loading...

8 μικρά (και περίεργα) πράγματα που βρίσκει ελκυστικά

SHARE:

Οταν θέλεις να γίνεις πιο ελκυστική, το μυαλό σου πηγαίνει αμέσως σε ρούχα, χτενίσματα, αξεσουάρ, παπούτσια και σε οτιδήποτε άλλο τέλος ...

Οταν θέλεις να γίνεις πιο ελκυστική, το μυαλό σου πηγαίνει αμέσως σε ρούχα, χτενίσματα, αξεσουάρ, παπούτσια και σε οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων πέρα από το ένα και βασικότερο όλων: το χαρακτήρα σου ντε.
Υπάρχουν, που λες, κάποιες καταστάσεις/συμπεριφορές/κινήσεις που στα μάτια του σε κάνουν πολύ πιο ελκυστική από το να βαφτείς φουλ ή να ντυθείς στην τρίχα. Ποιες είναι αυτές οι στιγμές που τον κάνεις να σε θέλει περισσότερο, χωρίς να το καταλαβαίνεις; Θα σου πω αμέσως.

Όταν...

1. Κάνεις την πρώτη κίνηση. Είτε για γνωριμία, είτε για να βγείτε, είτε για εκδρομή, είτε για οτιδήποτε δεν είχε σκεφτεί ή δεν είχε βρει το θάρρος να το κάνει πριν από εσένα.

2. Τον κοιτάς μέσα στα μάτια. Η γλώσσα του σώματος, πέρα από το χαρακτήρα και την εμφάνιση, είναι ικανή να σε τραβήξει σε κάποιον ή και να σε απομακρύνει. Όταν το βλέμμα σου καρφώνεται στο δικό του, όταν η στάση του σώματος σου είναι έτσι ρυθμισμένη ώστε να δείχνει στην ευθεία του, όταν τον ακουμπάς δήθεν τυχαία ενώ του μιλάς, έχεις βάλει τα θεμέλια για να σε ερωτευτεί.

3. Φοράς κόκκινο χρώμα. Από το πουλόβερ σου μέχρι τα sneakers σου, από τον σκούφο μέχρι τη ζακέτα σου, το κόκκινο είναι ένα χρώμα που απ' ότι φαίνεται λειτουργεί με το μέρος μας.

4. Χαμογελάς πραγματικά. Υπάρχει άραγε κάτι πιο ελκυστικό από ένα αληθινό, λαμπερό και αυθόρμητο χαμόγελο; Όχι, δεν υπάρχει!

5. Μιμείσαι τις κινήσεις του. Αρκεί να μην παρεξηγηθεί φυσικά. Πάντως, σχετική έρευνα που έγινε στην Ολλανδία αποδεικνύει ότι κάπως έτσι ενεργοποιούνται διάφορα στοιχεία σύνδεσης και επικοινωνίας με το άτομο που μιμείσαι, με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο ελκυστική στα μάτια του.

6. Κάνεις σαν μικρό παιδί (χωρίς να γίνεσαι κουραστική, έτσι;).Όταν, ας πούμε, του λες να πάτε στο λούνα παρκ το Σάββατο, αντί για το κλασικό ποτό- φαγητό, τότε - για έναν περίεργο λόγο - αυτό τον εξιτάρει. Πιο συγκεκριμένα, όταν ανεβαίνετε στη ρόδα Παναγιά μου, φοβάμαι και μόνο στη σκέψη γίνεται κάποιο μικρό θαύμα και του αρέσεις ακόμη περισσότερο. Ναι, ακόμη κι αν φοβάσαι. Ναι, ακόμη κι αν ουρλιάζεις.

7. Τρως φρούτα και λαχανικά. Κάτσε, υπάρχει κι εδώ μια καλή εξήγηση. Πέρα από το γεγονός ότι κάνεις καλό στον οργανισμό σου, βοηθάς το πρόσωπο/ δέρμα σου να λάμπει, με αποτέλεσμα να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Voila!

8. Τον προσέχεις, όπως θα έκαναν και οι γονείς του. Αυτό αρέσει σε όλους μας, ακόμη κι αν δεν το δείχνουμε και πολύ. Όταν του θυμίζεις την παιδική του ηλικία και του ξυπνάς μνήμες από το παρελθόν (ή και από προχθές) που του ούρλιαζε η μαμά του να φορέσει ζακέτα, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 8 μικρά (και περίεργα) πράγματα που βρίσκει ελκυστικά
8 μικρά (και περίεργα) πράγματα που βρίσκει ελκυστικά
http://y-olo.gr/storage/photos/c_680px_447px/201610/embrace-edit.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/8.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/8.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy