loading...

5 πράγματα που θέλει να σε ρωτήσει εκείνος στο πρώτο ραντεβού αλλά δεν τολμά

SHARE:

Το πρώτο ραντεβού είναι, πολλές φορές, καθοριστικό για το μέλλον της σχέσης. Δίνει μια πρώτη εικόνα και γεύση για το ποιοι είμαστε και τ...

Το πρώτο ραντεβού είναι, πολλές φορές, καθοριστικό για το μέλλον της σχέσης. Δίνει μια πρώτη εικόνα και γεύση για το ποιοι είμαστε και τι θέλουμε από τη ζωή. Η πρώτη συνάντηση δεν θέλει την γυναίκα υπερβολική στην εμφάνισή της, την θέλει χαμογελαστή, ευχάριστη, ευγενική, γλυκομίλητη, αποφασιστική αλλά όχι επιθετική, με διάθεση για συζήτηση, όχι προκλητική. 
Σίγουρα ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου, δεν σε γνωρίζει καλά και είναι εύλογο να του δημιουργηθούν απορίες για σένα, για τον κόσμο που κουβαλάς μέσα σου. Υπάρχουν ερωτήσεις που κατά βάθος θα ήθελε να σου κάνει, αλλά δεν τις τολμάει.

Σκέφτεσαι ακόμα τον πρώην σου; Αν πράγματι σκέφτεσαι την προηγούμενη σχέση σου, να είσαι σίγουρη ότι ο δυνάμει σύντροφός σου, – αυτός που έχεις απέναντί σου στο πρώτο σας ραντεβού- θα ήθελε να το ξέρει από την αρχή.

Πώς είναι οι φίλοι σου; Οι φίλοι είναι σημαντικό κεφάλαιο. Μπορούν ακόμα και να επηρεάσουν την εξέλιξη της σχέσης σου. Εκείνος θα ήθελε πολύ να ξέρει από την αρχή τον χαρακτήρα τους, τις ιδιαιτερότητές τους, τι τους ενοχλεί για να προετοιμάσει την προσέγγισή του.

Αν είμαστε μαζί, θα γίνεις πιεστική; Θα ήθελε πολύ να ξέρει από την αρχή πώς συμπεριφέρεσαι σε μια σχέση. Αν είσαι άνθρωπος επιρρεπής στους καβγάδες, αν ζηλεύεις αλόγιστα, αν εξαρτάσαι από τον άλλον σε μια σχέση.

Θα κάνουμε σεξ απόψε; Του εξάπτει την περιέργεια το πώς θα συμπεριφερθείς στο τέλος του ραντεβού σας. Αν θα ανταλλάξετε φιλί, αν θα κάνετε σεξ, αν δεν θα γίνει τίποτα από αυτά.

Γιατί βρίσκεσαι εδώ, μαζί μου, τώρα; Τα κίνητρά σου γι’αυτή την συνάντηση είναι φυσικό να τον απασχολούν από την αρχή. Τον βλέπεις όμορφο και έξυπνο γι’αυτό ήθελες να τον συναντήσεις; Είναι κάτι που θα ήθελε να ξέρει.

bovary

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 5 πράγματα που θέλει να σε ρωτήσει εκείνος στο πρώτο ραντεβού αλλά δεν τολμά
5 πράγματα που θέλει να σε ρωτήσει εκείνος στο πρώτο ραντεβού αλλά δεν τολμά
http://www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/10/k2_items_src_0db40810f64cb12f1191ca729117e899.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/5_9.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/5_9.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy