loading...

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 7 έως 13 Νοεμβρίου 2016

SHARE:

Κριός Έχω σχέση, ευχαριστώ. Ο Άρης από τις 9 μετακινείται στον Υδροχόο και μειώνει την πίεση στη δουλειά ή αυτήν που προέρχεται από ...

Κριός
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο Άρης από τις 9 μετακινείται στον Υδροχόο και μειώνει την πίεση στη δουλειά ή αυτήν που προέρχεται από ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ ή θέμα που ξεκίνησε τελευταία.
Αυτό σημαίνει ότι έχεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο για να αφιερώσεις στον σύντροφό σου και για να απολαύσετε λίγο μαζί και την κοινή κοινωνική σας ζωή. Και να το κάνεις γιατί, Κριέ μου, καλές οι φιλοδοξίες, αλλά και τη σχέση μας δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να την παίρνουμε ως κάτι δεδομένο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης μετακινείται στον Υδροχόο, που σημαίνει λιγότερη πίεση από δουλειά και υποχρεώσεις και περισσότερη κοινωνική ζωή, ενδιαφέροντα πράγματα και ενδιαφέροντες άνθρωποι. Προφανώς και θα έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αν και πρέπει να τις επιδιώξεις κι εσύ λίγο. Και να φροντίσεις να δίνεις κάποια περιθώρια στις νέες γνωριμίες όχι μόνο να ξεκινούν, αλλά και να αναπτύσσονται. 

Do it: Υδροχόος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων


Ταύρος
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η μετακίνηση του Άρη στον Υδροχόο στις 9 σημαίνει την έναρξη μιας νέας περιόδου, με αρκετή δουλειά, σε βαθμό αρκετά πιεστικό κάποιες φορές. Σίγουρα μπορεί να έχεις αρκετό όφελος από αυτή τη διέλευση, αλλά το να κρατάς ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής δε θα είναι και το πιο ευκολάκι. Εκεί είναι που πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Έχουμε δύο μετακινήσεις αυτή την εβδομάδα. Η πρώτη είναι αυτή του Άρη στον Υδροχόο, που μπορεί να φέρει αρκετή δουλειά και να λιγοστέψει τον ελεύθερο χρόνο. Αν δεν ασχολείσαι και με την κοινωνική σου ζωή, τότε μπορεί και να χαθεί η μπάλα και η ισορροπία μαζί. Η δεύτερη είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, δηλαδή στον ένατο οίκο σου που έχει να κάνει με την αισιοδοξία, την τύχη και τους διευρυμένους ορίζοντες. Και ένα ταξιδάκι μπορεί να έρθει ως μάννα εξ Ουρανού και να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σχέσεις – πολύ ενδιαφέρον αυτό το τελευταίο. 

Do it: Τοξότης
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος


Δίδυμοι
Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, ένα πολύ τυχερό, θετικό και αισιόδοξο σημείο του χάρτη σου και κατά κάποιο τρόπο θα σε πιέσει λίγο να ξανασκεφτείς κάποιους στόχους σου, που έχουν να κάνουν με το κατά πόσο περνάς καλά. Ναι, αυτό. Γιατί ο ένατος οίκος είναι και της καλοπέρασης και της διευρυμένης αντίληψης. Κάπως έτσι είναι, το νόημα και η “ευτυχία” δουλεύονται και είναι σε τεράστιο βαθμό στο δικό σου χέρι να τα κατακτήσεις. Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σου κάνει το σεξ απόλυτα συναισθηματικό, επίσης.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Κάπως μειώνεται η ένταση και η “ανάγκη” για σεξ, για να έρθουν στη θέση τους η ισορροπία και η επιθυμία για έρωτα, πραγματικό, δυνατό, βαθύ, σκοτεινό μερικές φορές, τι να κάνεις όμως, ο έρωτας δεν είναι μόνο χαρά, είναι και μεγάλη ανασφάλεια και δυσκολία κάποιες φορές να τον διαχειριστούμε. Αλλά με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 11, θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς τη συναισθηματική σου ζωή, θα αναγνωρίζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και μάλλον στόχος σου θα είναι να στραφείς προς αυτές. 


Do it: Ζυγός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων


Καρκίνος
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον οίκο των συνεργασιών και της συντροφικότητας και αυτό είναι ένα υπέρ-θετικό φαινόμενο για τη συναισθηματική σου ζωή. Εν τω μεταξύ, από τις 9 που μετακινείται και ο Άρης στον Υδροχόο, η σεξουαλική επιθυμία αυξάνεται και γίνεται χαμούλης. Όλα αυτά μεταφράζονται σε ισορροπία, αλλά και πάθος.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η νέα θέση της Αφροδίτης στο απέναντί σου ζώδιο, δηλαδή στον οίκο της συντροφικότητας, αποτελεί ένδειξη ότι κάτι νέο ενδέχεται να ξεκινήσει στο συναισθηματικό τομέα. Και ο Άρης θα βρεθεί σε έναν οίκο που σχετίζεται με το βάθος στις σχέσεις και τη σεξουαλική επιθυμία. Συγκλονιστικό το σκηνικό. 

Do it: Ταύρος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων


Λέων
Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Οι σχέσεις κάθε είδους, αλλά ιδιαίτερα η συντροφικότητα, θέλουν προσοχή, γιατί η υπομονή δε θα είναι το δυνατό σου χαρακτηριστικό αυτές τις μέρες. Η μετακίνηση του Άρη στον Υδροχόο από τις 9 σε κάνει μεν περισσότερο διεκδικητικό και σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια να κάνεις πράγματα σημαντικά για τη σχέση σου, αλλά φέρνει και ένα είδος ευερεθιστότητας, που αν δεν το διαχειριστείς σωστά, δε θα έχει πάντα και τα καλύτερα αποτελέσματα. Πάντως, μπορεί να υπάρχει και έντονο ερωτικό πάθος και αν είναι να διαλέξεις πού να διοχετεύσεις την ενέργεια του Άρη, προτείνω να τη διοχετεύσεις εκεί, στον έρωτα δηλαδή.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Ο Άρης, ο πιο διεκδικητικός πλανήτης, θα βρίσκεται από τις 9 στον οίκο που αφορά και τη συντροφικότητα μεταξύ άλλων και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ειδικά η εβδομάδα αυτή, κατά την οποία και η Αφροδίτη θα επηρεάζει πολύ θετικά μέχρι τις 11 τα ερωτικά σου, μπορεί να σημάνει και το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. 


Do it: Καρκίνος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος


Παρθένος
Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη στον πιο ερωτικό σου οίκο από τις 11, μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα ακόμη και αν θεωρείς ότι κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν. Κι όμως, πολλά μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να το θέλεις κι εσύ. Ακόμη και αν είσαι πολλά χρόνια σε μια σχέση και θεωρείς ότι σιγά-σιγά κοιμήθηκε ο έρωτας και τη θέση του πήρε η αγάπη, έχε υπόψη σου ότι ο έρωτας μπορεί να επανέλθει – αφήνοντας μάλιστα ακούνητη την αγάπη στη θέση της.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Από τις 11 Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πιο ερωτικό σου οίκο και θα έχεις την ευκαιρία και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, και να ερωτευτείς. Ναι, Παρθένε, είναι η ώρα να θυμηθείς πώς είναι να χάνεις λίγο τον έλεγχο και να αφήνεσαι σε κάτι ωραίο, ανασφαλές ενδεχομένως, αλλά έτσι κι αλλιώς ο έρωτας δίχως μια σχετική ανασφάλεια στην αρχή (σχετική, μην υπερβάλλουμε κιόλας), ίσως να μην ήταν και τόσο δυνατός και όμορφος. Αχ, αυτές οι αντιθέσεις στη ζωή, μερικές φορές μοιάζουν σαν να είναι η ίδια η ζωή. 

Do it: Υδροχόος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων


Ζυγός
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Όταν ο Άρης που είναι ένας πλανήτης γεμάτος ενέργεια και πάθος, περάσει στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, ταράσσεται η γη κάτω από τα πόδια σου. Φυσικά και μπορεί να ξαναερωτευθείς τον άνθρωπό σου ή να ζήσεις μαζί του έντονες στιγμές, να απολαύσεις την οικειότητα και το βαθύ συναίσθημα που σας δένει, να το αφήσεις να αποκαλυφθεί και να εκφραστεί. Αν όμως η σχέση σου δεν είναι δυνατή, υπάρχει για λόγους συμβιβασμού, φόβου, βολέματος κλπ., τότε μπορεί ο Άρης να φέρει έναν άλλον έρωτα μπροστά σου. Και κάτι τέτοιες στιγμές όσο ηδονικές και αν είναι, έχον και τις δυσκολίες τους. Αλλά τι περιμένεις, να ευχαριστηθείς τη ζωή σου όταν δεν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα σε αυτήν;

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Με τη μετακίνηση του Άρη στον πέμπτο οίκο σου, του έρωτα και του πάθους, το σκηνικό της συναισθηματικής σου ζωής μπορεί να αλλάξει απότομα και ευχάριστα. Ο Άρης βέβαια είναι παρορμητικός και βιαστικός και κατά κάποιο τρόπο σε εμποτίζει με αυτά τα χαρακτηριστικά. Διεκδικητικός θα είσαι, κόσμο μπορείς να γνωρίσεις, αν προσέχεις να μη βιάζεσαι κιόλας να αξιολογείς (ούτε θετικά ούτε αρνητικά) τους νέους ανθρώπους στη ζωή σου, τότε η περίοδος αυτή θα έχει πολύ ενδιαφέρον. 

Do it: Δίδυμοι
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγό


Σκορπιός
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και η επικοινωνία θα γίνει περισσότερο συναισθηματική. Δεν είναι ότι θα λείπει η λογική, απορώ άλλωστε γιατί διαχωρίζει ο κόσμος τόσο πολύ το συναίσθημα από αυτήν. Λες και τα συναισθήματα είναι παράλογα, ο “έξω από δω” ο ίδιος, λες και αυτά δεν έχουν καμία λογική. Αν λοιπόν κατάλαβες ότι η επικοινωνία σου θα είναι “ασυγκρότητη”, σίγουρα δεν εννοούσα αυτό. Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι βαθιά, ζεστή και θα επιτρέπει την κατανόηση και την οικειότητα. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι που έχει χάσει επαφή και που πνίγεται στην πικρία. Αλλά έτσι κι αλλιώς, σε μια τέτοια περίπτωση μάλλον δε θα μιλούσαμε για πραγματικό “ζευγάρι”, έτσι δεν είναι;

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 11, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την επικοινωνία σου με τους άλλους, αλλά και για τις νέες γνωριμίες. Δε χρειάζεται να περιμένεις, για να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί. Να περιμένεις τι άλλωστε, την κατάλληλη στιγμή, την κατάλληλη κουβέντα, την κατάλληλη μέρα αστρολογικά; Ίσως η κατάλληλη στιγμή είναι αυτή που εσύ την νιώθεις τέτοια, είναι η στιγμή που κάτι “Νιώθεις”. 

Do it: Λέων
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός


Τοξότης
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας, αυτό δεν είναι και πάντα εύκολο, δηλαδή μπορεί κάποιες φορές να υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγεις λίγο επικοινωνιακά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου όταν διαισθάνεσαι ότι αυτό είναι απαραίτητο. Κατά τα άλλα, έχεις ένα δυναμισμό για να διεκδικήσεις πράγματα, και ιδιαίτερα σε νέες συμφωνίες. Μπορείς να ασχοληθείς και γενικότερα με τον τομέα των συμφωνιών, γιατί και με το σύντροφό σου φαίνεται ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Μέχρι τις 10 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, η συναισθηματική σου ζωή θα μπορεί να πάρει τα πάνω της, χωρίς να εννοώ ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύει και μετά, όταν η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω για παράδειγμα. Απλώς, τώρα η συναισθηματική της επίδρασης, η αρμονία της και ο αισθησιασμός της έχουν περισσότερο στόχο εσένα από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Και ο Άρης στον Υδροχόο από τις 9 μπορεί να βοηθήσει όσο δε φαντάζεσαι τις νέες επαφές και γνωριμίες. 


Do it: Ταύρος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων


Αιγόκερως
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Φεύγει ο Άρης από το ζώδιό σου και αυτό μπορείς να το πεις αρκετά ανακουφιστικό. Το καλύτερο όμως είναι ότι τη θέση του, στις 11 θα την πάρει η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, του έρωτα και της αρμονίας. Η ζωή σου μπορεί να απλοποιηθεί, οι εντάσεις να μειωθούν, τα δυσάρεστα συναισθήματα να εξουδετερωθούν από την αγάπη. Εκμεταλλεύσου αυτή τη διέλευση για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Οι επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου, είναι πολλές.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Φεύγει ο Άρης από το ζώδιό σου στις 9, που σημαίνει ότι οι εντάσεις μειώνονται, όπως και η απροσδιόριστη ανησυχία, η αίσθηση του ακόρεστου και του ανεπίτευκτου. Και τη θέση του παίρνει η Αφροδίτη, για να φέρει αρμονία στη ζωή σου, να σε ομορφύνει, να φέρει κατακτήσεις και έρωτες. Γενικά, να φέρει συναίσθημα. Άσε τις νοητικές διεργασίες κατά μέρος. Ξέχνα λίγο τις υποχρεώσεις και το πλάνο της επόμενης μέρας. Και νιώσε, αυτό ζητάει μόνο η Αφροδίτη! Σε αντάλλαγμα δίνει πλούσια συναισθήματα για να επεξεργαστείς… 


Do it: Υδροχόος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος


Υδροχόος
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο Άρης από τις 9 θα σταματήσει να σε προβληματίζει με το ένα και το άλλο θέμα από το παρελθόν και θα περάσει στο ζώδιό σου, για να σε γεμίσει ενέργεια, ερωτισμό, σεξουαλική επιθυμία, πάθος. Γίνεσαι άλλος άνθρωπος, Υδροχόε, σαν να ξυπνάς από μια περίοδο νάρκης (όσο βρισκόταν στον δωδέκατο οίκο σου οι διεργασίες ήταν περισσότερο “εσωτερικές” και φαινομενικά ήσυχες) και να βρίσκεσαι ξαφνικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με ένα σωρό συναρπαστικά πράγματα μπροστά σου. Έχε υπόψη σου ότι ο Άρης μπορεί να σε κάνει και βιαστικό και εκρηκτικό κάποιες φορές. Εξαρτάται βέβαια από την προδιάθεσή σου και από το κατά πόσο μπορείς να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Το να έχεις τον Άρη στο ζώδιό σου σημαίνει ότι εκπέμπεις ερωτισμό, ότι έχεις απίστευτη ενέργεια, ότι ομορφαίνεις και ότι μπορείς να έχεις πολλές κατακτήσεις. Αν γίνεις και λίγο περισσότερο δραστήριος κοινωνικά, τόσο το καλύτερο. Το άλλο ενδιαφέρον είναι ότι η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σου, όπου θα δράσει ψυχοθεραπευτικά και αυτό φυσικά θα βγαίνει προς τα έξω.

Do it: Κριός
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος


Ιχθύες
Έχω σχέση, ευχαριστώ.
Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 9 μπορεί να φέρνει μια ανησυχία και την ανάγκη να τακτοποιηθούν με κάποιο τρόπο οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Μπορεί να είναι πολλά αυτά με τα οποία να πρέπει να ασχοληθείς και αυτό να αποσπά την προσοχή σου από την ουσία, που είναι μία: ό,τι κάνεις, να το ζεις εκείνη τη στιγμή που το κάνεις ολοκληρωτικά και συγκεντρωμένος. Κάπως πρέπει να βρεις το διακόπτη του off όταν βρίσκεσαι με το σύντροφό σου και να κλείνεις στο μυαλό σου θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά π.χ. Επίσης, κάπως πρέπει να διαχειρίζεσαι το ύφος σου όταν είσαι πιεσμένος, γιατί μερικές φορές ο άλλος νομίζει ότι σε κάτι φταίει, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί και να μη φταίει σε τίποτα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;
Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάπως πρέπει να σ' το πούμε ότι μπορεί με ένα φιλικό πρόσωπο να βιώσεις ένα δυνατό συναίσθημα, και λίγο παραλλαγμένο, όχι αμιγώς φιλικό, αλλά με πολλά ερωτικά στοιχεία. Και όχι αυτά τα λανθάνοντα ή υποσυνείδητα που λέμε στο φλου “η φιλία έχει ερωτικά στοιχεία”, αλλά συνειδητότατα. Και παρεμπιπτόντως, είτε προκύψει κάτι τέτοιο είτε όχι, οι πόρτες (της εξόδου από το σπίτι και το γραφείο) για μια πολύ ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, είναι ορθάνοιχτες. 

Do it: Ταύρος
Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος


πηγή: e-zwdia

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 7 έως 13 Νοεμβρίου 2016
Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 7 έως 13 Νοεμβρίου 2016
http://www.pagenews.gr/img/aug2016/large_1476625274_couple.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/7-13-2016.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/7-13-2016.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy