loading...

13 Λόγοι που δείχνει απαίσιο το μολύβι στα μάτια σου!

SHARE:

Θέλεις να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση, αλλά το μολύβι στα μάτια σου δείχνει απαίσιο; Σίγουρα κάνεις κάποια λάθη στην εφαρμογή του, τα ...

Θέλεις να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση, αλλά το μολύβι στα μάτια σου δείχνει απαίσιο; Σίγουρα κάνεις κάποια λάθη στην εφαρμογή του, τα οποία μπορείς να διορθώσεις με απλούς τρόπους. Τα μάτια μας είναι αυτά που μπορούν εύκολα να μαγνητίσουν κάποιον, καθώς αποτελούν τον καθρέφτη της ψυχής μας και γι’αυτό δίνουμε βάση σε κάθε μας μακιγιάζ.
Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με διάρκεια μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και να αποφύγεις βασικά λάθη που θα καταλήξουν σε όλεθρο και θα χαλάσουν το συνολικό αποτέλεσμα.

Τι να αποφύγεις για να μην φαίνεται χάλια το μολύβι στα μάτια σου

Τσέκαρε ότι έχεις ξύσει το μολύβι



Το μολύβι που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι πάντα πολύ καλά ξυσμένο! Το χρησιμοποιούμε συνεχώς και γι’ αυτό η μύτη του αλλοιώνεται. Η κατάλληλη ξύστρα θα πρέπει να βρίσκεται πάντα στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου και να τη χρησιμοποιείς συχνά.

Ένα μολύβι το οποίο δεν είναι ξυσμένο δεν θα δώσει το σωστό αποτέλεσμα. Η γραμμή στα μάτια πρέπει να είναι ακριβής και μόνο μια καλά ξυσμένη μύτη μπορεί να εγγυηθεί γι’ αυτό.

Η γραμμή μεταφέρεται στο βλέφαρο σου



Η γραμμή του μολυβιού προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα των ματιών. Αν έχεις μικρά καπάκια τότε δεν θα πρέπει να ακολουθεί ακριβώς τη γραμμή του βλεφάρου σου.

Δώσε μια ανοδική πορεία στο σχήμα της γραμμής για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και βεβαιώσου ότι είναι ορατή ακόμα και όταν ανοίγεις το μάτι σου. Έτσι δεν θα εξαφανιστεί καθώς δεν θα μεταφερθεί όλο το υλικό πάνω στο δέρμα και θα είναι εκεί ακόμα και μετά από ώρες.

Μην χρησιμοποιείς χρωματιστά μολύβια σε όλο το μάτι



Τα χρωματιστά μολύβια δίνουν ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να αποφασίσεις αν θα το χρησιμοποιήσεις στο πάνω ή στο κάτω μέρος του βλεφάρου.

Είναι υπερβολικό και σίγουρα καθόλου κολακευτικό να χρησιμοποιούνται σε όλο το μήκος του ματιού. Τόλμησέ το, αλλά με σωστή χρήση.

Οι γραμμές δεν είναι συμμετρικές


Οι γραμμές του μολυβιού θα πρέπει να είναι ίδιες και στα δύο μάτια. Ένας εύκολος τρόπος να το πετύχεις είναι αρχικά να κάνεις κάποιες τελείες, οι οποίες θα χρησιμεύσουν σαν δείκτης και πάνω σ’αυτές να εφαρμόσεις το μολύβι.

Ένα απλό τρικ, γνωστό σε όλες, για το τελείωμα είναι να χρησιμοποιήσεις μια μπατονέτα με ελάχιστο προϊόν ντεμακιγιάζ, ώστε να υπάρχει απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στα δύο μάτια.

Το υγρό eyeliner δεν χρησιμοποιείται στο κάτω βλέφαρο


Το υγρό eyeliner χρησιμοποιείται μόνο στο πάνω μέρος του ματιού. Αν το χρησιμοποιήσεις στο κάτω βλέφαρο υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τρέξει στο υπόλοιπο πρόσωπό σου και να καταλήξεις σε μια αστεία εμφάνιση. Αρκέσου στο κλασσικό μολύβι όταν πρόκειται γι’ αυτή την περιοχή για μεγαλύτερη σιγουριά χωρίς απρόοπτα.

Μη γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου μετά το μολύβι


Αν χρησιμοποιείς ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες σιγουρέψου πως θα το κάνεις πριν αρχίσεις το μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών. Αν γυρίσεις τις βλεφαρίδες σου, αφού έχεις τοποθετήσει το μολύβι τότε υπάρχει μεγάλος φόβος η προσπάθειά σου να έχει αποτύχει, καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αυτή η τεχνική θα μουτζουρώσει τη γραμμή που για ώρα προσπαθούσες να κάνεις ωραία.

Το μολύβι τρέχει λίγη ώρα μετά από την τοποθέτησή του


Αν έχεις αρκετά υγρά μάτια αντιμετωπίζεις συχνά πρόβλημα, καθώς βλέπεις το μολύβι να τρέχει και να μουτζουρώνεται η περιοχή κάτω από τα μάτια. Για να το αντιμετωπίσεις χρησιμοποίησε ένα αδιάβροχο μολύβι και εφάρμοσε από πάνω λίγη σκιά του αντίστοιχου χρώματος για να το σταθεροποιήσεις.

Τέλος, βάλε λίγη πούδρα ακριβώς κάτω από το μάτι για να το μπλοκάρεις και να αποφύγεις ατυχήματα που θα σου χαλάσουν την εικόνα.

Μην αφήνεις κενό ανάμεσα στις βλεφαρίδες και στη γραμμή


Η γραμμή του μολυβιού πρέπει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες. Καμιά φορά αυτό δεν είναι ορατό με την πρώτη ματιά, αλλά έχει σαν αποτέλεσμα να χάνουμε πολύ από το αποτέλεσμα. Για να σιγουρευτείς, όταν θεωρείς ότι έχεις τελειώσει, ανασήκωσε ελαφρά το βλέφαρο και αν υπάρχουν κενά συμπλήρωσέ τα απαλά.

Πως να κάνεις πιο γατίσια γραμμή


Με μερικά απλά βήματα μπορείς να κάνεις πιο μακριά γραμμή για γατίσιο, εκφραστικό βλέμμαμε απόλυτη συμμετρία. Κάνε μια μικρή τελίτσα στην εξωτερική γωνία του ματιού. Χρησιμοποίησε την γραμμή των κάτω βλεφάρων σαν οδηγό και γέμισε με μολύβι. Ύστερα επανέλαβε και για το άλλο μάτι. Αυτός ο εύκολος τρόπος σίγουρα θα σε βοηθήσει να τοποθετήσεις σωστά ακόμα και το υγρό eyeliner.

Μην τραβάς το βλέφαρό σου όταν βάζεις μολύβι


Αν τραβάς το πάνω μέρος του βλεφάρου την ώρα που τοποθετείς το μολύβι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να τοποθετήσεις περισσότερο προϊόν από όσο χρειάζεται και έτσι η γραμμή δεν είναι ίσια. Το μόνο που έχεις να κάνεις κατά την εφαρμογή είναι να κοιτάς την κάτω γωνία του ματιού σου.

Ξεβάψου καλά


Ένα συχνό λάθος είναι να μην ξεβαφόμαστε καλά. Πολλές φορές χρησιμοποιούμαι προϊόντα που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από την περιοχή των ματιών. Χρησιμοποίησε ένα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζπου να περιέχει έλαια για σωστή απομάκρυνση του μακιγιάζ, έτσι ώστε την επόμενη μέρα τα μάτια σου να είναι έτοιμα για βάψιμο από την αρχή.

Μην βάφεις ολόκληρο το μάτι


Αν έχεις μικρά μάτια μην τα βάφεις ολόκληρα γιατί θα δείχνουν ακόμα μικρότερα! Μπορείς να ξεκινήσεις από την εξωτερική γωνία και σιγά-σιγά να το σβήνεις προς τα μέσα έτσι ώστε η εσωτερική γωνία να μείνει άβαφη. Αυτό θα μεγαλώσει το βλέμμα σου και δεν θα φαίνεται υπερβολικό.

Μην κατεβάζεις πολύ τη γραμμή του μολυβιού


Όταν πρόκειται για το κάτω μέρος του ματιού, αν δεν θες να δείχνεις ότι έχεις ένα μαυρισμένο μάτι δεν πρέπει να το παρακάνεις. Η γραμμή θα πρέπει να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στις κάτω βλεφαρίδες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα απαλό βουρτσάκι για να την σβήσεις ελαφρά και να δείχνεις εκθαμβωτική και μυστηριώδης.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 13 Λόγοι που δείχνει απαίσιο το μολύβι στα μάτια σου!
13 Λόγοι που δείχνει απαίσιο το μολύβι στα μάτια σου!
http://www.ediva.gr/wp-content/uploads/2016/11/tips-gia-swsto-makigiaz.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/13_8.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/13_8.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy