loading...

Η Δίαιτα 7 Ημερών Με Χυμούς – Χάσε 4 κιλά σε μια εβδομάδα

SHARE:

Η δίαιτα 7 ημερών με χυμούς είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να αποτοξινώσουν τον οργανισμό τους και ταυτόχρονα να χάσουν βάρος...

Η δίαιτα 7 ημερών με χυμούς είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να αποτοξινώσουν τον οργανισμό τους και ταυτόχρονα να χάσουν βάρος. Περιλαμβάνει 2 διαφορετικά πρωινά, 2 μεσημεριανά και 2 βραδινά για να μπορείτε να διαλέξετε, αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι ανάγκη να την ακολουθήσετε 100% όπως σας την δίνω. 
Ακολουθήστε τις συμβουλές μου και προσαρμόστε την στα δικά σας δεδομένα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν έχω κάποιο πτυχίο από ανώτερη σχολή διατροφολογίας ή διαιτολογίας. Είμαι μια γυναίκα που προσπαθεί καθημερινά να μαθαίνει καινούρια πράγματα σχετικά με τη δίαιτα, τη διατροφή και το αδυνάτισμα, έχει χάσει πολλά κιλά στο παρελθόν, έχει λύσει το πρόβλημα της και καθημερινά βοηθά πολύ κόσμο να μπορέσει να βελτιώσει το σώμα και την ψυχολογία του. Μελετώ συνεχώς και ανακαλύπτω νέους τρόπους για να μπορέσω βοηθήσω όσους διαβάζουν τα άρθρα μου. Ας συνεχίσουμε όμως.

Τα βασικά σημεία της δίαιτας 7 ημερών με χυμούς είναι:

1. Αν κάποια τροφή δεν σας αρέσει, αλλάξτε την με κάποια παρόμοια. Για παράδειγμα, αν μια συνταγή περιέχει λάχανο, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με σπανάκι ή ακόμα και με μπρόκολο. Μπορείτε να αλλάζετε αναλόγως όλες τις συνταγές. Στο πρόγραμμα που σας δίνω έχω επιλέξει το σπανάκι επειδή μου αρέσει ιδιαίτερα!

2. Δεν μπορείτε να τρώτε στέρεες τροφές. Μόνο υγρές. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της δίαιτας. Ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο, αλλά σκεφτείτε ότι θα ακολουθήσετε αυτή τη γραμμή για 7 μόνο μέρες και σε καμία περίπτωση περισσότερο.

3. Αν έχετε πονοκέφαλο ή δυνατές λιγούρες, μην φοβηθείτε. Είναι φυσιολογικό για τις πρώτες 2-4 μέρες. Απλά συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και επιμείνετε στους χυμούς σας. Αν παρόλα αυτά η επιθυμία σας για στέρεα τροφή είναι πολύ δυνατή, πιείτε έναν ακόμα χυμό.

4. Πίνετε τουλάχιστον 2 ποτήρια (μισό λίτρο) νερό μετά από κάθε γεύμα με χυμούς. Σιγουρευτείτε ότι πίνετε αρκετό νερό και στη διάρκεια της ημέρας.

5. Ξεκινήστε την ημέρα σας στύβοντας μισό λεμόνι μέσα σε 2 ποτήρια βραστό νερό. Εγώ πίνω ένα τέτοιο ρόφημα μόλις ξυπνήσω κάθε πρωί. Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσετε το πεπτικό σας σύστημα και να πάρετε μια καλή ώθηση ενέργειας.

6. Σας συμβουλεύω να πίνετε γύρω στους 4 με 6 χυμούς των 2 ποτηριών την ημέρα. Αν θέλετε μπορείτε να πίνετε και μεγαλύτερους. Δυόμιση ποτήρια την κάθε φορά είναι μια χαρά νομίζω.

Θα σας δώσω μια λίστα με συνταγές για να ξεκινήσετε με διαφορετικές επιλογές χυμών. Μπορείτε να διαλέξετε όποιους σας αρέσουν κατά τη διάρκεια της δίαιτας των 7 ημερών με χυμούς. Η λίστα φτιάχτηκε με στόχο να τους δοκιμάσετε όλους και σας προτείνω να το κάνετε. Θα ανακαλύψετε νέες γεύσεις.

Σας δίνω επίσης και τη λίστα με τα ψώνια που χρειάζεται να κάνετε για όλη την εβδομάδα, καθώς και μια εκτίμηση για το πόσο θα κοστίσουν, για να μπορέσετε να κανονίσετε τα χρήματα σας.

Και οι δύο λίστες υπάρχουν σε εκτυπώσιμη μορφή (σε αρχείο pdf) ώστε να μπορείτε να την τυπώσετε ή να κρατήσετε τη σύνοψη στον υπολογιστή σας.

Ζητώ μόνο να κάνετε ένα share ώστε να μπορέσουν να διαβάσουν το άρθρο μου και οι φίλοι σας και να γνωρίσουν αυτόν τον τρόπο δίαιτας. Ίσως να είναι η δίαιτα που έψαχναν!


Πηγή:diaita.net.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Η Δίαιτα 7 Ημερών Με Χυμούς – Χάσε 4 κιλά σε μια εβδομάδα
Η Δίαιτα 7 Ημερών Με Χυμούς – Χάσε 4 κιλά σε μια εβδομάδα
http://www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/10/dia-1.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/10/7-4.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/10/7-4.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy