loading...

Τα ζώδια σας αποκαλύπτουν τον σύντροφο των ονείρων σας

SHARE:

Αλλά εάν θέλετε να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι, σίγουρα δεν θα σας βλάψει εάν ρίξετε μια ματιά στους αστρολογικούς χάρτες. Πράγματι, μπορε...

Αλλά εάν θέλετε να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι, σίγουρα δεν θα σας βλάψει εάν ρίξετε μια ματιά στους αστρολογικούς χάρτες. Πράγματι, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον άνθρωπο των ονείρων σας!

Κριός


Ο Κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς για το λόγο αυτό στον έρωτα επιζητά ανθρώπους που θα του προσφέρουν δράση, περιπέτεια, εξέλιξη και έντονο σασπένς. Μεγαλύτερη ταύτιση αλλά και έλξη, αισθάνεται με ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο με τον ίδιο, δηλαδή Λέοντες και Τοξότες, ενώ μεγάλο ενθουσιασμό και ερωτική εγρήγορση αισθάνεται και με τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Ταύρος

Ο Ταύρος ανήκει στα ζώδια της Γης και επιζητά κοντά του έναν ερωτικό σύντροφο που μαζί του θα αναπτυχθεί μία βαθιά και ουσιαστική σχέση δέσμευσης και αφοσίωσης. Παράλληλα το ζώδιο του Ταύρου έχει και έντονο ερωτικό ταμπεραμέντο δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση και στην ερωτική χημεία! Ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους) ενώ μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο του Αέρα που επιζητά έναν ερωτικό σύντροφο που θα του διεγείρει το μυαλό και δεν θα τον κάνει ποτέ να νιώσει κούραση, καταπίεση και ανία! Ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους) ενώ έντονη έλξη αισθάνεται και για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς Λέοντες, Τοξότες).

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που στον έρωτα επιζητά την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη αλλά και το συναισθηματικό δέσιμο! Ως γνήσιο ζώδιο του Νερού, αισθάνεται περισσότερη ζεστασιά και ταύτιση με τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες, ενώ παράλληλα μπορεί να επενδύσει συναισθηματικά και στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους)!

Λέων

Ο πύρινος Λέοντας θέλει να ζει πάντα τον απόλυτο έρωτα και να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που θα τον κάνει κάθε φορά να αισθάνεται μοναδικός! Ταιριάζει γάντι με τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή κυρίως με τον Κριό και με τον Τοξότη. Ωστόσο και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) μπορούν να του ξυπνήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Παρθένος

Ο Παρθένος ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της Γης, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα εκλεκτικό στα ζητήματα των σχέσεων και του έρωτα. Δεν ενθουσιάζεται εύκολα, όμως συχνά καταλήγει να γίνεται το θύμα στα ερωτικά του, γιατί έλκεται από ανθρώπους που είναι αδύναμοι, ή που δεν μπορούν να του προσφέρουν αυτό που απόλυτα έχει ανάγκη! Ταιριάζει καλύτερα με τα υπόλοιπα ζώδια της Γης , δηλαδή με Ταύρους και Αιγόκερους, ενώ τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) μπορούν να τον βοηθήσουν να εκφράσει και την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του!

Ζυγός

Ο Ζυγός ως ζώδιο του Αέρα ερωτεύεται εύκολα, όμως το ίδιο γρήγορα χάνει τον ενθουσιασμό του … Επιζητά να έχει στο πλάι του έναν μόνιμο σύντροφο με τον οποίο θα νιώθει έλξη αλλά παράλληλα θα του ξυπνά και συναισθήματα συντροφικότητας! Με τον Δίδυμο και τον Υδροχόο, έχει πολλά κοινά σημεία ταύτισης και η σχέση του μαζί τους είναι πιο αέρινη και ανανεωτική! Με τα ζώδια της Φωτιάς (Κριό, Λέων, Τοξότη) ζει πάντα ένα μεγάλο πάθος, το οποίο μάλιστα δεν το χορταίνει!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του Νερού με πολύ έντονο το συναίσθημα και την ανάγκη να κυριαρχεί σε μία σχέση, προκειμένου να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής! Για να κρατήσει μία σχέση πρέπει να νιώθει απόλυτα, μοναδικά, ξεχωριστά…. Με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ που είναι και αυτά δύο από τα ζώδια του Νερού, μπορεί πράγματι να χορτάσει αυτό που έχει ανάγκη τη συναισθηματική κάλυψη! Με τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) ένας Σκορπιός νιώθει περισσότερο σίγουρος και ασφαλής.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της Φωτιάς που επιζητά την επέκταση, τη δράση και την εμπειρία ακόμα και στην αισθηματική του ζωή …. Ο Κριός και ο Λέοντας, ταιριάζουν πιο καλά στα ερωτικά γούστα ενός Τοξότη, ο οποίος διψά για γρήγορες ερωτικές εξελίξεις. Δύσκολα μπορεί το Τοξοτάκι να αντισταθεί στην έλξη που αισθάνεται και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πολύ ιδιαίτερος αλλά και δύσκολος τις επιλογές του και στα γούστα του ακόμα και στον έρωτα. Αναζητά το τέλειο, το ιδανικό, τον άνθρωπο που όχι μόνο θα τον αγγίξει συναισθηματικά, αλλά θα έχει και ένα background (περιβάλλον) σωστό, απόλυτα συγκροτημένο σύμφωνα με τα δικά του πρότυπα! Ταιριάζει απόλυτα με Ταύρους και Παρθένους, συχνά όμως επιλέγει για γάμο τον Καρκίνο, ενώ έντονη ερωτική έλξη νιώθει για τον Σκορπιό και τον Ιχθύ!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του Αέρα και ερωτεύεται σφόδρα, αλλά δεν του κρατά για πολύ το ενδιαφέρον …Για να μπορέσει ο έρωτάς του να εξελιχθεί σε αγάπη πρέπει να βρει έναν σύντροφο που θα του προσφέρει αλλαγές, έντονες συγκινήσεις και παράλληλα θα του δίνει περιθώρια ελευθερίας! Ταιριάζει καλύτερα με τους Δίδυμους και τους Ζυγούς, δεν μπορεί να αντισταθεί στους Λέοντες ενώ τις περισσότερες φορές ερωτεύεται Κριούς και Τοξότες!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο του Νερού που ο έρωτας αποτελεί το οξυγόνο του και του δίνει τη δύναμη να είναι δημιουργικός! Θέλει στο πλάι του έναν άνθρωπο που θα τον ταξιδεύει συναισθηματικά και θα μπορεί να κατανοήσει τον ιδιαίτερο συναισθηματικό του κόσμο… Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος φαίνεται ότι πιο εύκολα μπορούν να συνυπάρξουν στο πλευρό του! Ο Ιχθύς όμως τις περισσότερες φορές για μακρόχρονη σχέση ή γάμο επιλέγει τον λογικό Παρθένο, ενώ θαυμάζει και δένεται συναισθηματικά με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Τα ζώδια σας αποκαλύπτουν τον σύντροφο των ονείρων σας
Τα ζώδια σας αποκαλύπτουν τον σύντροφο των ονείρων σας
http://www.govastileto.gr/assets/images/720x/203337.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_603.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_603.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy