loading...

7 μυστικά ομορφιάς που θα σας κρατήσουν για πάντα νέες

SHARE:

Ποια γυναίκα δεν θέλει να μείνει για πάντα νέα; Ποια δεν θέλει να μην είναι εμφανές το πέρασμα του χρόνου στο πρόσωπό της; Ποια δεν επιθυμ...

Ποια γυναίκα δεν θέλει να μείνει για πάντα νέα; Ποια δεν θέλει να μην είναι εμφανές το πέρασμα του χρόνου στο πρόσωπό της; Ποια δεν επιθυμεί λεία επιδερμίδα σε κάθε περίοδο της ζωής της; Και ποια δεν γνωρίζει ακόμα ποιο είναι το μυστικό της νεότητας και πού να το βρει;
Όλες κάνουμε καθημερινά προσπάθεια να φροντίσουμε την επιδερμίδα και τον εαυτό μας έτσι ώστε να εκπέμπουμε πάντα λάμψη και υγεία. Όμως, όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα ζητήματα στη ζωή, η λύση είναι πολύ πιο απλή από όσο πιστεύουμε! Μερικά tips είναι αρκετά για να δείχνουμε ακόμα και δέκα χρόνια νεότερες σε κάθε περίοδο της ζωής μας.

1. Μαστίχα.
Το έλαιο Μαστίχας είναι συμπυκνωμένο σε δραστικά συστατικά, με αποτέλεσμα να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος. Στην πραγματικότητα, προστατεύει τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες, κι έτσι, ουσιαστικά, μας προφυλάσσει από τις αλλαγές που συνήθως επιφέρει στο δέρμα μας το πέρασμα του χρόνου.
Bonus tip: Tα περισσότερα προϊόντα της νέας σειράς ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου της Cleria, για την καταπολέμηση της γήρανσης, περιέχουν Golden Mastic.
2. Klotho, η «πρωτεΐνη της νεότητας».

Αν δεν έχετε ακούσει ακόμα αυτή την ονομασία, σύντομα θα την ακούτε παντού! Ηπρωτεΐνη Klotho συνδέεται με τη διαδικασία επιδιόρθωσης του DNA και την κυτταρική αποτοξίνωση και θεωρείται σήμερα από τους επιστήμονες ως η «πρωτεΐνη της νεότητας». Το ακόμα πιο εκπληκτικό με την περίπτωση της συγκεκριμένης πρωτεΐνης είναι το γεγονός ότι επανεφέρεται με το έλαιο Μαστίχας, που αναφέραμε παραπάνω!

3. Φροντίδα ματιών
Περιποιούμαστε σχολαστικά το πρόσωπό μας, γενικότερα, αλλά ξεχνάμε να φερόμαστε με τον ίδιο τρόπο και στην περιοχή των ματιών, παρότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εκεί βρίσκονται τα βασικά σημάδια που θέλουμε να εξαφανίσουμε: οι ρυτίδες. Αν επιθυμείτε να δείτε ξανά λεία και σφριγηλή την επιδερμίδα σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την Eye Perfection Cream της Cleria, της οποίας τα αποτελέσματα θα γίνουν πολύ γρήγορα αισθητά! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εντάξετε τη χρήση της στη beauty ρουτίνα σας και να είστε συνεπείς στα ραντεβού μαζί της!


4. Κολλαγόνο & Ελαστίνη
Για να αυξηθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και να μπορέσει να αναδειχθεί η υγιής όψη κάθε προσώπου, αυτό που χρειάζεται είναι ένας…θαυματουργός συνδυασμός! Το Υαλουρονικό οξύ μαζί με τους Πολυσακχαρίτες από χαρούπιαποτελεί την ιδανική λύση ενάντια στη φθορά του δέρματος. Κι επειδή, όπως ξέρουμε, η πρόληψη είναι η μισή θεραπεία, δεν χρειάζεται να περιμένουμε να γίνει έντονα εμφανής η φθορά για να πάρουμε τα μέτρα μας. Η σειρά λείανσης των πρώτων ρυτίδων της Cleria (με τριπλό Υαλουρονικό οξύ) βελτιώνει την εσωτερική δομή της επιδερμίδας και έτσι κάθε πρόσωπο μπορεί να είναι λαμπερό κάθε μέρα.

5. Αποτοξίνωση & Ενυδάτωση
Το πρόσωπό μας όσο χρειάζεται την ενυδάτωση άλλο τόσο χρειάζεται και την αποτοξίνωση. Τα πολύτιμα συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα της Cleria, εμένα τουλάχιστον, με βοήθησαν και στις δύο αυτές ανάγκες μου και, κυρίως, στο να απαλλαχτώ από τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης και τις λεπτές γραμμές που ήταν τόσο ενοχλητικό να τις βλέπω στον καθρέφτη!


6. No stress!
Το stress είναι από τους βασικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση της επιδερμίδας. Αν δεν αποφασίσουμε να ηρεμήσουμε και να διαχειριστούμε τα ups and downs της ζωής αυτής, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φέρουμε κι άλλες ρυτίδες στο πρόσωπό μας με ακόμα πιο γρήγορος ρυθμούς! Ladies, keep calm and… keep calm!

7. Νερό, νερό, νερό!
Μέχρι να συνηθίσουμε όλες να έχουμε κάθε μέρα όλη μέρα δίπλα μας νερό και να ενυδατώνουμε (και να αποτοξινώνουμε) τον οργανισμό μας από μέσα προς τα έξω, δεν θα σταματήσουμε να σας υπενθυμίζουμε πως τίποτα δεν είναι αρκετό αν δεν πίνουμε αρκετό νερό!


Ίσως τελικά το μυστικό της νεότητας να είναι η γνώση και η σωστή εκμετάλλευσή της!
jennygr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 7 μυστικά ομορφιάς που θα σας κρατήσουν για πάντα νέες
7 μυστικά ομορφιάς που θα σας κρατήσουν για πάντα νέες
http://masternews.gr/wp-content/uploads/2016/07/Cleria-New_Korinthiou-cover-696x464.png
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/08/7_4.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/08/7_4.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy