Υλικά: Φύλλο κρούστας έτοιμο Βούτυρο Μέλι 2 μπανάνες Κανέλα
Υλικά:
Φύλλο κρούστας έτοιμο
Βούτυρο
Μέλι
2 μπανάνες
Κανέλα
Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι και προσθέτουμε λίγο κανέλα.
Βάζουμε μικρή ποσότητα μπανάνας σε κάθε ρολάκι και το κλείνουμε καλά.
Ψήνουμε στον φούρνο τα ρολάκια μας αφού πρώτα τα βουτυρώσουμε για είκοσι λεπτά.
Σ΄ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το μέλι και το ρίχνουμε πάνω από τα ρολάκια.
COMMENTS