loading...

Τα καλύτερα και τα χειρότερα ταιριάσματα ζωδίων

SHARE:

Ο μόνιμος πόλεμος των δύο φύλων! Είναι όντως η γυναίκα το «αδύναμο φύλο» και ο άντρας ο «αρχηγός» της σχέσης ή μήπως πλέον οι άντρες το ...

Ο μόνιμος πόλεμος των δύο φύλων! Είναι όντως η γυναίκα το «αδύναμο φύλο» και ο άντρας ο «αρχηγός» της σχέσης ή μήπως πλέον οι άντρες το χάνουν το παιχνίδι στον έρωτα, χάρη στο πολυδιάστατο, πονηρό και ανεξήγητο γυναικείο μυαλό;
Μήπως μεγάλο ρόλο παίζει η αστρολογία σε αυτόν τη «μάχη»; 

Διάβασε παρακάτω, τα 13 Καλύτερα αλλά και τα 13 Χειρότερα ταιριάσματα ζωδίων για ερωτική σχέση, ανάλογα με το ζώδιο αλλά και με το φύλο τους!


Κριός Άντρας με Λέων Γυναίκα: Το ζευγάρι των αρχηγών!
Ένας άντρας που «μυρίζει»…αντρίλα και η απόλυτη…γυναικάρα, ερωτεύονται! Το αποτέλεσμα;Ο άντρας Κριός βρίσκει στο πρόσωπο της Λέαινας, την γυναίκα των ονείρων του και εκείνη με τη σειρά της συναντά επιτέλους τον ειλικρινή και διεκδικητικό άντρα που πάντα ήθελε. Σχέση γεμάτη πάθος, διασκέδαση, δυνατές συγκινήσεις αλλά και πολλές εντάσεις, οι οποίες όμως αντί να τους φθείρουν, αναζωογονούν τον φλογερό έρωτα τους.




Ταύρος Άντρας με Καρκίνο Γυναίκα: Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας! 
Κάτι σαν το «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς» με την Παπαδοπούλου και τον Αθερίδη! Ο άντρας Ταύρος θέλει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση και η γυναίκα Καρκίνος του το επιτρέπει χωρίς ενδοιασμό, αφού τα «θέλω» τους συμπίπτουν. Η Καρκίνος βλέπει στο πρόσωπο του το παραδοσιακό αρσενικό που πάντα ονειρευόταν και εκείνος βλέπει σε εκείνη τη σεμνή αλλά απόλυτη θηλυκότητα που πάντα έψαχνε. Μια σχέση που μπορεί να κρατήσει για πάντα!




Καρκίνος Άντρας με Σκορπιό Γυναίκα: Το ζευγάρι των ανομολόγητων μυστικών!
Έχουν ένα ψυχικό δέσιμο μεταξύ τους που κανένας δεν γνωρίζει, αλλά και να γνώριζε, δεν θα το καταλάβαινε. Ο άντρας Καρκίνος βρίσκει την θαλπωρή που πάντα ήθελε στην αγκαλιά-κεντρί της μυστήριας γυναίκας Σκορπιού. Η γυναίκα Σκορπιός νιώθει ότι ο άντρας Καρκίνος καταλαβαίνει τον ψυχισμό της, χωρίς εκείνη να ξεστομίσει κουβέντα. Μία βαθιά αγάπη που δεν τελειώνει ποτέ!




Σκορπιός Άντρας με Αιγόκερω Γυναίκα: Το ζευγάρι που δεν τρομάζει με τις δυσκολίες! 
Ο Σκορπιός σέβεται την απλότητα της γυναίκας Αιγόκερω και μάλιστα τον γοητεύει και τον καθησυχάζει με αυτό το χαρακτηριστικό της. Η Αιγόκερως ερωτεύεται τις επιδόσεις του Σκορπιού στο κρεβάτι, την αγάπη του για το χρήμα και κυρίως την δύναμη του να αντιστέκεται στα δύσκολα, όπως αυτή!Δύσκολα θα τα παρατήσει αυτό το ζευγάρι.




Λέων Άντρας με Ζυγό Γυναίκα: Το ζευγάρι της πολυτέλειας και της υπερβολής! 
Η γυναίκα Ζυγός θα βάζει ακούραστα «σάλτσες» στις φιλοφρονήσεις και στα λόγια αγάπης που θα πει στον άντρα Λέοντα. Αυτός δεν χρειάζεται τίποτ’ άλλο για να ερωτευτεί δυνατά τη γυναίκα Ζυγό και να την γεμίσει ακριβά δώρα! Η ανάγκη και των δύο για επίδειξη, ικανοποιείται εύκολα από τον σύντροφο, γεγονός που και τους δύο τους κάνει αναντικατάστατους!




Τοξότης Άντρας με Κριό Γυναίκα: Το ζευγάρι της περιπέτειας! 
Ο Άντρας Τοξότης δεν μαγεύεται από γυναίκες γλυκούλες ή υπερβολικά θηλυκές. Μία Κριαρίνα είναι «αντράκι» με γυναικεία δυνατή προσωπικότητα που τον καθηλώνει σε χρόνο ντε-τε! Εκείνη από την μεριά της δεν προλαβαίνει να βαρεθεί δευτερόλεπτο με έναν άντρα υπερκινητικό και νευρικό όπως ο Τοξότης. Το πιο βασικό θετικό χαρακτηριστικό τους, είναι ότι μπορούν άφοβα να χρησιμοποιήσουν ο ένας τον άλλο, ως «σάκο του μποξ» για τα νεύρα τους, να τους περάσει αμέσως και να καταλήξουν στο κρεβάτι (και όχι μόνο)! 




Σκορπιός Άντρας με Ταύρο Γυναίκα: Το ζευγάρι των αισθήσεων!
Πως είναι μία Ταυρίνα σε σχέση; Δεν την πειράζει να την πιέζουν, να της λένε τι θα φορέσει, θέλει απλά να έχει ασφάλεια, σταθερότητα, καθόλου οικονομικές σκοτούρες και πολύ (μα πολύ) σεξ! Ο Σκορπιός άντρας, εκτός του ότι της δίνει όλα τα παραπάνω, την οδηγεί σεξουαλικά σε επίπεδα που εκείνη ούτε φανταζόταν! Παράλληλα εκείνος βρίσκει στο πρόσωπο της μία παραδοσιακή κρυφή σεξουαλικότητα που τον συναρπάζει, την πιστή αλλά και οικονόμα σύντροφο που πάντα ήθελε και χωρίς να φοβάται ότι εκείνη θα κουραστεί από τον σκοτεινό και πιεστικό του χαρακτήρα!




Δίδυμος Άντρας με Υδροχόο Γυναίκα: Το ζευγάρι της γοητευτικής τρέλας!
Η πολύπλευρη Υδροχόος γυναίκα, όσο καιρός και να περάσει, είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να εξιτάρει συνεχώς το δύσκολο μυαλό του Διδύμου, άρα και το σώμα του, άρα και την καρδιά του. Ο άντρας Δίδυμος γοητεύει την δύσκολη γυναίκα Υδροχόο, δεν προσπαθεί να δείξει το κλασσικό «Εγώ είμαι ο άντρας» και εκείνη νιώθει περήφανη στους κύκλους της, για έναν τόσο έξυπνο και κοινωνικό άντρα! Το πιο βασικό κοινό τους χαρακτηριστικό, είναι η αίσθηση της ελευθερίας που δίνουν ο ένας στον άλλο!




Ζυγός Άντρας με Δίδυμο Γυναίκα: Το ζευγάρι που όλοι συμπαθούν!
Γλυκός, ευγενικός, όμορφος και πάντα με καλή διάθεση! Επικοινωνιακή, έξυπνη και με γοητευτικό χιούμορ. Και οι δυο περιζήτητοι στη ερωτική… αγορά, αλλά όταν συναντάει ο ένας τον άλλο, γίνονται το πιο αξιοζήλευτο ζευγάρι! Ο Ζυγός κάνει όλα τα χατίρια στη Διδυμίνα χωρίς να της ζητάει αντάλλαγμα και η Διδυμίνα κάνει τα πάντα ώστε να γίνεται το χαμόγελο του όλο και πιο έντονο! Και όταν (ή μαλλον αν) με το καλό μιλήσει η γυναικεία φωνούλα για νυφικό στη Δίδυμο, ο Ζυγός έχει ήδη έτοιμο το κουστούμι! 




Παρθένος Άντρας με Αιγόκερω Γυναίκα: Το σοβαρό ζευγάρι!
Η Αιγόκερως Γυναίκα είναι αξιοπερίεργο θηλυκό! Είναι σε όλα της παραδοσιακή εκτός του ότι θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι στη σχέση, άμεσα ή έμμεσα. Παράλληλα ο Παρθένος είναι ένας άντρας που πρώτον του αρέσει να προσφέρει και να ακούει και «διαταγές» που και που και επιπλέον η γυναίκα Αιγόκερως είναι η μόνη που αυτός ο τελειομανής άντρας δεν βρίσκει παρά ελάχιστα ελαττώματα. Προτεραιότητα και για τους δύο είναι η δουλειά και το μυαλό τους λειτουργεί παρόμοια. Θέλετε κάτι άλλο; 




Αιγόκερως Άνδρας με Γυναίκα Παρθένο: Το παραδοσιακό ζευγάρι!
Η Παρθένος αρέσκεται στο να περιποιείται τον άντρα, να τον φροντίζει και-γιατί όχι-κάποιες φορές να τον υπηρετεί. Φυσικά μόνο αν το αξίζει. Ο άντρας Αιγόκερως, όντας ένας ορθολογιστής, προσγειωμένος και ώριμος άντρας, είναι ακριβώς αυτό που εκείνη χρειάζεται! Παράλληλα η Παρθένος είναι τόσο νοικοκυρά, λογική και οικονόμα, όσο ο Αιγόκερως δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί! Μία σχέση που δύσκολα τελειώνει!




Ιχθύς Άντρας με Ιχθύ Γυναίκα: Το ζευγάρι του παραμυθιού!
Δεν είναι το τέλειο ζευγάρι για εμάς τους τρίτους… Άλλα λίγο τους νοιάζει αυτό αφού πρόκειται για ένα ζευγάρι που αγαπιέται πιο βαθιά από κάθε άλλο! Φαινομενικά είναι ένα ζευγάρι που λέει συχνά ψέματα ο ένας στον άλλο, αλλάζουν συχνά γνώμη και οι δύο και κοντράρονται, αδιαφορούν ή ενδιαφέρονται υπερβολικά ο ένας για τον άλλον και γενικά η… ανισορροπία -για εμάς τους τρίτους-είναι ένα φανερό χαρακτηριστικό τους. Αντίθετα εκείνοι ζουν έναν μεγάλο ρομαντικό έρωτα, μιλούν μόνο με τα μάτια μεταξύ τους, δεν παρεξηγεί ο ένας τον άλλο ποτέ και πάντα καταφέρνουν να είναι ευτυχισμένοι μαζί, όπως δύο πρωταγωνιστές παραμυθιού! 






Υδροχόος Άντρας με Τοξότη Γυναίκα: Το ξεχωριστό ζευγάρι!
Ένα ζευγάρι από το… μέλλον! Ένας έρωτας διαφορετικός από αυτούς που έχουμε συνηθίσει! Η Τοξοτίνα δεν είναι μία συνηθισμένη και παραδοσιακή γυναικούλα και αυτό το «τσαγανό» της, γοητεύει απόλυτα τον άνδρα Υδροχόο που ψάχνει το κάτι διαφορετικό, την κάνει κολλητή και ύστερα γυναίκα της ζωής του! Από την άλλη, η επαναστάτρια Τοξοτίνα, με έναν Υδροχόο δίπλα της, δεν έχει επαναστατήσει για τίποτα απολύτως, αφού εκείνος της δίνει όση ελευθερία έχει ανάγκη! Και οι δυο είναι πολλά βήματα μπροστά από τους υπόλοιπους και ανοίγουν τους ορίζοντες τους συνεχώς σε όλους τους τομείς!




Τα 13 Χειρότερα Ταιριάσματα ζωδίων




Κριός Άντρας με Παρθένο Γυναίκα: Το χωρίς επικοινωνία ζευγάρι!

Ο δυναμικός Άντρας Κριός θεωρεί ακόμα κι όταν κάνει λάθος, ότι δεν φταίει και πως είναι πάντα ο καλύτερος. Η επιεικής με τον εαυτό της, γυναίκα Παρθένος είναι αρκετά αυστηρή στην κριτική της και οι υποδείξεις της προς τον εγωιστή Κριό για την βιασύνη και τις γκάφες του, είναι αμέτρητες! Ο Κριός και τα έντονα ξεσπάσματα του όπως και η αφοπλιστική ειλικρίνεια του, στερεύουν την υπομονή της Παρθένου και παράλληλα η φιλήσυχη, ήρεμη και ψυχρή στάση της Παρθένου, κάνουν τον άντρα Κριό να… χασμουριέται. Εύκολα φτάνουν στο χωρισμό και ακόμα ευκολότερα και οι δύο στην απάτη.




Δίδυμος Άντρας με Ταύρο Γυναίκα: Το ζευγάρι, η μέρα με την νύχτα!
Πολλές (πάρα πολλές) οι αντιθέσεις τους, αλλά τα προβλήματα που θα οδηγήσουν στην ενδεχόμενη λήξη της σχέσης, συγκεκριμένα: Ο Δίδυμος άντρας, ακόμα κι αν ανήκει στην σπάνια περίπτωση του πιστού Διδύμου, η κοινωνικότητα, οι επαφές, τα αθώα ή μη ψέματα και το φλερτ είναι τόσο φυσιολογικό για αυτόν όσο και ο αέρας που αναπνέει. Η Ταυρίνα δεν ανέχεται τίποτα από τα παραπάνω και οι απαιτήσεις της ίσως φτάνουν τον παραλογισμό, γεγονός που πνίγει τον Δίδυμο. Η Ταύρος από την άλλη χάνει την εμπιστοσύνη της λόγω της αστάθειας του Δίδυμου, γεμίζοντας την ανασφάλεια και συνήθως δεν ικανοποιείται απόλυτα σεξουαλικά από τον Δίδυμο, ιδίως όσον αφορά την συχνότητα. 




Καρκίνος Άντρας με Κριό Γυναίκα: Το ζευγάρι «Γυναίκα από πάνω»


Ο Άντρας Καρκίνος ενώ τον γοητεύει η φλογερή προσωπικότητα της Κριαρίνας, τον τρομάζει η επιθετική και απότομη συμπεριφορά της. Το αποτέλεσμα είναι να μαζεύει μέσα του όλα τα αρνητικά συναισθήματα μέχρι εκεί που πλέον δεν αντέχει άλλο. Η Κριός δεν μπορεί να καταλάβει την υπερβολική αδυναμία χαρακτήρα και την εύθραυστο ψυχισμό του Καρκίνου και στην ουσία απαιτεί στην άμεση αλλαγή του. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα της έρχεται συχνά σε κόντρα με την τάση του να κλείνεται στον εαυτό του, γεγονός που προκαλεί, επικούς τσακωμούς!




Ιχθύς Άντρας με Δίδυμο Γυναίκα: Το ζευγάρι «Χάνω τον εαυτό μου»
Ένας συνδυασμός που παρά τις τεράστιες αντιθέσεις τους, συναντιέται συχνά στους κύκλους μας! Για κάποιο ανεξήγητο λόγο και οι δυο χάνουν τη φύση της προσωπικότητα τους, όταν συνυπάρχουν ως ζευγάρι. Το εύστροφο και δυναμικό μυαλό της Διδυμίνας δεν πείθει τον ευαίσθητο άνδρα Ιχθύ που υποτιμά το μυαλό σε σχέση με την καρδιά. Τα συναισθηματικά του ξεσπάσματα, τρομάζουν την Διδυμίνα και σε συνδυασμό με τον ψυχολογικό εκβιασμό που της κάνει να έχουν ως αποτέλεσμα, ο Ιχθύς να παίρνει το ρόλο του τυραννικού συντρόφου και η Δίδυμος να είναι «υπό» στη σχέση και το θύμα. Είναι ο μόνος άντρας που δεν πείθεται από λόγια και επικοινωνιακά τεχνάσματα, γεγονός που κάνει την Δίδυμο να χάνει το παιχνίδι. Οι αμοιβαίες απιστίες δεν λείπουν από αυτό το ζευγάρι.




Σκορπιός Άντρας με Λέων Γυναίκα: Το καταστροφικό ζευγάρι 
Ο Σκορπιός Άντρας γοητεύεται άμεσα από τον δύσκολο στόχο, την γυναίκα Λέων. Η Λιονταρίνα γοητεύεται από την επιμονή του Σκορπιού να την κατακτήσει και αργότερα από την εμμονή και την ζήλια του μαζί της. Το πάθος τους στο σεξ δεν συγκρίνεται με κανενός άλλου. Αυτά όμως μόνο στην αρχή. Η ανεξαρτησία και η λάμψη της Λιονταρίνας στην κυριολεξία συνθλίβεται από την χειραγώγηση του άντρα Σκορπιού. Παράλληλα ο Σκορπιός φτάνει στο υψηλότερο σημείο τις εμμονές του, αφού η Λιονταρίνα δεν σταματά να τον φέρνει στα άκρα και να τον προκαλεί συνεχώς. Με τον καιρό, αν δεν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις , η σχέση μπορεί να οδηγηθεί σε αρρωστημένες καταστάσεις και τρόμο και από ζευγάρι να καταλήξουν δυο μεγάλοι εχθροί!




Λέων Άντρας με Ιχθύ Γυναίκα: Το ζευγάρι με διαφορές… ρομαντισμού
Τους ενώνει αρχικά η κοινή τους πλούσια φαντασία, ο ρομαντισμός και η δημιουργικότητα τους, γοητεύοντας εύκολα ο ένας τον άλλον. Ωστόσο ο Άντρας Λέων δεν θα καταφέρει να ανεχτεί για καιρό την κατά λάθος αδιαφορία αλλά και τις συχνές μελαγχολικές τάσεις της γυναίκας Ιχθύ και καταλήγει να του χαλάει το κέφι, αφού θεωρεί ότι προσπαθεί να τραβήξει πάνω της τη προσοχή. Εκείνη ως εύθραυστη Ιχθύς, τρομάζει από την δυναμικότητα του Λέοντα και με τον καιρό συνειδητοποιεί ότι η φαντασία του και ο ρομαντισμός του, είναι εντελώς επιφανειακά για λόγους κοινωνικής αποδοχής και προσωπικής του προβολής. Το άτομο που πιθανόν θα πληγωθεί από αυτή τη σχέση είναι η γυναίκα Ιχθύς.




Ταύρος Άντρας με Υδροχόο Γυναίκα: Το ζευγάρι «Παράδοση VSΠρόοδος»
Ο Άντρας Ταύρος είναι παραδοσιακός και σιχαίνεται τις αλλαγές και τις προοδευτικές ιδέες όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Γι’αυτό το λόγο η φιλελεύθερη Υδροχόος, κλονίζει την εμπιστοσύνη του ακόμα κι αν δεν του έχει δώσει δικαιώματα. Ο Ταύρος θέλει την γυναίκα κτήμα του και αυτό δεν σημαίνει μόνο ζήλια. Θέλει να ελέγχει όλη τη ζωή της και εν μέρει να είναι «αρχηγός» της, γεγονός που η Υδροχόος δεν το αντέχει. Η εκκεντρικότητα της τρομάζει τον Ταύρο, όπως και οι αργοί ρυθμοί του κουράζουν την Υδροχόο. Η καλή σεξουαλική ζωή είναι μάλλον το μόνο σημείο που η σχέση αυτή εδραιώνει. 




Τοξότης Άνδρας με Καρκίνο Γυναίκα: Το ανισόρροπο ζευγάρι
Ο άνδρας Τοξότης είναι αυθόρμητος, νευρικός και ορισμένες φορές απότομος στην επικοινωνία του. Η συμπεριφορά αυτή εντείνει τις συναισθηματικές ανασφάλειες της γυναίκας Καρκίνου και η ανάγκη της για τρυφερότητα και ρομαντισμό, μένει ανεκπλήρωτη. Ο Τοξότης από την άλλη, νιώθει να κουράζεται και να βαλτώνει δίπλα σε μία γυναίκα αδύναμη και εύθραυστη. Η τάση της να δημιουργήσει ένα νοητό μόνιμο πέπλο ασφαλείας γύρω τους, τον κάνει να επαναστατεί και να έχει τάσεις φυγής. 




Παρθένος Άνδρας με Τοξότη Γυναίκα: Το χαοτικό ζευγάρι
Η αρχή αυτής της σχέσης είναι αρκετά ικανοποιητική. Καλή επικοινωνία, αμοιβαίος θαυμασμός και μία Τοξότης, αιώνιο παιδί να καθοδηγείται από τον εξυπηρετικό Παρθένο στα πάντα και να το απολαμβάνουν και οι δυο! Η μεν γιατί τα βρίσκει όλα έτοιμα και ο δε γιατί είναι στη φύση του να προσφέρει βοήθεια. Με τον καιρό τα πράγματα αλλάζουν. Η ανεξάρτητη Τοξοτίνα αντιδρά στις υποδείξεις του συντρόφου Παρθένου, νιώθει ότι η ζωή της ελέγχεται και επαναστατεί. Ο Παρθένος από την άλλη, δεν αντέχει για πολύ την επιπολαιότητα και τις γκάφες της Τοξοτίνας, την κρίνει και την κατηγορεί για τα πάντα. Μία σχέση που θέλει πολλές και αμοιβαίες υποχωρήσεις για να κρατήσει. 




Ζυγός Άνδρας με Αιγόκερω Γυναίκα: Το ακατανόητο ζευγάρι 
Αρχικά η Αιγοκερίνα θαυμάζει την ισορροπία του Ζυγού και ο Ζυγός την κοινωνική εικόνα της Αιγοκερίνας. Αργότερα όμως έρχονται τα προβλήματα… Η Αιγοκερίνα συνειδητοποιεί ότι εν μέρει σε κάποιους τομείς έχει τον ρόλο του «άντρα» στη σχέση και ότι ο Ζυγός είναι επιφανειακός και στη ζωή του αλλά και στο σεξ. Ο Ζυγός σιγά-σιγά χάνει το ενδιαφέρον του, αφού δεν παίρνει τίποτα από Αιγόκερω, όσον αφορά την τρυφερότητα, τα λόγια αγάπης και τη στοργή που τόσο έχει ανάγκη, αφού η γυναίκα Αιγόκερως εστιάζει σε πιο ουσιαστικά θέματα. Μία σχέση με ελάχιστες εντάσεις αλλά εύκολο «βάλτωμα».




Κριός Άνδρας με Ζυγό Γυναίκα: Το ζευγάρι «Έρωτας ή Πόλεμος»
Μοιάζουν με το τέλειο ζευγάρι, αφού φαινομενικά ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Η απόλυτη θηλυκότητα, πακέτο με τον το ισχυρό αρσενικό! Μεταξύ τους όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Άντρας Κριός είναι γεννημένος κυνηγός και η γυναίκα Ζυγός είναι ο πιο εύκολος στόχος γι’ αυτόν, αφού ούτε κόντρα του πάει, του κάνει όλα τα χατίρια και του ζητά συνεχώς επιβεβαίωση, με αποτέλεσμα γρήγορα να την βαρεθεί. Η αγαπησιάρα και φιλήσυχη Ζυγός από την άλλη πλευρά, δεν αντέχει τους γρήγορους ρυθμούς του Κριού και κουράζεται από την τάση του να τσακώνεται και να της επιτίθεται συνεχώς. Θέλει αρκετή προσπάθεια και από τις δυο μεριές η σχέση αυτή




Υδροχόος Άνδρας με Σκορπιό Γυναίκα: Το ζευγάρι των αντιθέσεων!
Ένας πολύ ενδιαφέρον αλλά και αρκετά δύσκολος συνδυασμός. Ο Υδροχόος αρχικά κρατάει ολοζώντανο το ενδιαφέρον της Σκορπιού και εκείνη του μαθαίνει τι σημαίνει ξεχωριστή σχέση, που τόσο εκείνος θέλει. Το σεξ είναι άψογο και είναι ένα από τα πράγματα που τους ένωσαν. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο Υδροχόος δεν κατανοεί και σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται την προσπάθεια της Σκορπίνας να τον χειραγωγήσει και να τον κυριεύσει, γεγονός που φέρνει έντονες συγκρούσεις. Η Σκορπίνα από την άλλη πλευρά, αρχίζει να θεωρεί τον Υδροχόο δήθεν, επιφανειακό και επιδειξία. Το μυαλό του, που κάποτε το θαύμαζε, τώρα το θεωρεί απόλυτα ανόητο και χωρίς βάθος. Το τέλος έρχεται όταν το επιφανειακά Υδροχοίστικο «Καλό» έρχεται σε σύγκρουση με το πληγωμένο Σκορπίσιο «Κακό».




Αιγόκερως Άνδρας με Υδροχόο Γυναίκα: Το ζευγάρι «Ένα βήμα μπρος, ένα βήμα πίσω»
Ο Αιγόκερως Άνδρας είναι ένα παραδοσιακό αρσενικό που σέβεται τους πατροπαράδοτους ρόλους γυναίκας, άντρα και προσώπων της οικογένειας. Η γυναίκα Υδροχόος από την άλλη έχει μία έμφυτη φιλελεύθερη συνείδηση ισότητας όλων των «ρόλων» στο κόσμο. Παρόλο λοιπόν που τους ένωσε η δυναμικότητα και η δραστικότητα τους, τους «χωρίζει» η τάση του Αιγόκερω να μένει προσκολλημένος σε παλιές αξίες και η διάθεση της Υδροχόου να είναι στραμμένη προς το μέλλον! Οι κόντρες μεταξύ «παλαιολιθικών απόψεων» και «ανώριμων πρωτοποριακών ιδεών», αποδυναμώνουν πλήρως μία από τις πιο δυναμικές-αρχικά τουλάχιστον-σχέσεις!



πηγή: oroskopos.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα ταιριάσματα ζωδίων
Τα καλύτερα και τα χειρότερα ταιριάσματα ζωδίων
http://www.pagenews.gr/img/aug2016/standar_1476192214_zeugari-tsakwmos.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_944.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_944.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy