loading...

6 τρόποι να του λείπεις συνεχώς- Δεν θα ξεκολλήσει από πάνω σου!

SHARE:

Θέλεις να του λείψεις; Δες 6 τρόπους για να το πετύχεις ακόμα και αν βλέπεστε καθημερινά..

Θέλεις να του λείψεις; Δες 6 τρόπους για να το πετύχεις ακόμα και αν βλέπεστε καθημερινά..
Δοκίμασε τα μηνύματα στο κινητό

Ο καλύτερος τρόπος για να τον ανάψεις είναι να αρχίσει να του στέλνεις πονηρά μηνύματα. Ακόμα και ένα τέτοιο μήνυμα θα την κάνει τη δουλειά του και θα περάσει και το μήνυμα που θέλεις να περάσει. Το σίγουρο είναι πως δεν θα σκέφτεται τίποτα άλλο μέχρι να σε δει παρά μόνο το κορμί σου.

Xρησιμοποίησε το άρωμά σου

Ένας από τους πιο παραδοσιακούς τρόπος για να του λείψεις είναι να βάλεις λίγο άρωμα στο μαξιλάρι του ή στον καναπέ του. Απλά φρόντισε να το βάλεις πρώτα πάνω σου και μετά να τριφτείς στο σημείο που θέλεις να μυρίζει γιατί αλλιώς μπορεί να δημιουργηθεί λεκές αν ψεκάσεις απευθείας.

Εκμεταλλεύσου τα σeξι εσώρουχά σου

Αν πρόκειται να πάει κάποιο ταξίδι (ή να πας εσύ κάποιο ταξίδι) για δουλειά καλό είναι να του βάλεις ένα-δυο σeξι εσώρουχά σου μέσα στη βαλίτσα του για να σε νιώθει πιο κοντά σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με κάποιο κόσμημά σου αλλά το κόσμημα δεν είναι τόσο σeξι όσο τα εσώρουχα.


Δοκίμασε κάτι καινούργιο στην κρεβατοκάμαρα

Όταν ξέρεις ότι θα περάσετε χρόνο χώρια, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τον κάνεις να σου λείψει είναι να του δώσεις λίγο παραπάνω σεξ πριν φύγει. Υποσχέσου του ότι μόλις γυρίσει θα ζήσει ακόμα περισσότερες καυτές στιγμές και πως τώρα αυτό που του έδωσες ήταν ένα ορεκτικό και τίποτα παραπάνω.

Στείλε του φωτογραφίες

Όταν είστε μακριά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του στέλνεις που και που φωτογραφίες σου. Δεν είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να είναι σέξι, αρκεί να είναι δικές σου και ας είναι και οι πιο γλυκές εκδοχές του εαυτού σου.

Μην αλλάζεις τα σχέδιά σου για αυτόν

Μην ακυρώνεις συνεχώς τα σχέδιά σου για να περνάς όλες σου τις μέρες μαζί του. Κανόνιζε να βγαίνεις μόνη σου με τους φίλους σου που και που και με αυτόν τον τρόπο να είσαι σίγουρη ότι θα του λείπεις ακόμα περισσότερο.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 6 τρόποι να του λείπεις συνεχώς- Δεν θα ξεκολλήσει από πάνω σου!
6 τρόποι να του λείπεις συνεχώς- Δεν θα ξεκολλήσει από πάνω σου!
http://www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/08/zey-4.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/6_13.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/6_13.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy