loading...

Ερωτισμός στο κόκκινο!

SHARE:

Κριέ, τα έξοδα που κάνεις είναι αλόγιστα και δεν έχουν τέλος. Αν συνεχίσεις έτσι θα είσαι χρεωμένη μέχρι την επόμενη ζωή γι’ αυτό καλό θ...

Κριέ, τα έξοδα που κάνεις είναι αλόγιστα και δεν έχουν τέλος. Αν συνεχίσεις έτσι θα είσαι χρεωμένη μέχρι την επόμενη ζωή γι’ αυτό καλό θα ήταν να περιοριζόσουν λιγάκι. Μάθε να σκέφτεσαι πριν κάνεις τις επιλογές σου. Θα βοηθούσε πολύ!
Ταύρε, θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από ότι έκανες μέχρι τώρα προκειμένου να βρεις τη λύση στα επαγγελματικά προβλήματα που σου έχουν τύχει. Αν νομίζεις ότι είναι παιχνιδάκι και λύνονται εύκολα τότε αυταπατάσαι!

Δίδυμε, ειλικρινά στο λέω, είναι ορισμένες φορές που δεν αντέχεσαι με τίποτα! Όταν έχεις τα νεύρα σου δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί σου. Φρόντισε κάποια στιγμή να το μετριάσεις αυτό γιατί το ταίρι σου είναι στα όριά του.

Καρκίνε, είσαι έτοιμη για να κάνεις την ανατροπή στη σχέση σου; Όχι, ε; Καλά δεν πειράζει, άστο για μια άλλη φορά γιατί σήμερα είσαι διστακτική και δεν βλέπω να θες να κάνεις τίποτα. Σήμερα δεν χρειάζεται να πιεστείς! Βρες τις ισορροπίες σου και τα λέμε αύριο.

Λέοντα, προσπαθείς με διάφορους τρόπους να πείσεις το ταίρι σου ότι έχεις και εσύ τα όριά σου και δεν είσαι διατεθειμένη να ανεχτείς για πολύ ακόμα τις ιδιοτροπίες του. Εκείνος όμως δεν δείχνει να το καταλαβαίνει. Μήπως να γίνεις πιο πειστική;

Παρθένε, ποιος σου είπε ότι η ειλικρίνεια είναι αρεστή σε όλους; Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι η αλήθεια πονάει; Όταν μάλιστα την πετάς στο πρόσωπο του άλλου χωρίς λίγο τακτ είναι σίγουρο ότι θα τον εκνευρίσεις. Είπαμε να είσαι ειλικρινής αλλά όχι και έτσι!

Ζυγέ, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Τόσο οι ορμόνες σου όσο και ο ερωτισμός σου έχουν χτυπήσει κόκκινο και δεν μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Αν έχεις ταίρι, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά. Αν πάλι δεν έχεις, ξεκίνα τα κρύα μπάνια. Βοηθούν!

Σκορπιέ, τα επαγγελματικά σου πάνε από το καλό στο καλύτερο μόνο που εσύ δεν είσαι ευχαριστημένη με τίποτα. Ψάχνεις συνέχεια να βρεις τρόπους μήπως και καταφέρεις ακόμα περισσότερα. Τι να πω; Είσαι αχόρταγη!

Τοξότη, σήμερα είσαι αποφασισμένη να πετάξεις από πάνω σου τον τίτλο του καλού παιδιού και αν θες τη γνώμη μου καλά θα κάνεις. Τόση καλοσύνη δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Κάνε τις επιλογές σου, πες κανένα όχι και μη νοιαστείς για τη γνώμη των άλλων.

Αιγόκερε, οι αδυναμίες σου έχουν αρχίσει να φαίνονται και αυτό σε φέρνει στα όρια νευρικής κρίσης. Όλοι έχουμε αδυναμίες, δεν αποτελείς εξαίρεση. Μάθε να τις διαχειρίζεσαι και σταμάτα να πέφτεις στα πατώματα κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Υδροχόε, δεν απέχεις πολύ από την πραγματοποίηση των στόχων σου και αυτό το οφείλεις στην επιμονή που έχεις δείξει τόσο καιρό. Αν μείνεις αφοσιωμένη στο στόχο σου και δεν παρεκκλίνεις από την πορεία σου, η επιτυχία είναι δεδομένη. Αντέχεις;

Ιχθύ, πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να τελειώσεις με το παρελθόν και να κοιτάξεις τι μπορείς να κάνεις στο μέλλον. Οι πρώην ανήκουν στην προϊστορία και δεν χρειάζεται να τους σκέφτεσαι όταν έχεις ελεύθερο χρόνο. Σε αποσπούν δεν το καταλαβαίνεις;

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Ερωτισμός στο κόκκινο!
Ερωτισμός στο κόκκινο!
http://joytv.gr/wp-content/uploads/2016/09/star1.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_645.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_645.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy