loading...

Μην τις πείτε ποτέ: Αυτές είναι οι 6 φράσεις που θα καταστρέψουν σίγουρα την σχέση σου!

SHARE:

Αυτό που λένε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει... δεν είναι λάθος τελικά.

Αυτό που λένε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει... δεν είναι λάθος τελικά.
1. ''Τέλος πάντων, ναι''
Τα passive agrresive σχόλια πολλοί αγάπησαν (όταν τα έκαναν εκείνοι, όχι όταν τα άκουγαν) αλλά τους τσακωμούς κανείς. Άνοιξε το στόμα σου και μίλα σαν άνθρωπος και όχι σαν κακομαθημένο 10χρονο που αρνείται να πει τι έχει, γιατί αλλιώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην λύσεις το θέμα που έχεις με τον φίλο σου και να μείνετε τσακωμένοι για πολύ καιρό.

2. ''Εσύ φταις για αυτό''
Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. ΠΟΤΕ. Και ακόμα και να φταίει ο άλλος για κάτι με το να τον κατηγορείς έτσι απροκάλυπτα αντί να συζητήσεις το θέμα μαζί του και να βρείτε μια λύση δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ούτε θα λυθεί το πρόβλημα.


3. ''Κάνε ό,τι θέλεις''
Αφού δεν θέλεις να κάνει ό,τι θέλει γιατί το λες αυτό ε; Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευρίσεις ακόμα περισσότερο τον άλλον και να κάνει κάτι από αντίδραση- και όλοι ξέρουμε πως θα πάει αυτό (χάλια).

4. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό τώρα
Είναι λογικό να θέλεις να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να ηρεμήσεις, όταν σε απασχολεί κάτι σχετικά με τον φίλο σου, αλλά όταν αποφεύγεις να μιλήσεις για κάποιο θέμα όταν πρέπει δεν κερδίζεις κάτι- ίσα ίσα παρατείνεις την ένταση.

5. Ποτέ δεν/ Πάντα
Από τη στιγμή που θα κατηγορήσεις τον άλλον ότι ποτέ ή πάντα κάνει το χ, ψ πράγμα το κακό έχει γίνει. Όταν είσαι τόσο απόλυτη στις δηλώσεις σου τίποτα δεν πάει καλά στην κουβέντα που ακολουθεί.


6. Είσαι πολύ... (βάλε όποιο κοσμητικό επίθετο θέλεις!)
Όταν τσακώνεστε και βρίζεις τον άλλον (ακόμα και όταν έχεις δίκαιο) σημαίνει ότι θέλεις να τον πληγώσεις- πολύ, οπότε στην προκειμένη μπες στη θέση του και σκέψου κατά πόσο θα ήθελες να σου συμπεριφερθεί και σένα έτσι./

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Μην τις πείτε ποτέ: Αυτές είναι οι 6 φράσεις που θα καταστρέψουν σίγουρα την σχέση σου!
Μην τις πείτε ποτέ: Αυτές είναι οι 6 φράσεις που θα καταστρέψουν σίγουρα την σχέση σου!
http://www.athensmagazine.gr/photos/articles/thumbs_large/266dfef1afd04b03c11968af3b0f2747.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/6_52.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/6_52.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy