loading...

6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το κολάν

SHARE:

Είναι άνετο, σeξι και το λατρεύουμε όλες. Όμως, αν θέλουμε να δείχνουμε κομψές και όχι ατημέλητες φορώντας το κολάν μας θα πρέπει να προ...

Είναι άνετο, σeξι και το λατρεύουμε όλες. Όμως, αν θέλουμε να δείχνουμε κομψές και όχι ατημέλητες φορώντας το κολάν μας θα πρέπει να προσέξουμε μερικά πραγματάκια, όπως:
Πρόσεξε ιδιαίτερα την ποιότητα του υφάσματος

Για να φορέσεις ένα κολάν και να μην φαίνεται σαν να έχεις βγει έξω με το καλσόν, θα πρέπει να είναι από καλό υλικό. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλισεις οτι δεν αφήνει τα εσώρουχά σου σε κοινή θέα και δεν κάνει αυτή την αντιαισθητική γυαλάδα που το κάνει να δείχνει «φτηνό».

Κάνε layering

Το κολάν είναι το κατεξοχήν κομμάτι που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο layering. Γι' αυτό, όταν το φοράς, μην περιοριστείς σε ένα απλό μπλουζάκι από πάνω, αλλά δοκίμασε να το συνδυάσεις με τοπ και ζακέτα, oversized φούτερ και μακριά σακάκια. Επειδή είναι εφαρμοστό σου δίνει την ευκαιρία να φορέσεις όλα τα κάπως πιο άνετα ρούχα της ντουλάπας οου χωρίς να σου προσθέτουν όγκο.


Προτίμησε τις ουδέτερες αποχρώσεις

Ένα κολάν σε μαύρο, γκρι, καφέ ή μπλε χρώμα, χωρίς εντυπασιακές λεπτομέρειες και prints εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία στο στυλ σου και μπορείς να το φορέσεις κυριολεκτικά με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους. Προσοχή: από τους ουδέτερους τόνους, ο μαναδικός που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε είναι το μπεζ γιατί από μακριά θα σε κάνει να δείχνεις σαν να μη φοράς τίποτα από τη μέση και κάυω.

Πάρε το σωστό νούμερο

Δεν θέλεις να είναι πολύ φαρδύ και να κάνει ζάρες στα γόνατα, αλλά ούτε και πολύ στενό για να είναι άνετο και να μην πιέζει το σώμα σου και φαίνεσαι να ασφυκτικάς όταν το φοράς.

Συνδύασέ το με τα σωστά παπούτσια

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε φλατ μπαλαρίνες, μπότες, μποτάκια αλλά και brogues χωρίς καμία επιφύλαξη. Εάν πρόκειται να το βάλεις με πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνες γόβες, θα πρέπει να έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στις στιλιστική σου δεινότητα αν δεν θέλεις το αποτέλεσμα να δείχνει κάπως... δεύτερο.


Μην πολυφορτώνεις το λουκ

Ασφαλώς και μπορείς να φορέσεις κολάν στη σχολή, το γραφείο ή τη βραδινή έξοδο, όμως στη βάση του αυτό το κομμάτι έχει φτιαχτεί για χαλαρές εμφανίσεις μέσα και έξω από την πόλη. Ακολούθησε τους κανόνες του πολύ μοντέρνου αυτή τη σεζόν athleisure style, συνδυάζοντάς το με sneakers, oversized φούτερ και πλεκτές ζακέτες πάνω από βαμβακερά top για ένα casual look με το οποίο δύσκολα μπορείς να κάνεις λάθος εντύπωση!

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το κολάν
6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το κολάν
http://y-olo.gr/storage/photos/c_680px_447px/201610/4527c390f026def935f9cebcdaf5ee71.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/6_11.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/6_11.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy