loading...

Η μόδα στο πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ επιβάλλει σοφιστικέ τάσεις! Αυτές είναι οι τσάντες του Φθινοπώρου 2016

SHARE:

Το ξέρεις από την στιγμή που θα την αντικρίσεις, η καρδιά σταματά για λίγα δευτερόλεπτα και ναι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά.

Το ξέρεις από την στιγμή που θα την αντικρίσεις, η καρδιά σταματά για λίγα δευτερόλεπτα και ναι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά.

 Είναι η τσάντα που ήθελες και το συναίσθημα, σου είναι πολύ γνώριμο μιας και το έχεις ξανανιώσει.

Έτσι ακριβώς νιώθουμε και εμείς τώρα, αφού οι τσάντες που θα κρατήσουμε το φθινόπωρο θα μας κάνουν να ερωτευτούμε τη μία περισσότερο από την άλλη. Όπως ακριβώς γνωρίζεις ο Σεπτέμβρηςμπήκε για τα καλά και αυτό σημαίνει για εμάς τα κορίτσια μια μεταβατική περίοδος όσον αφορά το στιλ μας. Όσον αφορά τις τσάντες, θα πρέπει σιγά σιγά να επιλέξουμε ποια σχέδια που ήδη έχουμε είναι καθαρά καλοκαιρινά και ποια ακόμα μπορούμε να κρατάμε.

Φέτος τα νέα σχέδια στις τσάντες τόσο για το φθινόπωρο όσο και μετέπειτα για τον χειμώνα είναι σε minimal και σοφιστικέ γραμμές. Χωρίς να σημαίνει ότι εσύ που αγαπάς τα πιο edgy αξεσουάρ θα μείνεις παραπονεμένη. Επίσης τα κρόσσια, η γούνα και το snakeskin μεταμορφώνουν τις φετινές τσάντες σε μοναδικά και stylish κομμάτια.


Επένδυσε σε μια τσάντα καλής ποιότητας, έστω και αν χρειαστεί να δώσεις και παραπάνω χρήματα και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσεις. Και αυτό γιατί θα την φορέσεις πάρα πολλές φορές μέσα στον χρόνο.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ειδικότερα όταν μιλάμε για τσάντες, παρακάτω ακολουθούν οι τσάντες που θα μας απασχολήσουν και σε περιμένουν να αποκτήσεις το φθινόπωρο.

Τσάντες με γούνα : Διάλεξε μικρά μεγέθη έτσι ώστε να μην φαίνονταο υπερβολικές. Ένα τέτοιο σχέδιο θα μεταμορφώσει στο λεπτό τόσο το καθημερινό όσο και το επίσημο ντύσιμο σου.

Backpack : Tα αγαπημένα σακίδια αποκτούν minimal και καθαρές γραμμές με τα basic χρώματα (nude και μαύρο) να ξεχωρίζουν.

Tσάντες πουγκιά : Mεγάλα ή μικρά σε έντονα χρώματα ή μη τα χαριτωμένα πουγκιά θα δώσουν ένα χαριτωμένο αέρα στο στιλ σου.

Τσάντες με κρόσσια : Η »κροσσάτη» τάση καλά κρατεί από πέρσι με αποκορύφωμα φέτος που θα την δεις σε όλα τα σχέδια και χρώματα.


Τοte τσάντες : Το πιο κλασικό σχέδιο που δεν φεύγει από τη μόδα αφού βολεύει και χωράει τα πάντα, αποκτούν ακόμη πιο αυστηρή γραμμή. Η μπορντό εκδοχή ξεχωρίζει.

Office τσάντες : Τις τσάντες γραφείου φέτος θα τις συναντήσεις σε απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς, με τις ιδιαίτερες τριχρωμίες να πρωταγωνιστούν.

Τετράγωνα μικρά τσαντάκια : Τα mini bag γίνονται τετράγωνα και συνδυάζονται με όλα, από το πρωϊ έως το βράδυ.

Τσάντες από snakeskin : Last but not least, οι τσάντες με το μοτίβο του φιδιού είναι και πάλι hot! Εκτός από τα κλασικά clutch, το snakeprint θα ντύσει όλες τις τσάντες σε όλα τα πιθανά σχέδια.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Η μόδα στο πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ επιβάλλει σοφιστικέ τάσεις! Αυτές είναι οι τσάντες του Φθινοπώρου 2016
Η μόδα στο πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ επιβάλλει σοφιστικέ τάσεις! Αυτές είναι οι τσάντες του Φθινοπώρου 2016
http://www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/09/tsa.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/2016.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/2016.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy