loading...

Η γοητεία σου γίνεται πόλος έλξης..!

SHARE:

Κριέ, έχει δημιουργηθεί ένας γενικότερος εκνευρισμός γύρω σου και οφείλω να ομολογήσω ότι το έχεις βάλει και εσύ λίγο το χεράκι σου. Εμπ...

Κριέ, έχει δημιουργηθεί ένας γενικότερος εκνευρισμός γύρω σου και οφείλω να ομολογήσω ότι το έχεις βάλει και εσύ λίγο το χεράκι σου. Εμπιστεύεσαι τις φήμες που ακούς από τον έναν και τον άλλο με αποτέλεσμα να τσακώνεσαι με τους λάθος ανθρώπους.
Ταύρε, μη μου πεις ότι δεν έχεις καταλάβει ότι σε πολιορκούν γιατί θα μου πεις ψέματα. Αυτή την περίοδο η γοητεία σου έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς. Προσοχή μη βγεις στους δρόμους και έχουμε λιποθυμικά επεισόδια!

Δίδυμε, ό,τι και να πεις το μπελά σου θα βρεις σήμερα γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ. Προσπάθησε να μην πάρεις μέρος σε τσακωμούς και το κυριότερο ό, τι ακούς από το ένα αυτί να μπαίνει και από το άλλο να βγαίνει. Υπομονή!

Καρκίνε, όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη σε ενδιαφέρουσα. Το κλίμα στη δουλειά έχει αρχίσει να γίνεται άγρια Δύση και εσύ αντί να ασχοληθείς με αυτό προσπαθείς να βρεις λύσεις για τα προσωπικά σου. Είσαι στον κόσμο σου, ε;

Λέοντα, αυτή η εβδομάδα δεν νομίζω ότι είναι και η καλύτερή σου. Βαριέσαι να κάνεις ακόμα και τα πιο βασικά στη δουλειά και γενικότερα, αν με ρωτάς, νομίζω πως χρειάζεσαι διακοπές αλλά ειλικρινά δεν είναι ακόμα η ώρα να τις ζητήσεις.

Παρθένε, οι φίλοι είναι η μόνη λύση για να περάσεις καλά και να νιώσεις λίγο πιο χαλαρή και άνετη. Βάλε τα προβλήματα στην άκρη και βγες έξω απόψε. Θα κάνει καλό και στα δικά σου τα νεύρα και στων γύρω σου που σε ακούν κάθε μέρα να γκρινιάζεις.

Ζυγέ, όλα μια συνήθεια είναι! Το ξέρω πως δεν μπορείς να συμβιώσεις με κάποιους συναδέλφους σου και δεν βλέπεις την ώρα να τους ξεφορτωθείς. Αντί να δημιουργήσεις εντάσεις, προσπάθησε να συνηθίσεις και στο τέλος εσύ θα είσαι η κερδισμένη.

Σκορπιέ, τα νεύρα σου είναι κρόσσια και ειλικρινά φοβάμαι να σε πλησιάσω μη τυχόν και μου ορμήξεις. Καταλαβαίνω ότι σε έχουν φορτώσει σαν το κατά τα άλλα γλυκύτατο γαϊδούρι αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να πεις κάτι και να σταματήσεις να τα σπας!

Τοξότη, έχεις γίνει πνεύμα αντιλογίας, το έχεις καταλάβει; Δεν τολμάμε να σου προτείνουμε κάτι και είσαι με την άρνηση στο στόμα. Αμάν πια! Το πρόβλημα είναι ότι με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεσαι και στο ταίρι σου. Βάλε και λίγο νερό στο κρασί σου.

Αιγόκερε, νιώθεις μονίμως κουρασμένη και γι’ αυτό δεν φταίει ούτε ο καιρός, ούτε η δουλειά παρά μόνο η διάθεσή σου. Είσαι μονίμως στην ένταση και αυτό το μεταδίδεις σε όποιον είναι γύρω σου. Έλεος πια! Λυπήσου μας και λίγο.

Υδροχόε, μάζεψε τα λουριά στην οικογένειά σου γιατί δεν θα τα πάμε καλά. Σε φορτώνουν με τύψεις για λάθη που έγιναν στο παρελθόν και για τα οποία δεν φταις εσύ και αντί να τους τρίξεις τα δόντια, έχεις γίνει ράκος. Σύνελθε, παιδί μου!

Ιχθύ, εσύ και ο Ταύρος έχετε γίνει φωτιές και θα μας κάψετε. Ο ερωτισμός σας έχει γίνει άξιος λόγου και καλό θα ήταν να τον εκμεταλλευτείτε, ειδικά αν είστε ελεύθερες. Το βράδυ μη μείνεις σπίτι με τέτοια πέραση που έχεις. Κανόνισε έξοδο!

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Η γοητεία σου γίνεται πόλος έλξης..!
Η γοητεία σου γίνεται πόλος έλξης..!
http://joytv.gr/wp-content/uploads/2016/11/stars2.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_291.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_291.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy