loading...

Χάρης Ρώμας: Αποκαλύπτει ποιος ήταν ο πραγματικός Μάνθος Φουστάνος

SHARE:

Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown παραχώρησε o Χάρης Ρώμας ο οποίος μίλησε για το τηλεοπτικό του comeback στο κανάλι Epsilon αλλά και για ...

Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown παραχώρησε o Χάρης Ρώμας ο οποίος μίλησε για το τηλεοπτικό του comeback στο κανάλι Epsilon αλλά και για τον πραγματικό Μάνθο Φουστάνο. 

Ποια είναι η ιστορία της καινούργιας σειράς; 

Καταρχάς, η σειρά λέγεται Του Κακού Πεθερού, τα γυρίσματα ξεκινούν στις 24 Σεπτεμβρίου και βγαίνει στον αέρα γύρω στις 20 Οκτώβρη. Η ιστορία έχει να κάνει με σχέσεις και μη σχέσεις. Υπάρχει ένα ζευγάρι, εγώ και η Ισαβέλλα Βλασιάδου, που είναι τριάντα χρόνια μαζί και η σχέση τους έχει όλη τη φθορά μιας τριακονταετούς συμβίωσης. Από κάτω τους μένει ο γιος τους και η αρραβωνιαστικιά του, ένα πολύ φρέσκο ζευγάρι το οποίο κάνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνουν εκείνοι. Δηλαδή, ξeσκίζεται στο σeξ. 
Και κάπως έτσι ξεκινάει η εσωτερική επερώτηση που έχει σχέση με τον χρόνο και τη νιότη που περνάει: «Τελείωσαν όλα για μένα;», «Γιατί τρίζουν τα κρεβάτια και τα πατώματα των αποκάτω; Τα δικά μου δεν θα ξανατρίξουν ποτέ;». Υπάρχει επίσης μια γειτόνισσα η οποία έχει έτοιμο το νυφικό αλλά δεν βρίσκει γαμπρό. Το φοράει και κυκλοφορεί μόνη της. Και υπάρχει και ένας πέφτουλας, ο οποίος πιστεύει μόνο στα one night stand. Επίσης, να σου πω πως κάθε επεισόδιο είναι 55 λεπτά, έχει και από ένα διαφορετικό στόρι στο οποίο εμπλέκονται πάντα οι ίδιοι ήρωες και κάποιος guest.

Μπορεί οι guest να είναι και μη ηθοποιοί; Δηλαδή μπορεί να δούμε και τον Μένιο Φουρθιώτη σε κάποιο επεισόδιο;

Αμέ! Μπορεί να δεις και τον Φουρθιώτη.

Σου το έχει ζητήσει;

Σημασία έχει τι θα του ζητήσω εγώ. Θα μπορούσε να είναι χρήσιμος γιατί στην προκειμένη περίπτωση όλοι μπορεί να είναι χρήσιμοι. Σε αυτή τη σειρά, σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει ένας guest θεατής, ο οποίος θα επιλέγεται, θα εκπαιδεύεται μαζί μου και θα παίζει έναν μικρό ρόλο που θα έχει φτιαχτεί ειδικά γι’ αυτόν. Για αυτό και το γύρισμα θα είναι 10ωρο και όχι 8ωρο. Γιατί πρέπει να ξοδεύω και δύο ώρες για λίγα λεπτά που θα παίζει κάποιος ανειδίκευτος.


Υπάρχει κάποιος πραγματικός Μάνθος από τον οποίο εμπνεύστηκες;

Ο ίδιος ο Βασίλης Κούκουρας, που τον υποδύθηκε ήταν ο πραγματικός Μάνθος, απλώς χωρίς να έχει τόσα λεφτά. Ήταν πηγή έμπνευσης και έκατσε πακέτο.



Έχεις σχέση με την τεχνολογία;

Δεν μου αρέσει. Είμαι τεχνοφοβικός.

Γιατί είσαι τεχνοφοβικός;

Έτσι μου αρέσει. Έτσι γουστάρω. Χαίρομαι να το λέω και να το βιώνω. Δεν το έχω ανάγκη. Τα απολύτως απαραίτητα μου τα καλύπτει κάποιος άλλος. Και μου κάνει φοβερή εντύπωση όταν βλέπω καλλιτέχνες να χρησιμοποιούν το instagram με τόσο πάθος. Βάζουν με μεγάλο πάθος τον εαυτό τους και τη ζωή τους σε κοινή θέα. Καταλαβαίνω ότι παίζει κάποιο ρόλο στο promotion του καλλιτέχνη, αλλά αυτού του είδους το promotion δεν με αγγίζει. 

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει να δω τον καθένα την ώρα που ξυπνάει, που τρώει ή που χ@ζ@. Γιατί το ’χουμε δει κι αυτό. Δεν είναι επαναστατική πράξη αλλά απέλπιδα προσπάθεια να τραβήξεις την προσοχή. Υπάρχουν καλλιτέχνες, όπως π.χ. κάποιοι που παίζουν σε σαπουνόπερες, που αντί να ξοδέψουν την ενέργειά τους για να μάθουν να παίζουν καλύτερα, την ξοδεύουν για να εκθέτουν τη ζωή τους στους θαυμαστές τους. Μου φαίνεται κουλό και άδικο για την τέχνη μας!


COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Χάρης Ρώμας: Αποκαλύπτει ποιος ήταν ο πραγματικός Μάνθος Φουστάνος
Χάρης Ρώμας: Αποκαλύπτει ποιος ήταν ο πραγματικός Μάνθος Φουστάνος
http://www.followme.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/romas.jpg?itok=oduv8zPA
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/08/blog-post_445.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/08/blog-post_445.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy