loading...

Σημαντικές αποφάσεις!

SHARE:

Κριέ, σήμερα θα πάρεις ένα πολύ σημαντικό μάθημα. Θα καταλάβεις ότι όλοι οι άνθρωποι που είναι γύρω σου δεν σημαίνει ότι είναι και φίλο...

Κριέ, σήμερα θα πάρεις ένα πολύ σημαντικό μάθημα. Θα καταλάβεις ότι όλοι οι άνθρωποι που είναι γύρω σου δεν σημαίνει ότι είναι και φίλοι σου. Μια πισώπλατη μαχαιριά από ένα πρόσωπο που εμπιστευόσουν πολύ θα σε προσγειώσει απότομα. Κουράγιο!
Ταύρε, παίζεις με τη φλόγα και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα σου μείνει ούτε πούπουλο μετά την πυρκαγιά που θα προκληθεί. Είσαι σε δίλημμα και αντί να επιλέξεις ποια από τις δυο επιλογές προτιμάς θες να τις γεύεσαι και τις δύο. Αμ θα τα φας τα μούτρα σου.

Δίδυμε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξεις στο ταίρι σου τι πραγματικά νιώθεις και να τον κάνεις να αισθανθεί λίγο πιο άνετα στη σχέση σας. Σταμάτα να συγκρατείς τα συναισθήματα σου και δώσε λίγη αγάπη και σε αυτόν τον δύσμοιρο.

Καρκίνε, σταμάτα να στέκεσαι στις λεπτομέρειες και να κοιτάζεις την ουσία του θέματος. Θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορεί να πουν διάφορα πίσω από την πλάτη σου αλλά εσύ δεν πρέπει να σταθείς σε αυτά αλλά στη γνώμη των ανθρώπων που εκτιμάς.

Λέοντα, δύσκολη μέρα η σημερινή μιας που τα νεύρα τόσο του συντρόφου σου όσο και τα δικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάστασή. Προσπαθείς να βρεις λύση με το να του επιβάλεις τη γνώμη σου μιας που είναι η πιο σωστή. Αμ, δεν λύνονται έτσι τα θέματα.

Παρθένε, προσπάθησε να προφυλαχτείς από τις κακίες και τα κουτσομπολιά των συναδέλφων σου γιατί αλλιώς δεν σε βλέπω και πολύ καλά. Ή που θα αδιαφορήσεις τελείως ή που θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα κλείσεις το στόμα όλων.

Ζυγέ, ακόμα να αποφασίσεις τι να βάλεις για να βγεις αυτό το πολυπόθητο ραντεβού που περίμενες εδώ και καιρό; Ας μην το κάνουμε μεσανατολικό, μια απόφαση είναι, πάρ’ την να τελειώνουμε γιατί και αυτός δεν πρόκειται να ανεχτεί το στήσιμο!

Σκορπιέ, τα νέα για τα επαγγελματικά σου δεν είναι και ιδιαίτερα καλά. Διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα να γίνεσαι ένα με τη μάζα. Βάλε στην άκρη τις φοβίες σου και κοίτα να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς.

Τοξότη, είσαι σε θέση να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή μπας και δεις καμιά άσπρη μέρα ή επειδή φοβάσαι μήπως και στεναχωρήσεις κανέναν θα κάνεις πίσω; Πριν αποφασίσεις θυμήσου ότι μόνον οι μεγάλες αλλαγές κάνουν τη διαφορά.

Αιγόκερε, κάτσε κάτω και σκέψου προσεκτικά τι είναι αυτό που θες από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν θες να περνάς μια ζωή γεμάτη εντάσεις συνέχισε κανονικά αν όμως θες ηρεμία μήπως να ξανασκεφτείς τα δεδομένα σου;

Υδροχόε, αλλάζεις άποψη με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό που αλλάζεις πουκάμισα. Αυτή η δουλειά όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν δεν δείχνεις ένα σταθερό χαρακτήρα θα επηρεαστεί το κύρος και δεν θες κάτι τέτοιο, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο.

Ιχθύ, η ανάγκη σου για αναγνώριση σε έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν έχει επιστροφή. Αγχώνεσαι με ότι κινείται γύρω σου και λόγω αυτού αργείς απελπιστικά μέχρι να πάρεις αποφάσεις. Που έχεις κρύψει τον παλιό κοινωνικό Ιχθύ, που όλοι αγαπάμε;

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Σημαντικές αποφάσεις!
Σημαντικές αποφάσεις!
http://joytv.gr/wp-content/uploads/2016/11/9648697c2864b0e58f4bce2d51cb2b49.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_969.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_969.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy