loading...

21 χτενίσματα για κοντά μαλλιά!

SHARE:

Τα μαλλιά είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό των γυναικών που κερδίζει πάντοτε το ενδιαφέρον των γύρω τους. Όσο περιποιημένο και προσεγμέν...

Τα μαλλιά είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό των γυναικών που κερδίζει πάντοτε το ενδιαφέρον των γύρω τους. Όσο περιποιημένο και προσεγμένο πρέπει να είναι το ντύσιμό μας άλλο τόσο προσεκτικά χτενισμένα πρέπει να είναι και τα μαλλιά μας.
Ιδιαίτερα δεν μπορούν να είναι μόνο τα χτενίσματαπου γίνονται σε μακριά μαλλιά αλλά αντιθέτως ακόμη και αν διαθέτετε πιο κοντά μαλλιά μπορείτε να κάνετε κάτι εξίσου εντυπωσιακό. Δείτε λοιπόν ιδέες για το τι χτενίσματα μπορείς να κάνεις στα κοντά μαλλιά σου.

Κοντό καρέ κούρεμα


Ένα κοντό καρέ κούρεμα σίγουρα μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ειδικά για το χειμώνα θα λέγαμε πως είναι ένα αρκετά σικάτο στυλ και θα σας δώσει ένα κλασσικό χαρακτήρα. Εάν έχετε ένα τέτοιο κούρεμα ή σκέφτεστε να κάνετε ένα τέτοιο, τότε οι επιλογές για το πως μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας είναι άπειρες. Χαρακτηριστικά μπορείτε να επιλέξετε να τα ισιώσετε ή ακόμη και να κόψετε αφέλειες, εάν θέλετε να αλλάξετε εντελώς το στυλ σας. Από την άλλη πλευρά, προσεγμένα θα ήταν τα μαλλιά σας ακόμη και αν είχατε κάποιο χτένισμα με χαλαρές μπούκλες ή εάν τα αφήνατε σπαστά. Ακόμη, σε ένα πρόσωπο με γωνίες θα ταίριαζε τα μαλλιά να είναι μαζεμένα πίσω, αναδεικνύοντας έτσι το πρόσωπό σας.

Κοντό φιλαριστό κούρεμα


Πρόκειται για μία εκδοχή πολύ πιο κοντή από αυτή του καρέ, όμως διαθέτει αρκετή θηλυκότητα. Με το να κόψετε τα μαλλιά σας φιλαριστά, αυτομάτως θα τα κάνετε να δείχνουν πιο ανάλαφρα αλλά και με περισσότερο όγκο.

Ένα ενδιαφέρον χτένισμα που θα μπορούσατε να κάνετε είναι τα τα αφήσετε ριγμένα από την μία πλευρά και να κρατήσετε μαζεμένη την άλλη πλευρά. Μην διστάσεις να κρατήσεις τα μαλλιά σου μαζεμένα, δημιουργώντας έτσι ένα ρομαντικό χτένισμα. Μάλιστα για ένα πιο γκλάμουρ αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις μία κορδέλα ή ένα τσιμπίδι με στρας και πέρλες. Εάν επιθυμείς μπορείς να τους δώσεις επιπλέον όγκο, κάνοντάς τα σγουρά.

Κοντό αγορέ χτένισμα



Τα πολύ κοντά γυναικεία μαλλιά είναι ένα ιδιαίτερο κούρεμα και σίγουρα πρέπει να έχεις δυναμική και ισχυρή προσωπικότητα για να μπορέσεις να υιοθετήσεις ένα τέτοιο στυλ. Μπορείς να κουρέψεις τα μαλλιά σου είτε αρκετά κοντά, τύπου αγορέ, είτε να αφήσεις ένα μάκρος περίπου 2-4 πόντων.

Μην διστάσεις να βγάλεις τη δημιουργικότητα που κρύβεις μέσα σου, χτενίζοντας τα μαλλιά σου και δίνοντάς τους σχήμα. Εάν το μπροστινό μέρος είναι λίγο πιο μακρύ τότε μπορείτε να το φέρετε μπροστά σαν φράντζα ή να κάνετε μία πλαϊνή χωρίστρα, αφήνοντάς το να πέφτει ανέμελα στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 21 χτενίσματα για κοντά μαλλιά!
21 χτενίσματα για κοντά μαλλιά!
http://www.ediva.gr/wp-content/uploads/2016/10/xtenismata-konta-mallia-gynaikia.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/21.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/21.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy