loading...

Όταν οι σταρ ξεχνούν τους καλούς τους τρόπους & φέρονται σαν κακομαθημένα! [photos]

SHARE:

Τις περισσότερες φορές στο κόκκινο χαλί και στις συνεντεύξεις τους η γλύκα κι η ευγένεια περισσεύουν, αλλά τι γίνεται στα παρασκήνια; Ιδ...

Τις περισσότερες φορές στο κόκκινο χαλί και στις συνεντεύξεις τους η γλύκα κι η ευγένεια περισσεύουν, αλλά τι γίνεται στα παρασκήνια; Ιδού 14 σταρ του Χόλιγουντ που έχουν ξεχάσει τους καλούς τους τρόπους ενίοτε κι έχουν… απογοητεύσει.


Κιμ Καρντάσιαν

Το 2014 αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί με την τότε κοπέλα του Κρις Μπράουν επειδή την έβρισκε αμόρφωτη.


Λίντσεϊ Λόχαν

Και εδώ χάνουμε το μέτρημα από τα περιστατικά. Ας περιοριστούμε στο ότι έχει υποσχεθεί σε φαν κοινή φωτογραφία και μετά έγινε καπνός και μην την είδατε.


Αριάνα Γκράντε

Οι φήμες τη θέλουν να έχει πει στα παρασκήνια συναυλίας της ότι όλοι οι φαν της να πάνε να πεθάνουν.


Κάνιε Γουέστ

Σε συναυλία του το 2014 ζήτησε από όλους να σηκωθούν όρθιοι για να συνεχίσει να τραγουδά. Μέχρι και από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο απαίτησε να σηκωθεί όρθιο και μόνο όταν τον διαβεβαίωσαν ότι όντως δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, καταδέχτηκε να συνεχίσει.


Κριστίνα Αγκιλέρα

Απαίτησε να κλείσει κατάστημα και να απαγορεύεται η είσοδος σε άλλους πελάτες, ώστε να ψωνίσει με την ησυχία της.


Μαντόνα

Στο αεροπλάνο αυτή πετάει first class και τα παιδιά της πίσω με τους υπόλοιπους επιβάτες. Ασχολίαστο…


Σάντρα Μπούλοκ

Η συγκεκριμένη δεν πτοείται ούτε στο κόκκινο χαλί. Λέγεται ότι έβαλε τις φωνές σε φαν σε αναπηρικό αμαξίδιο που της ζήτησε αυτόγραφο, ενώ επέπληξε δημοσιογράφους επειδή τη ρώτησαν ποιος σχεδιαστής είχε φτιάξει το ρούχο της.


Μπιγιόνσε

Η Κέλι από τις Destiny’s Child την έχει κατηγορήσει σε συνέντευξή της ότι χαμήλωνε το μικρόφωνο τόσο το δικό της όσο και της Μισέλ για να ξεχωρίζει εκείνη.


Τζάστιν Μπίμπερ

Από κει που ήταν ένα μαζεμένο αγοράκι, ξεθάρρεψε και ο κατάλογος με τις γαϊδουριές του σε δημόσια θέα όλο και μεγαλώνει. Μέχρι και φάλαινα είχε αποκαλέσει μία φαν του για να μην αναφερθούμε σε τσακωμούς με άλλους celebrities.


Γκουίνεθ Πάλτροου

Στα γυρίσματα του Iron Man 2 δεν καταδεχόταν να μιλήσει στη συμπρωταγωνίστριά της, Σκάρλετ Γιόχανσον. Επίσης έχει κατηγορηθεί ότι απαιτεί να της στεγνώνουν την ντουζιέρα στο γυμναστήριο πριν μπει να κάνει ντους.


Νάγια Ριβέρα

Οι φήμες την ήθελαν να συμπεριφέρεται σαν ντίβα στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Glee όπου κρατούσε έναν από τους βασικούς ρόλους και να σφάζεται ουκ ολίγες φορές με την πρωταγωνίστρια, Λία Μισέλ επειδή τη ζήλευε.


Τζούλια Ρόμπερτς

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που δείχνουν πως η γλυκούλα Τζούλια της Αμερικής είναι λίγο σκύλα για να το πούμε κομψά. Πχ. Μία φορά είχε πετάξει ένα φόρεμα που δεν της άρεσε στην άλλη άκρη του δωματίου κι ο στυλίστας έτρεχε να το πιάσει.


Τζένιφερ Λόπεζ

Λέγεται ότι ζήτησε την απόλυση καθαρίστριας σε ξενοδοχείο που έμενε επειδή εκείνη είχε το «θράσος» να της ζητήσει αυτόγραφο.


Ναόμι Κάμπελ

Το 2007 πέταξε το κινητό της στην καμαριέρα της και αυτό τη στοιχειώνει ακόμα μέχρι και σήμερα.

womenonly.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Όταν οι σταρ ξεχνούν τους καλούς τους τρόπους & φέρονται σαν κακομαθημένα! [photos]
Όταν οι σταρ ξεχνούν τους καλούς τους τρόπους & φέρονται σαν κακομαθημένα! [photos]
http://www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/11/Untitled-13.png
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/photos_2.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/photos_2.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy