loading...

Οι επανασυνδέσεις για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου

SHARE:

Μην αρνείστε την αλήθεια που σας παρουσιάζεται Κριοί. Αν τελικά το ταίρι σας δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει σε κάτι πιο μόνιμο, τότε απλ...

Μην αρνείστε την αλήθεια που σας παρουσιάζεται Κριοί. Αν τελικά το ταίρι σας δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει σε κάτι πιο μόνιμο, τότε απλά μην το ελπίζετε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων
Η δικαίωση Ταύροι δεν είναι μακριά από εσάς. Το άτομο που σας είχε αφήσει….μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας προσεγγίσει με σκοπό να σας ξανακερδίσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Ιχθείς

Έχετε την τάση της απιστίας στο ζωδιακό σας αίμα Δίδυμοι. Ξεχωρίστε όμως αν αυτός που υπάρχει στο τώρα στην ζωή σας, αξίζει το 100% της ερωτικής σας προσοχής.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ο μήνας αυτός είναι γεμάτος από ευχάριστες εκπλήξεις Καρκίνοι. Ότι χρειάζεστε είναι εδώ και πάνω από όλα ο άνθρωπο σας, που δείχνει να σας αγαπάει, όλο και πιο πολύ.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Μέσα στα νεύρα είστε Βασιλιάδες. Σε αυτό ευθύνεται η προσωπική σας ζωή, που αυτήν την εποχή μπορεί να αποκαλεστεί και μέτρια. Κάντε τις αλλαγές σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Παρθένος

Είσαστε από τα πιο ικανά άτομα Παρθένοι. Δεν είναι δυνατόν ο τομέας των αισθηματικών σας, να είναι σε δεύτερη μοίρα. Κάντε κάτι άμεσα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Έχετε κλέψει τις εντυπώσεις εσείς οι Ζυγοί. Αυτό είναι και κάτι που θα προσελκύσει και πολύ καινούργιο κόσμο, στον ερωτικό σας περίγυρο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Δεν βλέπετε από την πλευρά σας Αιγόκεροι, να αλλάζει κάτι. Ούτε και από την πλευρά του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε έτσι, κάτι θα χαλάσει τις ισορροπίες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ιχθείς

Ότι και να κερδίσετε σε αγάπη εσείς οι Υδροχόοι, δεν το χορταίνετε. Οι μέρες είναι καλές και ο κυβερνήτης σας, έχει πολλές εκπλήξεις για τους solo.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

Στα δίκτυα του έρωτα έχετε πέσει Ιχθείς… και σας αρέσει. Αυτό είναι και κάτι που το είχατε ζητήσει από το σύμπαν. Τα καλύτερα και στους δεσμευμένους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Τοξότης.

Πηγή: astro-live.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Οι επανασυνδέσεις για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου
Οι επανασυνδέσεις για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου
http://www.pagenews.gr/img/oct2016/large_1478094988_zodia.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/3_2.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/3_2.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy