loading...

20+1 Γυναικεία τατουάζ με καρδιές!

SHARE:

Εκτός από τα  γυναικεία τατουάζ  με νεκροκεφαλές και τριαντάφυλλα, εξίσου δημοφιλή είναι και τα σχέδια με τις καρδιές. Είναι γνωστό άλλωστ...

Εκτός από τα γυναικεία τατουάζ με νεκροκεφαλές και τριαντάφυλλα, εξίσου δημοφιλή είναι και τα σχέδια με τις καρδιές. Είναι γνωστό άλλωστε πως όλες μας λατρεύουμε τις καρδιές, λόγω της ρομαντικής μας πλευράς και προτιμάμε το συγκεκριμένο σχέδιο μέχρι και στα ρούχα μας.
Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σκέφτεσαι πως επειδή έχεις ήδη δει αμέτρητα τατουάζ με αυτό το θέμα σε άλλες γυναίκες, ότι θα ήθελες κάτι πιο ξεχωριστό. Το ότι οι καρδιές όμως είναι μια κλασική επιλογή δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τις συνδυάσεις με κάποιο άλλο σχέδιο και να έχεις ένα πρωτότυπο, μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές καλές ιδέες και την φαντασία του tattoo artist σου. Στην συνέχεια μπορείς να δεις τα καλύτερα tattoo με καρδιές για όλο το σώμα.


Έγχρωμα και ασπρόμαυρα γυναικεία tattoo με καρδιές για όλο το σώμα


Όπως βλέπεις δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάποιο tattoo μανίκι για να δείχνει όμορφη η επιλογή σου. Υπάρχουν αρκετά διακριτικά και μικρά σχέδια για να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι. Μια κλασική επιλογή είναι τα tattoo letters, όπου μπορείς να γράψεις το όνομα κάποιου αγαπημένου σου με μια εντυπωσιακή γραμματοσειρά, μέχρι και κάποιον στίχο.

Εναλλακτικά, μπορείς και να σχηματίσεις την ίδια την καρδιά με τις λέξεις. Και τα abstract και γεωμετρικά τατουάζ όμως είναι τα τελευταία χρόνια από τις πρώτες επιλογές, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.



Αν τώρα προτιμάς τα πιο μεγάλα και γεμάτα σχέδια, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις μια καρδιά είτε με μια νεκροκεφαλή, η οποία όπως προαναφέραμε παίζει πάρα πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας, είτε με κάποιο χαριτωμένο ζωάκι, είτε ακόμη και να την εντάξεις σε κάποιο τατουάζ πορτρέτο.

Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες ψάχνουν διακριτικά τατουάζ για αδέλφια ή ακόμη και για να κάνουν με τον σύντροφο τους. Τι πιο γλυκό από μία καρδούλα, ειδικά αν είναι σαν την τελευταία μας πρόταση, η οποία μοιάζει σαν να έχει σχηματιστεί από δακτυλικό αποτύπωμα.

Βέβαια, το μέγεθος από τα σχέδια που βλέπεις μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το σημείο που θέλεις να χτυπήσεις το tattoo. Οπότε θα πρέπει να σκεφτείς και το πως θα φαίνεται στο χέρι, ταπλευρά ή όπου αλλού σκέφτεσαι να το κάνεις!

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 20+1 Γυναικεία τατουάζ με καρδιές!
20+1 Γυναικεία τατουάζ με καρδιές!
http://www.ediva.gr/wp-content/uploads/2016/03/tatouaz-kardies.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/201.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/201.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy