loading...

6 Εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε βρεγμένα μαλλιά!

SHARE:

Μόλις βγήκες από το μπάνιο και έχεις ήδη αργήσει για το ραντεβού σου. Τι κάνεις όμως με τα βρεγμένα μαλλιά ; Υπό κανονικές συνθήκες δεν ...

Μόλις βγήκες από το μπάνιο και έχεις ήδη αργήσει για το ραντεβού σου. Τι κάνεις όμως με ταβρεγμένα μαλλιά; Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να βγεις έτσι, αλλά αν είναι κάτι επείγον δεν έχεις και άλλες επιλογές.
Προφανώς, δεν προλαβαίνεις να τα στεγνώσεις, προλαβαίνεις όμως να κάνεις ένα όμορφο hairstyle ούτως ώστε να μην χαλάνε και την εμφάνιση σου. Ναι κι όμως, όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, υπάρχουν μερικά υπέροχα χτενίσματα ιδανικά για τα νωπά μαλλιά, τα οποία μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγα λεπτά και να δείχνεις άκρως εντυπωσιακή.

Δες στην συνέχεια τα 6 καλύτερα tutorials που μπορείς να ακολουθήσεις!


Τριπλός χαμηλός κότσος



Διαδικασία:

Χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και χώρισε τα σε 3 ίσα μέρη. Ξεκίνα με την μεσαία τούφα, στρίβοντας την και κάνοντας έναν μικρό κότσο στο ύψος του σβέρκου και σταθεροποίησε τον με τσιμπιδάκια. Έπειτα, κάνε το ίδιο και για τα άλλα δύο τμήματα.


Κοτσίδα ψαροκόκκαλο



Διαδικασία:

Μάζεψε τα μαλλιά σου μια ψηλή κοτσίδα και χώρισε την αλογοουρά σου στα 2. Στην συνέχεια, πάρε μία λεπτή τούφα από το πίσω μέρος της αριστερής πλευράς και πήγαινε την προς τα δεξιά. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Συνέχισε έτσι μέχρι να φτάσεις στο τέλος την κοτσίδας σου, όπου θα σταθεροποιήσεις την πλεξούδα σου με ένα λαστιχάκι. Άνοιξε λίγο την πλεξούδα, για να μην είναι πολύ στιλιζαρισμένο το αποτέλεσμα και είσαι έτοιμη.


Ψηλός κότσος πλεξούδα



Εδώ τώρα αν έχεις ήδη κάνει την κοτσίδα ψαροκόκκαλο που δείξαμε προηγουμένως, αλλά δεν θέλεις να την αφήσεις έτσι, μπορείς πολύ απλά να στρίψεις την πλεξούδα σου γύρω από το λαστιχάκια, ώστε να κάνεις έναν κότσο.


Χαμηλός κότσος




Ότι πιο εύκολο μπορείς να κάνεις, είναι να χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και να τα μαζέψεις μια χαμηλή κοτσίδα, ώστε να την στρίψεις και να την κάνεις έναν υπέροχο χαμηλό κότσο.


Ατημέλητο χτένισμα



Διαδικασία:

Χώρισε τα μαλλιά σου σε 3 μέρη, όπως βλέπεις και στην εικόνα. Έπειτα, στρίψε την αριστερή τούφα για να κάνεις έναν μικρό κότσο και σταθεροποίησε τον με τσιμπιδάκια. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και για την δεξιά πλευρά. Μόλις τελειώσεις, κάνε το ίδιο και για το πάνω μέρος των μαλλιών σου, 
κάνοντας έναν κότσο ακριβώς πάνω από τους άλλους δύο.


Στριφτή πλεξούδα με κότσο στο πλάι



Διαδικασία:

Για το τελευταίο χτένισμα θα πρέπει να κάνεις μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι στα δεξιά και γύρνα τα μαλλιά σου στο μπροστινό μέρος προς τα αριστερά. Πάρε δύο τούφες και στρίψε την μία κάτω από την άλλη, ένωσε τες και πάρε μία καινούρια από μπροστά από την γραμμή των μαλλιών σου.

Συνέχισε μέχρι να φτάσεις στο αυτί σου και έπειτα μάζεψε τα κοτσίδα στο πλάι και στρίψτην για να κάνεις έναν χαμηλό κότσο.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 6 Εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε βρεγμένα μαλλιά!
6 Εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε βρεγμένα μαλλιά!
http://www.ediva.gr/wp-content/uploads/2016/09/wet-look-diy-xtenismata.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/6_45.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/6_45.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy