.

Παντελόνια-φούστες


Οι καμπάνες και τα κάπρι είναι ιδανικά για εσάς, χωρίς να είναι απαγορευτικά όλα τα υπόλοιπα.

Από φούστες είστε ελεύθερη να επιλέξετε ό,τι θέλετε με μια εξαίρεση: τις pencil που δεν θα κολακεύσουν τη λεπτή μέση και θα τονίσουν τους ανοιχτούς ώμους.

Αξεσουάρ


Προτιμήστε τα πολύ μακριά ή τα πολύ κοντά αξεσουάρ. Τα πολύ «βαριά» κολιέ θα «χαθούν» στη σιλουέτα σας, γι’ αυτό καλύτερα θα είναι να τ’ αποφύγετε- εκτός αν «δένουν» κολλητά στο λαιμό. Για τις τσάντες, οι τετράγωνες και ογκώδεις είναι η καλύτερη επιλογή. 

Παπούτσια


Για τα υποδήματά σας, οι επιλογές είναι πολλές. Ωστόσο, είτε επιλέξετε λεπτά είτε χοντρά τακούνια, προτιμήστε να τολμήσετε με λίγο χρώμα που θα «καμουφλάρει» τους ανοιχτούς ώμους.

4. Κλεψύδρα


Θεωρείται ο πιο θηλυκός και sexy σωματότυπος ενώ σύμφωνα με έρευνες είναι και το σώμα που θαυμάζουν περισσότερο οι άντρες. Αν αναρωτιέστε γιατί, η απάντηση είναι απλή: οι γυναίκες με σώμα κλεψύδρα έχουν πλούσιο μπούστο και λεκάνη, συμμετρικά φτιαγμένα και μέση… δαχτυλίδι.

Πώς θα το αναδείξετε

Στόχος: να τονίσετε τις καμπύλες σας. 

Μπλούζες- τοπ


Για το πάνω μέρος προτιμήστε μπλούζες που θα τονίσουν το μπούστο σας, όπως η λαιμόκοψη V και όσες έχουν ζώνη ακριβώς κάτω απ’ αυτό. Αποφύγετε το «χαμόγελο» που θα «στρογγυλέψει» την περιοχή, κάτι που δεν θα σας κολακεύσει ιδιαίτερα.

Φορέματα

Κάθε είδους μεσάτα φορέματα, όπως οι φάκελοι, τα κοκτέιλ φορέματα που στενεύουν στα γόνατα ή τα μπαλούν που είναι στενά πάνω και ανοιχτά κάτω θα αναδείξουν το sexy σώμα σας. Αποφύγετε τα maxi φορέματα, στα οποία μπορεί να χαθείτε μέσα στον όγκο τους.

Αξεσουάρ


Τα ογκώδη αξεσουάρ δεν είναι η πρώτη σας επιλογή. Προτιμήστε τα κοντά και λεπτεπίλεπτα κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια με άρωμα παλιάς δεκαετίας. Εξάλλου, το vintage και pin up girl στιλ ταιριάζει ιδανικά σε εσάς. Να θυμάστε επίσης ότι μπορείτε να φοράτε άφοβα ζώνες.

Παντελόνια- Φούστες


Τα άνετα παντελόνια (ακόμα και σε γραμμή boyfriend), τα χαμηλοκάβαλα, οι καμπάνες και, για τις πιο εκκεντρικές τα παντελόνια με κάθετες ρίγες θα τονίσουν τις καμπύλες σας για να γίνετε… sexy κι όποιος αντέξει.

Όσον αφορά τις φούστες, οποιαδήποτε ψηλόμεση επιλογή, «δένει» αρμονικά με τις ζουμερές καμπύλες σας. 

Παπούτσια

Τα peep toe, τα φλατ και όλα τα παπούτσια με στρογγυλή μύτη είναι ιδανικά για το vintage στιλ που τυχόν επιλέξτε.

5. Σωλήνας


Στον σωματότυπο σωλήνα ανήκουν οι γυναίκες με ομοιόμορφο και ψιλόλιγνο σώμα, με τους γοφούς, τη μέση και το μπούστο τους να είναι στο ίδιο μέγεθος και απολύτως συμμετρικά.

Πώς θα το αναδείξετε

Στόχος: να δημιουργήσετε περισσσότερες καμπύλες και να τονίσετε τα άκρα σας. 

Μπλούζες- τοπ


Φορέστε άφοβα χρώμα και σχέδια χωρίς περιορισμούς. Για ν’ αποκτήσετε παραπάνω καμπύλες, μπορείτε να πειραματιστείτε με αέρινες τουνίκ και άνετες μπλούζες ή πουκάμισα, που θα συνδυάσετε με ένα στενό παντελόνι.

Φορέματα


Προτιμήστε τα πιο εκκεντρικά φορέματα, όπως αυτά με έναν ώμο ή με ογκώδη μανίκια που θα δημιουργήσουν την αίσθηση της συμμετρίας.

Παντελόνια-φούστες


Όλα τα παντελόνια, χωρίς εξαίρεση, αρκεί να είναι μακριά. Αποφύγετε τα κάπρι και τα cropped τα οποία δεν θα σας δώσουν τις καμπύλες που θέλετε. Στις φούστες, επιλέξτε το κοντό μήκος που θα τονίσει τα λεπτά σας άκρα. 

Αξεσουάρ

Οι μεγάλες, φαρδιές ζώνες πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σας! Μ’ αυτές, μπορείτε να κάνετε κάθε ντύσιμο πιο θηλυκό με μια μόνο κίνηση.

Παπούτσια


Για τα υποδήματά σας, τα στρογγυλά φλατ, τα σανδάλια και τα δίπατα παπούτσια με χοντρό τακούνι είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε μια τεχνητή συμμετρία του πάνω με το κάτω μέρος του σώματος.                                                                                   

πηγη mama365.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Ποιο είναι το σωστό ντύσιμο ανάλογα με τον σωματότυπό σας
Ποιο είναι το σωστό ντύσιμο ανάλογα με τον σωματότυπό σας
https://gynaikagiapanta.gr/wp-content/themes/Avada-Child-Theme/images/fa-share-alt_16_ffffff.png
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/07/blog-post_465.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/07/blog-post_465.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy