loading...

30 εντυπωσιακά χειμερινά χρώματα και σχέδια νυχιών!

SHARE:

Τώρα πια που πλησιάζει ο χειμώνας, πέρα από τα ρούχα μας θα πρέπει να δώσουμε ενα χειμερινό τόνο και στα νύχια μας φυσικά. Ο καιρός γίνε...

Τώρα πια που πλησιάζει ο χειμώνας, πέρα από τα ρούχα μας θα πρέπει να δώσουμε ενα χειμερινό τόνο και στα νύχια μας φυσικά. Ο καιρός γίνεται πιο κρύος και πιο βροχερός, οπότε και εμείς θα πρέπει να επιλέξουμε μανό που να ταιριάζουν περισσότερο σε αυτό το κλίμα.
Το must του χειμώνα είναι φυσικά όλα τα σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο ή το μπορντό. Για να κάνετε όμως πιο ενδιαφέροντα τα νύχια σας θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρώματα των μανό ως βάση, κάνοντάς τους διάφορα σχέδια.

Σχέδια και χρώματα νυχιών για το χειμώνα

Μαύρο χρώμα για νύχια


Το μαύρο χρώμα ίσως να μοιάζει υπερβολικό και αρκετά σκούρο κατά ορισμένες γυναίκες, ωστόσο είναι μία αρκετά μοντέρνα επιλογή για όσες θέλουν να ξεχωρίσουν. Μπορείτε να βάψετε με τα νύχια σας με ένα μαύρο μανό και να τα αφήσετε σκέτα ή να δοκιμάσετε κάποιο σχέδιο για να σπάσετε τη μονοτονία του μαύρου και να τα κάνετε πιο ξεχωριστά. Θα μπορούσατε να βάλετε στρας πάνω τους, δημιουργώντας διάφορα σχέδια και σχήματα αλλά ακόμη μπορείτε να βάλετε και χρυσόσκονη για να είναι πιο γκλάμουρ.

Μπορντό χρώμα για νύχια


Το μπορντό είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά χρώματα που μπορούμε να συναντήσουμε τόσο στα ρούχα όσο και στα χρώματα των μανό. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει γίνει το must στα χρώματα των νυχιών καθώς όχι μόνο είναι μοντέρνο και κλασσικό αλλά παράλληλα μπορεί να ταιράζει με όλα τα χρώματα ρούχων. Για να κλέψετε τις εντυπώσεις μπορείτε να διαλέξετε ένα σχέδιο που να καλύπτει όλο το νύχι σας με ένα δεύτερο χρώμα. Επίσης μία εξαιρετικά μοντέρνα επιλογή θα ήταν να τα βάψετε το ένα νύχι σας με ένα διαφορετικό χρώμα.

Μπεζ – nude χρώμα μανό


Το μπεζ θα λέγαμε πως είναι ιδιαίτερο χρώμα καθώς από την μία πλευρά είναι ουδέτερο, όμως από την άλλη είναι αρκετά σικάτο. Συήθως επιλέγεται από γυναίκες που επιθυμούν να έχουν να νύχια τους περιποιημένα αλλά χωρίς να τα έχουν βαμμένα με κάποιο μανό έντονου χρώματος. Αν και είναι ουδέτερο χρώμα το μπεζ, μπορούμε να το κανουμε να έχει περισσότερο εντυπωσιακό εάν του προσθέσουμε κάποια γκλίτερ επάνω του ή εάν κάνουμε σχέδια και γραμμές με ένα πιο έντονο μανό.


Πράσινο μανό νυχιών


Το χρώμα που θα μπορούσατε να επιλέξετε στα νύχια για τις άκρως χειμερινές σας εμφανίσεις δεν είναι άλλο φυσικά από το πράσινο. Είτε προτιμήσετε μία σκούρα εκδοχή του είτε μία πιο ανοιχτόχρωμη, όπως το χακί, θα δικαιωθείτε. Καλό είναι ωστόσο να αποφύγετε να επιλέξετε αρκετά ανοιχτές αποχρώσεις του πράσινου στα νύχια σας. Εάν θέλετε να σπάσετε τη μονοτονία μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω στα νύχια σας στρασάκια, είτε σε όλα τα τα δάχτυλα είτε σε ένα μόνο.


Μεταλλικά χρώματα στα νύχια


Εάν είσαστε πιο τολμηρές αυτό που θα πρέπει να επιλέξετε αυτό το χειμώνα για τα νύχια σας είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις των μανό. Πρόκειται για την ακριβώς αντίθετη εκδοχή των ματ μανό, δηλαδή καθρεπτίζουσες αποχρώσεις. Μπορείτε να τις βρείτε σε όλα τα χρώματα, από ασημί μέχει χρυσό ή και μπλε. Αναμφισβήτητα είναι μία εντυπωσιακή επιλογή από μόνη της. Καλό είναι να μην βάλετε στρας πάνω σε αυτόν τον τύπο μανό, όμως εάν θέλετε θα μπορούσατε να κάνετε κάποια σχέδια με ένα σκούρο χρώμα σε όλα τα νύχια έιτε μόνο σε ένα.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 30 εντυπωσιακά χειμερινά χρώματα και σχέδια νυχιών!
30 εντυπωσιακά χειμερινά χρώματα και σχέδια νυχιών!
http://www.ediva.gr/wp-content/uploads/2016/10/heimerina-shedia-nuhiwn-1170x585.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/10/30.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/10/30.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy