loading...

10 Τρόποι για να βάλεις τις over-the-knee μπότες σου!

SHARE:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο seχy από τις over-the-knee μπότες. Ναι, είναι στη μόδα για αυτό το χειμώνα και μας έχει ξετρελάνει με τους άπειρο...

Δεν υπάρχει τίποτα πιο seχy από τις over-the-knee μπότες. Ναι, είναι στη μόδα για αυτό το χειμώνακαι μας έχει ξετρελάνει με τους άπειρους συνδυασμούς που μπορούμε να τις φορέσουμε. Ο κατάλογος μπορεί να ξεκινάει από συνδυασμό με ένα απλό δερμάτινο μπουφάν μέχρι και mini φούστα- η οποία επίσης επανήλθε στον χώρο της μόδας.
Όμως πως μπορείς να συνδυάσεις τις over-the-knee μπότες σου έτσι ώστε να μην δείχνει το όλο στυλ σου φθηνό και παλιακό; Παρακάτω σου δίνονται μερικοί από τους τρόπους που μπορείς να φορέσεις αυτές τις υπέροχες μπότες.

Tips για να συνδυάσεις σωστά τις μπότες πάνω από το γόνατο!

Με ασύμμετρα φορέματα


Τα ασύμμετρα φορέματα είναι και αυτά η τελευταία λέξη της μόδας. Ο συνδυασμός τους με over-the-knee μπότες είναι ιδανικός μιας και θα καλύπτουν το κομμάτι που θα αφήνει γuμνό το φόρεμα, κάνοντας το λιγότερο προκλητικό,πιο σικ, κολακεύοντας παράλληλα και τη σιλουέτα.

Cold shoulder μπλούζες


Οι cold shoulder μπλούζες σε περίπτωση που δεν έχεις ενημερωθεί είναι οι μπλούζες που έχουν τον ένα ή και τους δύο ώμους έξω. Μιας και έχεις εκτεθειμένο, λοιπόν, αυτό σου το κομμάτι οι ψηλές μπότες το κάνουν να φαίνεται πιο γλυκό και όμορφο.

Φόρεσε τα με ένα κολλάν ή skinny jeans και η μέρα σου είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Αν πάλι είναι φόρεμα cold shoulder, τότε διάλεξε ένα καλσόν που να αναδεικνύει τις μπότες σου!

Δερμάτινο φόρεμα


Εδώ δώσε προσοχή γιατί τα πράγματα μπορούν να πάρουν πολύ εύκολα λάθος τροπή. Κακά τα ψέματα δερμάτινο φόρεμα και over-the-knee μπότες είναι προκλητικός συνδυασμός.

Για αυτό το λόγο φρόντισε οι μπότες που θα διαλέξεις να είναι suede, έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία στο ντύσιμο σου. Επιπλέον, διάλεξε ένα μακιγιάζ σε nude τόνους για το ολοκληρώσεις.

Με φορέματα

Ο κλασσικός συνδυασμός μπότας και φορέματος. Βέβαια, φορώντας over-the-knee μπότες, το στυλ σου αποκτά κάτι πιο σοφιστικέ. Επίλεξε φορέματα που το μήκος τους να φτάνει λίγο πριν το ύψος που φτάνει η μπότα. Το κομμάτι που θα μείνει ακάλυπτο θα είναι τόσο προκλητικό όσο και σικ και όμορφο.

Μια τσάντα χειρός θα ολοκλήρωνε το look σου μιας και όλη προσοχή θα πέφτει στα πόδια σου!

Δερμάτινο μπουφάν


Έχεις διάθεση να συνδυάσεις τις μπότες σου με ένα πιο έντονο αλλά είναι πρωί και δε θέλεις να σε πάρουν με τις τομάτες; Τη λύση έρχεται να σου προσφέρει το δερμάτινο μπουφάν. Φόρα ένα φόρεμα ή ένα jean με ένα T-shirt, ρίξε από πάνω το δερμάτινο μπουφάν σου και φόρα τις ψηλές σου μπότες. Είσαι έτοιμη να βγεις έξω για ψώνια με ένα απλό και καθημερινό rock look.

Casual look


Συνδύασε τις over-the-knee μπότες σου με ένα μακρύ πουλόβερ- φόρεμα και είσαι έτοιμη για να πας στο μάθημα σου. Άφησε τα μαλλιά σου λυτά και ανέμελα. Μια τσάντα ώμου με μακρύ λουράκι σε στυλ ταχυδρόμου θα δίνεις στο στυλ σου μια νότα ευχάριστη παραπάνω.

Με γούνα


Αν δεν σου αρέσουν οι γούνες- συνθετικές ή μη- μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο. Αλλά έχω να σου πω πως εσύ χάνεις! Είναι από τους πιο μοδάτους και προτεινόμενους συνδυασμούς. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με ένα φόρεμα, είτε με ένα crop-top και ψηλόμεσο παντελόνι, σορτς, φούστα. Είναι ό,τι πρέπει αν θέλεις να εντυπωσιάσεις!

Με mini φούστα


Προσωπικά από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς! Over-the-knee μπότες, mini φούστα πουκάμισο ή και εφαρμοστό μπλουζάκι, σακάκι και μια μικρή τσάντα χειρός. Θα φαίνεσαι σαν μια μικρή Γαλλιδούλα που βγήκε για καφέ. Αν είσαι τολμηρή δοκίμασε το και με ένα κατακόκκινο κραγιόν. Θα κάψεις καρδιές!

Κάπες και πόντσο


Τελευταία λέξη της μόδας για το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα οι κάπες και τα πόντσο. Επίσης ταιριάζουν φοβερά και με τις ψηλές μπότες μιας καλύπτουν το περισσότερο σώμα, αφήνοντας στις over-the-knee μπότες να αναδείξουν όλη τη θηλυκότητα σου.

Ταίριαξε το καλύτερα με φούστα και καλσόν στο χρώμα του δέρματος, καθώς επίσης και μια τσάντα χειρός έτσι ώστε το βλέμμα να κάνει μια ανοδική πορεία που θα ολοκληρώνει με το πόντσο ή την κάπα.

Με ψηλόμεσα παντελόνια


Δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα βεβαίως τα ψηλόμεσα παντελόνια. Φόρεσε το skinny jean σου με τις ψηλές σου μπότες και από πάνω είτε ένα crop-top είτε μια οποιαδήποτε μπλούζα.

Όμορφο, νεανικό, στιλάτο και για όλες τις ώρες. Μπορείς να διατηρήσεις το στυλ αυτό μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας απλώς σε ένα πιο σκούρο κραγιόν. Τα μαλλιά σου θα ταίριαζαν ωραία σε ένα messy bun ή μια κοτσίδα!

Αν δεν σου έφτασαν αυτές οι επιλογές παρακάτω θα βρεις φωτογραφίες με ακόμα περισσότερους τρόπους.


COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 10 Τρόποι για να βάλεις τις over-the-knee μπότες σου!
10 Τρόποι για να βάλεις τις over-the-knee μπότες σου!
http://www.ediva.gr/wp-content/uploads/2016/10/sindiasmou-botes-pano-gonato.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/10-over-knee_18.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/10-over-knee_18.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy