loading...

Το Κoφτό Kίτρινο Mπικίvι, που Tρέλαvε όλη την Παραλία. Το Kάτω Mέρος του, είναι αυτό που Κάνει τη Διαφορά!

SHARE:

Όλος ο κόσμος την είδε να γδύνεται στο “50 Αποχρώσεις του Γκρι” πέρσι.

Όλος ο κόσμος την είδε να γδύνεται στο “50 Αποχρώσεις του Γκρι” πέρσι.

Φέτος, μας δείχνει ξανά την εντυπωσιακή σιλουέτα της μένοντας τόπλες στα γυρίσματα του δεύτερου μέρους της ταινίας.

Η 26χρονη ηθοποιός έβγαλε το κίτρινο σουτιέν του μαγιό της ενώ καθόταν στην ξαπλώστρα, όπου την ακολούθησε ο συμπρωταγωνιστής της Jamie Dornan και η σύζυγος του Amelia σε μια βοτσαλωτή ακτή στην Γαλλία.



Η πρωταγωνίστρια έβγαλε το πάνω μέρος του κίτρινο μαγιό της περιτριγυρισμένη από μέλη του συνεργείου των γυρισμάτων. Κάθισε σε μια ξαπλώστρα με το χέρι στο στομάχι και ο Jamie Dornan την πλησίασε για να την καλύψει με μια πετσέτα.

Σε μια ρομαντική σκηνή της ταινίας, ο Jamie βγάζει με προσοχή το μαγιό της Dakota και της κάνει ένα αισθησιακό μασάζ πάνω σε μία από τις ξαπλώστρες. Επίσης, είχαν την ευκαιρία και να διασκεδάσουν.

Ανέβηκαν σε ένα τζετ σκι και η Dakota πέρασε τα χέρια της γύρω από την μέση του Jamie ενώ εκείνος έβαζε μπρος στην μηχανή.






Νωρίτερα την ίδια μέρα, η ηθοποιός έκλεψε την παράσταση με το εντυπωσιακό μαγιό της το οποίο ήταν άκρως αποκαλυπτικό. Η υπόλοιπη εμφάνιση της ήταν απλή, με έναν χαλαρό κότσο στα μαλλιά.





Επέλεξε ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου, θυμίζοντας παλιές εποχές του Hollywood.

Ωστόσο, δεν φάνηκε να νοιάζεται ιδιαίτερα για την εμφάνιση της όσο έκανε βόλτες στην παραλία με τον όμορφο συμπρωταγωνιστή της.

Έλυσε τα μαλλιά της και ξάπλωσε στο ήλιο δίπλα στην θάλασσα.

Στο μεταξύ, ο 34χρονος Jamie έδειχνε όμορφος με μια απλή μπλε ηλεκτρίκ βερμούδα, η οποία τόνιζε τα μυώδη πόδια του και τους γυμνασμένους κοιλιακούς του.





Έχοντας συνηθίσει ο ένας το σώμα του άλλου μετά από αρκετές ερωτικές σκηνές, ο Jamie και η Dakota έδειχναν να νιώθουν άνετα μεταξύ τους

Και η σύζυγος του Jamie, Amelia Warner, ήταν εκεί, με ένα ριγέ μαγιό σε μπλε και ροδακινί.








Η συνέχεια της ταινίας αφορά την ιστορία της Anastasia Steele (Johnson) η οποία αμφισβητεί την σχέση της με τον Christian (Dornan) και έρχεται αντιμέτωπη με γυναίκες από το παρελθόν του.

Στην ταινία παίζουν ακόμα οι Kim Basinger, Bella Heathcote, Tyler Hoechlin, Marcia Gay Harden και Rita Ora και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 10 Φεβρουαρίου 2017.

Η τρίτη και τελευταία ταινία, η οποία βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία της E.L. James θα βγει το 2018.
Ο Jamie και η Amelia γιόρτασαν τον Απρίλιο την τρίτη επέτειο γάμου τους. Το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδί του τον Μάρτιο του 2016.








Πηγή: fanpage.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Το Κoφτό Kίτρινο Mπικίvι, που Tρέλαvε όλη την Παραλία. Το Kάτω Mέρος του, είναι αυτό που Κάνει τη Διαφορά!
Το Κoφτό Kίτρινο Mπικίvι, που Tρέλαvε όλη την Παραλία. Το Kάτω Mέρος του, είναι αυτό που Κάνει τη Διαφορά!
http://masternews.gr/wp-content/uploads/2016/07/504-810x425-696x365.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/07/o-k-mv-tv-k-m.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/07/o-k-mv-tv-k-m.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy