loading...

10 Αλήθειες ζωής που θα έλεγαν οι τριαντάρες στις εικοσάρες!

SHARE:

Όταν έκλεισα τα 29,αισθανόμουν να τελείωνε η ζωή μου. Έφευγαν τα τελευταία 20 και με ενοχλούσε ιδιαίτερα. Στην ηλικία αυτή, η εικόνα που...

Όταν έκλεισα τα 29,αισθανόμουν να τελείωνε η ζωήμου. Έφευγαν τα τελευταία 20 και με ενοχλούσε ιδιαίτερα. Στην ηλικία αυτή, η εικόνα που “έπρεπε” να έχω κατακτήσει, είναι της επιτυχημένης επαγγελματικά γυναίκας και ακόμα καλύτερα και παντρεμένης.
Βλέποντας πίσω μου, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα έκανα διαφορετικά άμα ήμουν ξανά 20, ή θα τα έκανα καλύτερα. Παρακάτω θα διαβάσεις 10 αλήθειες ζωής, που κάθε 30 χρονη θα ήθελε να μοιραστεί με τον 20χρονο εαυτό της, ή μια 20χρονη σήμερα.

10 αλήθειες για τη ζωή από μια τριαντάχρονη

1.Να αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου

Μόνο όταν αγαπάς τον εαυτό σου και νιώθεις πλήρης και άξια να αγαπηθείς, θα μπορέσεις να κάνεις υγιείς σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Όταν ζεις με ανασφάλειες, ή περιμένεις κάποιον άλλο άνθρωπο να σε ολοκληρώσει, δε θα νιώσεις ποτέ πραγματικά ευτυχισμένη, παρά πρόσκαιρα.

2. Να είσαι εκεί για τους φίλους σου


Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε να έχουμε. Όσο μεγαλώνουμε, ο χρόνος λιγοστεύει, οι υποχρεώσεις τρέχουν και πολλές φιλίες χάνονται. Οι φίλοι είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Είναι εκεί για σένα στις πιο δύσκολες στιγμές σου. Φρόντισε να ανταποδίδεις και εσύ.

3. Ζήσε για τον εαυτό σου



Μια φίλη μου είπε κάποτε: “Αν όλοι είναι ευχαριστημένοι μαζί σου, τότε κάτι κάνεις λάθος!”. Πάρε το απόφαση, πως σε αυτή τη ζωή – που είναι μικρή και όμορφη- ΔΕΝ μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους με τις επιλογές σου. Ζήσε λοιπόν για τον εαυτό σου περισσότερο και όχι μόνο για τους άλλους.

4. Να ταξιδεύεις περισσότερο


Το ταξίδι, σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια. Βλέπεις, ότι δεν είσαι εσύ το κέντρο του σύμπαντος, ούτε η γειτονιά σου, ούτε τα ήθη και τα έθιμά σου. Το ταξίδι καταπολεμάει την ημιμάθεια και την αμάθεια και εξαλείφει τον ρατσισμό. Κάντο τώρα που μπορείς οικονομικά (που δεν έχεις παιδιά να μεγαλώσεις) και χρονικά.

5. Σκέψου περισσότερο πριν πεις το “ναι”


Αν δεν βλέπεις σταθερότητα στην τωρινή σου σχέση, ή έχεις ενδοιασμούς για τον άνθρωπο αυτό, τότε ίσως να μην είναι ο σωστός άνθρωπος για σένα. Μην παραβλέπεις πράγματα (μικρά τώρα, ανυπόφορα μετά) που μετά θα γιγαντωθούν. Αν έχεις αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης σου, ή την προσωπικότητα του συντρόφου σου, τότε ίσως είναι καλύτερα να προχωρήσεις παρακάτω.

6. Θρέφε τη ψυχή σου


Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και υποχρεώσεις. Βρες τι είναι αυτό που σε παθιάζει και θρέφε την καρδιά σου και την ψυχή σου με αυτό που πραγματικά σου αρέσει. Δοκίμασε νέα πράγματα, εξερεύνησε τον εαυτό σου και τα θέλω σου.

7. Να είσαι αυθεντική


Να είσαι ειλικρινής με τους γύρω σου. Όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Όταν δείχνεις στους άλλους τον πραγματικό σου εαυτό και όχι ένα προσωπείο, είναι ευκολότερο να στηριχθούν πάνω σου και να σε εμπιστευτούν.

8. Μη συμβιβάζεσαι με τα πάντα


Σε μια σχέση χρειάζεται πάντα αμοιβαίος συμβιβασμός και υποχωρήσεις για να λειτουργήσει, εφόσον μιλάμε για δύο ξεχωριστά όντα. Ο συμβιβασμός όμως πρέπει να είναι ισομερής και όχι μονόπλευρος, ώστε μια σχέση να είναι υγιής.

9. Μη σε στεναχωρούν τα πάντα


Όταν όλα μοιάζουν να πηγαίνουν στραβά, σκέψου κάτι που πηγαίνει σίγουρα καλά. Σε χώρισε ο φίλος σου και σε απέλυσαν; Σκέψου πως έχεις την υγεία σου, τους φίλους και την οικογένειά σου που σε αγαπάνε. Όταν εστιάζεις στα θετικά, όλη η ζωή φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα!

10. Σταμάτα ό,τι κάνεις και πάρε ανάσα!


Σταμάτα να τρέχεις και απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα, δες τους χρωματισμούς από τα σύννεφα ή τα πεφταστέρια. Η ζωή είναι πανέμορφη. Κάτσε να την απολαύσεις!

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 10 Αλήθειες ζωής που θα έλεγαν οι τριαντάρες στις εικοσάρες!
10 Αλήθειες ζωής που θα έλεγαν οι τριαντάρες στις εικοσάρες!
http://www.ediva.gr/wp-content/uploads/2016/10/files.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/10_9.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/10_9.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy