loading...

Εσύ μπορείς να ξεφύγεις από την ασφάλεια των δεδομένων σου;

SHARE:

ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. (Ψιθυρίζεις μέσα σου με πάθος και πυγμή) Ο εαυτός σου χτυπάει παλαμάκια στο όνομα τους. Ας τα χειροκροτήσουμε όλοι! ...

ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. (Ψιθυρίζεις μέσα σου με πάθος και πυγμή)
Ο εαυτός σου χτυπάει παλαμάκια στο όνομα τους. Ας τα χειροκροτήσουμε όλοι! Ας τα υποδεχτούμε όλοι και ας παραδεχτούμε πως μαζί τους αισθανόμαστε ασφάλεια και έντονη ζεστασιά. Τα δεδομένα μας είναι η μαγική κουβέρτα μας. 
Τη χρειαζόμαστε όλοι για να ζεστάνουμε τις δυνάμεις μας. Χωρίς την κουβέρτα αυτή, θα παγώναμε και θα πεθαίναμε από το κρύο και από τις σφαλιάρες που τρώμε καθημερινά στη ζωή μας. Χωρίς την προστασία της, θα πεθαίναμε πρόωρα και θα εγκαταλείψαμε τα όπλα μας από τους αγώνες που χρειάζεται να κάνουμε για να παραμείνουμε ζωντανοί από τα ζόρια της ζωής μας.

Την κουβέρτα αυτή την κουβαλάμε πάντα μαζί μας. Δεν πηγαίνουμε πουθενά χωρίς αυτήν. Είναι ο φύλακας Άγγελος μας επειδή μας προσέχει και μας φροντίζει παντός καιρού. Λέξεις όπως οικογένεια, φίλοι και σύντροφος είναι όλα τα συστατικά της. Όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής μας είναι κομμάτια της μαγικής μας κουβέρτας.

Έρχεται όμως μία μέρα που δεν αντέχεις το βάρος της.

–Σε θεωρώ δεδομένο. Έχω αρχίσει να κουράζομαι.

Αυτή η πρόταση σε στοιχειώνει μέρα νύχτα. Αυτή η βασανιστική σκέψη σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου καθώς τα δεδομένα σου έχουν γίνει μια βασανιστική συνήθεια για σένα πια. Αντιλαμβάνεσαι ότι με το σύντροφό σου η λέξη ρουτίνα έχει κατακλύσει το πρόγραμμα σας. Τον βλέπεις τρεις ώρες τη μέρα και κάνετε συγκεκριμένα πράγματα μαζί. Πηγαίνετε σε συγκεκριμένα μαγαζιά για ψώνια, τρώτε συγκεκριμένα φαγητά, ακόμη και η γεύση του σεξ είναι η ίδια. Ξέρεις τι θα δεις πριν προχωρήσεις στο κρεβάτι μαζί του. Ξέρεις τις κινήσεις που θα κάνει αλλά και τις προτιμήσεις του στα πάντα. Έχεις την κλασική συνταγή στα χέρια σου και την χρησιμοποιείς όπως πρέπει κάθε φορά. Επίσης ξέρεις πως να ανάβεις τα αίματα. Τσακώνεστε πάντα για τον ίδιο λόγο. Ακόμα και ο καβγάς σας έχει γίνει δεδομένος. Βάζεις την κασέτα των παραπόνων σου και πατάς το play κάθε φορά που σου ανάβει τα λαμπάκια.

Τι γίνεται όμως όταν αυτά που τόσο λαχταρούσες και είχες τόση όρεξη να τα κάνεις σταματούν να σε ικανοποιούν;

Τότε γίνεσαι ένα με το πάτωμα και κοιτάς το ταβάνι και απορείς πως αυτά τα δεδομένα κατάφεραν να γίνουν οι φυλακές σου. ΔΕΝ τα αντέχεις πια. Αισθάνεσαι ότι σε πνίγουν και σου ρουφούν όλη την ενέργεια σου. Αισθάνεσαι εγκλωβισμένος και αρχίζεις να πιέζεσαι. Θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό και συνάμα τονωτικό για να σου δώσει ευχαρίστηση και ένταση στη ζωή σου.

Μισείς την ρουτίνα σου πια. Δεν θέλεις να μιζεριάζεις ( έτσι λες στον εαυτό σου) Tου τονίζεις ότι έφτασες σε αυτή την ηλικία και δεν κατάφερες να κάνεις πράγματα που ήθελες . Κυνηγούσες τόσα χρόνια τα δεδομένα σου και έβαλες τις επιθυμίες σου στη άκρη. Τώρα ο φύλακας Άγγελος σου και όσα αυτός αντιπροσωπεύει, έγινε η φυλακή σου. Θέλεις να δραπετεύσεις από τα δεσμά της αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Φοβάσαι και τρέμεις στη σκέψη ότι ήρθε ο καιρός να τα εγκαταλείψεις. Ότι ήρθε η στιγμή να πετάξεις αυτή τη μαγική κουβέρτα και να σηκωθείς όρθιος για να πατήσεις πόδι στα θέλω σου. Ήρθε η ώρα να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση με την οικογένεια σου, τους φίλους σου ακόμη και με το αγόρι σου για την επείγουσα κατάσταση σου.

Πρέπει να τους πεις την αλήθεια. Μια αλήθεια που δεν μπορούσες τόσα χρόνια να την πεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Φυγή ονομάζεται ..

Θέλεις να φύγεις από τα δεδομένα σου όχι επειδή σταμάτησες να τα αγαπάς αλλά επειδή ξεκίνησες να βάζεις τα θέλω σου στη ζωή σου. Τόσα χρόνια φλόμωνες τον εαυτό σου με δεδομένα και τώρα σου ζητάει εκδίκηση. Γιατί τόσο καιρό τα δεδομένα σου σε καθησυχάσανε και τώρα σου τρώνε τα σωθικά.

Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να πετάξεις τη μαγική κουβέρτα σου και να ξεφύγεις από την ασφάλεια των δεδομένων σου;

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Εσύ μπορείς να ξεφύγεις από την ασφάλεια των δεδομένων σου;
Εσύ μπορείς να ξεφύγεις από την ασφάλεια των δεδομένων σου;
http://www.anapnoes.gr/wp-content/uploads/2016/09/1407044278408836-960x640.png
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_407.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_407.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy