loading...

Πώς να τον διώξετε μακριά σύμφωνα με το ζώδιο του

SHARE:

Όλοι έχουμε ζήσει το τέλος μιας σχέσης. 

Όλοι έχουμε ζήσει το τέλος μιας σχέσης. 

Ορισμένοι, εκεί που… νομίζαμε ότι είχαμε ξεπεράσει τον έρωτα της ζωής μας, ξάφνου τον βλέπουμε να εμφανίζεται πίσω και με γλυκόλογα να ζητά επανασύνδεση. Τι κάνουμε; Του ανοίγουμε την καρδιά μας για να ξαναμπεί; Σίγουρα το θέλουμε; Μήπως να το ξανασκεφτούμε; Τι θέλει αυτό το άτομο που μας πλήγωσε πάλι μαζί μας; Κι εμείς, γιατί να τον ξαναβάλουμε πάλι πίσω στη ζωή μας; Αν μετά από ώριμη σκέψη καταλήξετε στο «όχι άλλος πόνος», τα πράγματα είναι απλά: χρησιμοποιήστε κάποια από τις παρακάτω τακτικές, αναλόγως ζωδίου, για να απελευθερωθείτε μια για πάντα από τον ενοχλητικό – που σύντομα θα είναι πρώην.

ΚΡΙΟΣ

Διακόψτε τον όταν κάνετε σεξ και πείτε του «Δεν αισθάνομαι να με εκτιμάς για την προσωπικότητά μου, νιώθω ότι με θέλεις μόνο για το σώμα μου», ενώ τον αποκαλείτε Γιάννη, αντί για Κώστα. Καθόλου κακή ιδέα θα ήταν να αρχίσετε τα γέλια κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, κάτι που θα μειώσει σαφώς την έξαψή του και θα τον κάνει να αναρωτιέται ποιό ακριβώς χαρακτηριστικό της αρρενωπής του «βαρβατίλας» σας προκαλεί γέλιο.
Τελειωτική ατάκα: «Αν δεν αλλάξεις, λυπάμαι αλλά χωρίζουμε»

ΤΑΥΡΟΣ

Δανειστείτε την κοινή σας πιστωτική κάρτα, μην του το πείτε, και αρχίστε να ξοδεύετε (θα το διαπιστώσει σύντομα). Κάντε κατάληψη στον αγαπημένο του καναπέ, ενώ έχετε κρύψει / φάει όλα τα γλυκά στο σπίτι. Επιμένετε σε κοινούς λογαριασμούς και σταματήστε να φοράτε αποσμητικό. 
Τελειωτική ατάκα: «Δεν βαριέσαι να είσαι τόσες ώρες σε έναν καναπέ βλέποντας TV; Εγώ πάντως βαριέμαι »


ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην τον αφήσετε να σταυρώσει λέξη σε μια συζήτηση. Αποφύγετε την σεξουαλική διερεύνηση νέων τεχνικών. Σταματήστε να απαντάτε στο τηλέφωνο, σε κλήσεις, σε sms, σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ και μην στέλνετε εσείς μήνυμα. Μην τον καλείτε, επίσης, στο τηλέφωνο. Αν δε είστε στη μέση μιας συνομιλίας με μηνύματα, σταματήστε εντελώς να του απαντάτε σε ένα σημαντικό σημείο.
Τελειωτική κίνηση: «Πότε θα σοβαρευτείς επιτέλους; Εμείς πότε θα παντρευτούμε να κάνουμε την οικογένειά μας».


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε αγενής όταν μιλάτε για την μητέρα του. Επιμένετε να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο στην κουζίνα. Όταν προσπαθεί να πιάσει το χέρι σας, κρατήστε το για ένα δευτερόλεπτο και μετά προσπαθήστε να διορθώσετε τα μαλλιά σας (ή κάντε κάτι άλλο, καταλάβατε το πνεύμα…). Όταν η κίνηση ολοκληρωθεί, βάλτε το χέρι σας στην τσέπη σας ή κρατήστε το κινητό σας ή κάτι που τον εμποδίζει να προσπαθήσει να σας αγγίξει και πάλι.
Τελειωτική ατάκα: «Αν ξανακούσω ή ξαναδώ τη μάνα σου θα φύγεις από το σπίτι».


ΛΕΩΝ

Γελάστε με αυτόν, αντί με αυτά που σας λέει. Χασμουρηθείτε όταν μιλά (μην καλύπτετε το στόμα σας). Επικρίνετε τα μαλλιά του και αφαιρέστε όλους τους καθρέφτες από το σπίτι σας. Να είστε ψυχρές και να τον κρατάτε σε απόσταση. Εάν είναι δυνατόν, επικεντρωθείτε σε κάτι άλλο εκτός από τον ίδιο. Όταν είστε στον ίδιο χώρο, ρίξτε την προσοχή σας αλλού – κάντε ένα σημαντικό τηλεφώνημα, κάντε κάποια εργασία ή αρχίστε να στέλνετε μηνύματα σε φίλους και γνωστούς.
Τελειωτική ατάκα: «Θέλω να πάμε μαζί για ψώνια, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις λίγο το στιλ σου».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικρίνετε τον. Συνεχίστε να κάνετε σεξ μαζί του, αλλά σε βρώμικα σεντόνια. Φυσάτε τη μύτη σας συχνά και αφήνετε γεμάτα τασάκια σε όλο το σπίτι. Καλέστε τον στην δουλειά του κι αρχίστε να κουτσομπολεύετε. Αλλάξτε το πρόγραμμα του συχνά. Αν σας ρωτήσει αν είστε ελεύθερες, να πείτε «δεν είμαι σίγουρη, θα σου στείλω σε μια ώρα ή αργότερα», αλλά ποτέ να μην απαντήσετε.
Τελειωτική ατάκα: «Το χρήμα είναι για να το σκορπάμε, όχι για να κάνουμε τσιγκουνιές».

ΖΥΓΟΣ

Όταν βγαίνετε με ζευγάρια σε εξόδους σας, γλυκοκοιτάξτε άλλους άνδρες. Χρησιμοποιείτε άσχημη γλώσσα και θυμώστε, αν του παίρνει πάρα πολύ ώρα να σας απαντήσει. Βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά δραματική για να γίνετε αντιπαθητική, ενώ θα πρέπει να τον βάζετε συνεχεία σε σύγκριση με έναν πρώην σας. 
Τελειωτική ατάκα: «Ω, ο Αλέξης με έφερε εδώ!»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πείτε του ότι απαρνιέστε το σεξ για την Μεγάλη Σαρακοστή ή ότι έχετε συνέχεια πονοκέφαλο. Ξαφνικά θυμηθείτε κάτι που κάνατε πριν από χρόνια και ντρεπόσαστε. Δώστε του πάρα πολλές πληροφορίες, χωρίς να αποκρύπτετε τίποτα για τη ζωή σας. Κανένα μυστήριο.
Τελειωτική ατάκα: «Νόμιζα ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, αλλά στην περίπτωσή σου δεν ισχύει…».


ΤΟΞΟΤΗΣ

Κραυγή για κάθε φορά που είναι οδυνηρά ειλικρινής. Απειλή αυτοκτονίας στο κινητό τους, ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό. Πάρτε το μοναδικό όχημά τους και στη συνέχεια, μείνετε έξω όλη τη νύχτα. Κρύψτε τα κλειδιά τους. Βάλτε τους πρόγραμμα.
Τελειωτική ατάκα: «Πάλι με τους φίλους σου θα βγεις; Έχω κανονίσει να μείνουμε οι δυο μας, άλλη φορά θα δεις τους φίλους σου»


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε τα πάντα στην υπερβολή. Εκθέστε τον σε κοινό. Μεθύστε στο πάρτι του γραφείου του και κάντε μια «αρπαχτή» με τον σύζυγο συναδέλφου του. Μιλήστε με φωνή μωρού. Όταν είσαι στο σπίτι του ανεβάστε στην πιο τσιριχτή οκτάβα και πείτε: Αχ πήρε ο διευθυντής σου και του είπα ότι κοιμάσαι
Τελειωτική ατάκα: «Διάλεξε τη δουλειά σου ή εμένα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυνατά αντιτίθεστε στην τελευταία κίνηση ελευθερίας τους. Επαναλαμβάνετε συχνά: «Μωρό μου, εγώ και εσύ, ενάντια στον κόσμο». Κρεμαστείτε πάνω του για συναισθηματική επαφή. Ποτέ μη σταματάτε να τον ακουμπάτε. Πείτε του «σ’ αγαπώ» πάρα πολύ σύντομα. Ξαναπείτε το.
Τελειωτική ατάκα: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να συζητήσουμε σοβαρά. Ποια είναι η Μαίρη είπαμ;».

ΙΧΘΥΕΣ

Κόψτε τα ποτά μαζί του. Καταχραστείτε τον από κοινού προϋπολογισμού σας. Κάντε τον να θυμηθεί με όλες τις λεπτομέρειες την ημέρα του (συνήθως είναι αφηρημένος). Μην του δώσετε τη συμπάθεια ή τον οίκτο που ψάχνει.
Τελειωτική ατάκα: «Βαρέθηκα να κάνουμε όλο τα ίδια και τα ίδια, τίποτα καινούριο δεν έχει το πρόγραμμα».


COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Πώς να τον διώξετε μακριά σύμφωνα με το ζώδιο του
Πώς να τον διώξετε μακριά σύμφωνα με το ζώδιο του
http://www.govastileto.gr/assets/images/720x/202487.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_350.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_350.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy