loading...

Κάντον να σε θαυμάσει σύμφωνα με το ζώδιο του

SHARE:

Τα ζώδια, για άλλη μια φορά έχουν την απάντηση! Ακολούθησε τις συμβουλές μας και πίστεψε με, θα μας θυμηθείς!Οκ, ναι… Η εμφάνιση σου είν...

Τα ζώδια, για άλλη μια φορά έχουν την απάντηση! Ακολούθησε τις συμβουλές μας και πίστεψε με, θα μας θυμηθείς!Οκ, ναι… Η εμφάνιση σου είναι η πρώτη εντύπωση που θα κάνεις στον άντρα που σε ενδιαφέρει! Αλλά αρκεί μόνο αυτό; Όχι βέβαια, γλυκούλα μου!
Με λίγο μακιγιάζ και ένα σωστό ντύσιμο, όλες κούκλες είμαστε! Το θέμα είναι τι θα τον κάνει στη συμπεριφορά σου και κατ’ επέκταση στην προσωπικότητα σου, να κολλήσει μία και καλή μαζί σου!

Τα ζώδια, για άλλη μια φορά έχουν την απάντηση! Ακολούθησε τις συμβουλές μας και πίστεψε με, θα μας θυμηθείς!

Οι Άντρες, τα ζώδια τους και το γυναικείο χαρακτηριστικό που θαυμάζουν:


ΚΡΙΟΣ : ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

Ο άνδρας Κριός θαυμάζει τις γυναίκες… «αντράκια», που έχουν και τον τσαμπουκά τους, τους ξεφεύγει καμιά φορά και καμία κακή λεξούλα και πάνε συχνά κόντρα στις συζητήσεις, χωρίς να κάνουν πίσω! Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, πήγαινε του κόντρα. Αν αρχίζει να τσαντίζεται και να φωνάζει, μην ανησυχήσεις! Μόλις κέρδισες ταυτόχρονα την εκτίμηση του!


ΤΑΥΡΟΣ : ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ
Μην αρχίσεις τα νιαουρίσματα και τις τσαχπινιές! Δεν εννοώ αυτό όταν λέω θηλυκότητα! Ο άνδρας Ταύρος θαυμάζει τη σοβαρή, προσγειωμένη και ποιοτική θηλυκότητα! Ντύσου θηλυκά, αλλά όχι πρόστυχα, περπάτησε με θηλυκό τρόπο αλλά όχι σαν να είσαι βάρκα σε 9 μποφόρ! Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, ανάφερε του πόσο σημαντικοί είναι οι ξεχωριστοί και διαφορετικοί ρόλοι άνδρα-γυναίκας, με αμοιβαίο ισάξιο σεβασμό όμως. Θα σε χειροκροτήσει από μέσα του!


ΔΙΔΥΜΟΙ : ΕΞΥΠΝΑΔΑ
Βάλ’το να δουλέψει και να τρέξει! Ο άνδρας Δίδυμος γοητεύεται από ένα μυαλό που δουλεύει ανελλιπώς! Ένα γυναικείο μυαλό που είναι ανοιχτό και γρήγορο, το θαυμάζει και-γιατί όχι-το ερωτεύεται! Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, άλλαξε πολλές δεκάδες θέματα συζήτησης και έχε γνώμη για τα πάντα. Ακόμα κι αν είσαι άσχετη, το ότι έχεις γνώμη και μόνο αυτό, θα τον κερδίσει!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Καλέ, μην ντυθείς τσελιγκοπούλα για να σε ερωτευτεί! Δεν εννοούμε αυτό! Για να εντυπωσιάσεις τον άνδρα Καρκίνο, θα πρέπει να είσαι μία γυναίκα για… σπίτι! Να είσαι καλή μαγείρισσα, να αγαπάς τα παιδιά και να λατρεύεις το νοικοκυριό. Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, πες του πόσο σ’ αρέσει να περιποιείσαι το σπίτι σου, να μαγειρεύεις και να κάθεσαι εκεί με τις ώρες. Ήδη τα ματάκια του θα… γυαλίσουν!


ΛΕΩΝ : ΣΤΥΛ
Α! Πρέπει να έχεις διαλέξει τον πιο δύσκολο άντρα. Ο άντρας Λέων θαυμάζει το ξεχωριστό στυλ σε μία γυναίκα! Κάτι που την διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες! Πώς να το κάνουμε; Ο άντρας αυτός, θέλει να τραβάει τα βλέμματα, πόσο μάλλον η γυναίκα που θα σταθεί δίπλα του!
Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, μίλα του για τις μάρκες που έχεις σε παπούτσια, γυαλιά κτλ, για ότι πολυτελές έχεις ζήσει και αποτελείωσε τον, κάνοντας του ένα-υπερβολικό-κομπλιμέντο! Με στυλ πάντα, ε; 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
Για να εντυπωσιάσεις τον άνδρα Παρθένο δεν αρκεί μία στιγμή. Πρέπει επανειλημμένα να είσαι προσεγμένη, συνεπής, σοβαρή, επικοινωνιακή και στη συμπεριφορά σου, τέλεια και λιτή ταυτόχρονα! Θέλει χρόνο και προσπάθεια για να κερδίσεις το ενδιαφέρον αυτού του άντρα. Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, δείξ’ του ότι σε καμία περίπτωση δεν είσαι επιφανειακή και εύκολη γυναίκα. Δεν ανήκει στους άντρες κυνηγούς, αλλά σίγουρα θέλει να κάνει αυτός το πρώτο βήμα. Αν το κάνεις εσύ τον άγχωσες. Εσύ είπαμε! Σοβαρή!


ΖΥΓΟΣ : ΓΟΥΣΤΟ
Ο λάτρης του γυναικείου φύλου! Έχεις λοιπόν το ενδιαφέρον του έτσι κι αλλιώς. Τώρα, για να γίνεις κάτι ξεχωριστό στα μάτια του, φρόντισε άψογα την εμφάνιση σου, το στυλ σου, τον ήρεμο τρόπο που μιλάς και φρόντισε να χαμογελάς συχνά με το πιο γλυκό σου χαμόγελο!
Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, μίλα του για μία γκαλερί, μία συναυλία ή μία έκθεση τέχνης που έχεις πάει. Θα τον ενθουσιάσεις!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΜΥΣΤΗΡΙΟ
Ο άνδρας Σκορπιός θέλει να ξέρει τα πάντα! Τα πάντα όμως και για όλους! Μία γυναίκα που αποπνέει κάτι το μυστηριώδες, κάτι το δύσκολο, το άπιαστο, το περίεργο, τον κερδίζει σχεδόν αμέσως! Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, πες του ότι δεν συνηθίζεις να αποκαλύπτεις τα σημαντικά μυστικά σου στο καθένα, αλλά μόνο σε όσους το αξίζουν. Πίστεψε με, θα κάνει τα πάντα για να σου δείξει ότι το αξίζει! 


ΤΟΞΟΤΗΣ : ΧΙΟΥΜΟΡ
Βασική προϋπόθεση για να κερδίσεις την προσοχή του άνδρα Τοξότη, είναι να γελάς σαν χαζό! Σοβαρά! Ο Τοξότης δεν αντέχει την γυναικεία γκρίνια και μουρμούρα. Θέλει μία γυναίκα που να είναι άνετη σαν άντρας και χαρούμενη σαν παιδάκι! Ανέκδοτα, φάρσες και αστείες… βωμολοχίες, είναι το καλύτερο του!Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας που θα σε προσβάλλει με ένα αστείο του (γιατί θα το κάνει…), όσο κι αν θες να του δώσεις μπουνιά, εσύ γέλα ασταμάτητα και δυνατά! Τον έχεις!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Ο Αιγόκερως άνδρας θαυμάζει τις γυναίκες που έχουν αξιοπρεπείς στόχους και υψηλές αλλά ταυτόχρονα προσγειωμένες φιλοδοξίες. Του αρέσουν εκείνες που αποπνέουν εμπιστοσύνη, κύρος και μία ήρεμη δυναμικότητα. Ναζιές, γουτσου-γουτσου και τέτοια, ούτε καν όμως! 
Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, ζήτα του συμβουλή για να «ανέβεις» επαγγελματικά. Θα σου μιλάει για ώρες και θα σε ρωτάει «πως πήγε» για μέρες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ
Αν είσαι κλειστή, ντροπαλή και σνομπ, ο Υδροχόος σε βαριέται αμέσως. Θαυμάζει τις γυναίκες που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες, που είναι επικοινωνιακά δραστήριες και έχουν πολλούς φίλους. Επιπλέον τον γητεύουν οι γυναίκες που ενδιαφέρονται πρώτα για το κοινό καλό και ύστερα για τον εαυτούλη τους! Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, μίλα του σε φιλικό τόνο για όλες τις κοινωνικές σου ευαισθησίες! Επινόησε και καμιά, δεν είναι κακό! 


ΙΧΘΕΙΣ : ΤΑΛΕΝΤΟ
Εδώ περνάς οντισιόν από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»! Για να εντυπωσιάσεις έναν άνδρα Ιχθύ, δείξε τα πιο κρυφά σου ταλέντα, ανέδειξε την φαντασία σου και πρόβαλλε την δημιουργικότητα σου! Όχι με επιδεικτικό τρόπο αλλά όταν χρειαστεί την βοήθεια σου! Θα τον τρελάνεις!Αν θες να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του, σε μία συζήτηση σας, ανάφερε του το ταλέντο σου-υπάρχει, δεν υπάρχει-που μπορείς με γυναικεία τεχνάσματα να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες. Τρελαίνεται για γυναίκες καπάτσες κι ας ξέρει ότι λειτουργεί στο φουλ η γυναικεία πονηριά… Τι να πεις; Ψάρι είναι αυτό… 

πηγή: oroskopos.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Κάντον να σε θαυμάσει σύμφωνα με το ζώδιο του
Κάντον να σε θαυμάσει σύμφωνα με το ζώδιο του
http://www.pagenews.gr/img/aug2016/large_1476192214_zeugari-tsakwmos.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_281.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_281.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy