loading...

Street style: 10 looks που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα

SHARE:

Όταν έρχεται το φθινόπωρο και ο χειμώνας κάπου εκεί όλες μας σκεπτόμαστε τι θα φορέσουμε (και) φέτος και πως στην πραγματικότητα θα κάνο...

Όταν έρχεται το φθινόπωρο και ο χειμώνας κάπου εκεί όλες μας σκεπτόμαστε τι θα φορέσουμε (και) φέτος και πως στην πραγματικότητα θα κάνουμε την μετάβαση από το καλοκαίρι, πιο εύκολη. Aν βέβαια βάλεις κάτω τα πράγματα και το σκεφτείς, υπάρχουν συγκεκριμένα ρούχα, αξεσουάρ αλλά και total look, τα οποία γι' αυτήν την περίοδο αποτελούν εγγύηση για το πιο πετυχημένο προσωπικό σου στιλ.
Για του λόγου το αληθές, check παρακάτω 10 looks που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα. Διάλεξε τα αγαπημένα σου outfit και άρχισε τα στιλιστικά πειράματα!

1. Mια απλή μαύρη μπλούζα σε συνδυασμό με μια πλισέ φούστα φορεμένη ψηλόμεσα αποτελεί ένα look που ποτέ δεν θα χαρακτηριστεί πασέ ή κακόγουστο. Αν επιλέξεις και μάυρες ψηλοτάκουνες γόβες θα το το ολοκληρώσεις με μεγάλη επιτυχία. Ως αξεσουάρ μια τσάντα στο ίδιο χρώμα και κλασικά γυαλιά ηλίου δώσουν το chic στοιχείο που τόσο χρειάζεσαι.


2. Ναι αν βλέπεις τα ανοιχτά παπούτσια και σου κάνει κάτι παράξενο, μην αγχώνεσαι ακόμα μπορείς να τα φορέσεις - αρκεί να έχεις δει πριν το δελτίο καιρού. Τα υπόλοιπα items τα έχεις όλα στην ντουλάπα σου. Ένα λευκό τοπ, ένα δερμάτινο jacket και ένα τζιν παντελόνι είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας όσον αφορά το φθινοπωρινό σου νττύσιμο.


3. Υπήρχε περίπτωση να έλειπε από την σημερινή μας λίστα το μαύρο φόρεμα. Σε μίνι, μίντι, μάξι ή σε όποια άλλη εκδοχή του, φόρεσε το και συνδύασε το με μαύρα μποτάκια και ένα εντυπωσιακό μικρό μαύρο τσαντάκι. Κλασική και πάντα στιλάτη!


4. Θες να δοκιμάσεις λευκό με μπλε και το ναυτικό στιλ σου να μην φαίνεται παλιακό; Το παρακάτω look θα σου προσφέρει και τα 2 με τον πιο chic τρόπο. Τι θα χρειαστείς; Μια λευκή ζιπ-κιλότ, ένα μπλε blazer σε ναυτικό στιλ με ένα ζιβάγκο από μέσα και 1 ζευγάρι μπλε γόβες. 


5. Μόλις πιάσουν τα πρώτα κρύα, η λύση βρίσκεται στο κλασικό και αγαπημένο oversized πουλόβερ. Διάλεξε κάποιο στο χρώμα που σου αρέσει και δημιούργησε το πιο cosy look επιλέγοντας ένα τζιν παντελόνι και statement γόβες.


6. Say yes σε μια καπαρντίνα! Και αποτελεί ολοκηρωμένο look από μόνο του και σε προστατεύει από το κρύο. Αν ο καιρός στο επιτρέπει, συνδύασε την με over-the-knee μπότες. Σέξι και chic!


7. To πιο comfy look της λίστας είναι το παρακάτω. Φόρεσε ένα πουλόβερ πάνω από μια μίντι πλισέ φούστα και συνδύασε τα με ιδιαίτερα flats της επιλογής σου. Άνετο, stylish και κατάλληλο για να κάνεις το προσωπικό σου street style μοναδικό.


8. Ώρα για λίγο girly στιλ. Δοκίμασε ένα shirtdress και συνδύασε το με ψηλοτάκουνα και με μια tote τσάντα. Για να πετύχει το συγκεκριμένο ντύσιμο παίξε με basic χρώματα, η επιλογή δική σου!


9. Αν θες ένα total look το οποίο θα το φοράς μέσα σε 1 λεπτό, τότε πρέπει να δοκιμάσεις την τζιν σαλοπέτα. Σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο παλτό από πάνω θα θες να το φοράς κάθε μέρα.


10. Aν έχεις βαρεθεί τα μαύρα ρούχα, αντικατέστησε τα με μπλε. Το σκούρο μπλε είναι αρκετά σικάτο και basic χρώμα που θα το αγαπήσεις από την πρώτη φορά που θα το δοκιμάσεις. Πες ναι στο total blue look και κάνε την διαφορά!

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Street style: 10 looks που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα
Street style: 10 looks που δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα
http://www.followme.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/10looks_1.jpg?itok=5qf1z11g
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/street-style-10-looks.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/street-style-10-looks.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy