loading...

Tα do και τα don't s της σωστής ανδρικής αποτρίχωσης

SHARE:

Πονάν τα παλικάρια; Εξαρτάται από ποια σημεία του σώματός τους θέλουν να αποτριχώσουν για είναι απαλά σα δερματάκι μωρού.

Πονάν τα παλικάρια; Εξαρτάται από ποια σημεία του σώματός τους θέλουν να αποτριχώσουν για είναι απαλά σα δερματάκι μωρού.

Αυτές οι λύσεις είναι οι πιο διαδεδομένες (και μερικές ίσως και οδυνηρές) αλλά όταν θα είσαι στο γυμναστήριο το γυμνασμένο σου στήθος θα δείχνει καλύτερα αν είναι τριμαρισμένο ή οι τονωμένες γάμπες αν είναι ξυρισμένες.


Στήθος

Τι να κάνεις: Τριμάρισμα ή αποτρίχωση με κερί

Τι να προσέξεις: Για αποτελέσματα χωρίς σημάδια, απόφυγε τα ζεστά ντους, τα χημικά που προκαλούν ερεθισμούς (πισίνες με χλώριο) ή την άσκηση για τουλάχιστον 24 ώρες μετά την αποτρίχωση γιατί οι πόροι είναι ανοικτοί και επομένως επιρρεπείς σε ερεθισμούς. Αν το στήθος σου δεν είναι... μύθος αλλά δασύτριχο εννοείται ότι το ξυράφι το αφήνεις κάτω γιατί οι τρίχες αποκτούν τραχιά υφή, προκαλούν φαγούρα ενώ μπορεί να γυρίσουν οι τρίχες προς τα μέσα προκαλώντας πόνο και ευαισθησία στο δέρμα. Επίλεξε το τριμάρισμα και κάνε το στήθος σου να γλυστρά σαν παγοδρόμιο.

Πλάτη και ώμους 

Τι να κάνεις: Laser και IPL (συσκευές έντονου παλμικού φωτός).

Τα λέιζερ ή η φωτόλυση (IPL) μειώνουν δραματικά την ανάπτυξη της τριχοφυΐας, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και δεν είναι επώδυνα.

Τι να προσέξεις: Το πρόβλημα με το laser ή το IPL είναι ότι επειδή η τρίχα αναπτύσσεται σε τρία στάδια αυτό σημαίνει ότι δεν είναι όλες οι τρίχες στην επιφάνεια την ίδια στιγμή και επόμενως δεν μπορεί να τις χτυπήσει όλες στη ρίζα τους. Αν μάλιστα έχεις και την οικονομική δυνατότητα, επειδή είναι σχετικά ακριβές και χρονοβόρες, αξίζει να επενδύσεις σε τέτοιες θεραπείες.

Πόδια

Τι να κάνεις: Ξύρισμα με ξυραφάκι

Αν και οι έρευνες δείχνουν ότι το ξύρισμα των ποδιών των ποδηλατών δεν έχει καμία σχέση με την αεροδυναμική και τα αποτριχωμένα πόδια δεν γλιστράνε καλύτερα στον αέρα από ό,τι τα τριχωτά, ο μόνος λόγος για να τα ξυρίσεις είναι ότι αν πέσεις από το ποδήλατό σου θα μπορείς να δεις καλύτερα τις αμυχές ή τα τραύματα και να τα καθαρίσεις καλύτερα.

Τι να προσέχεις: Τη φαγούρα. Αν ξεκινήσεις να ξυρίζεις τα πόδια σου η φαγούρα δε θα σταματήσει εκτός κι αν βάζεις αλόη μετά το ξύρισμα για να μειώσεις ερεθισμούς και φαγούρα.

Γεννητικά όργανα

Τι να κάνεις: Ζεστό κερί

Το Boyzilian (όρχεις, οπίσθια) απευθύνεται μόνο σε τολμηρούς. Αναζήτησε ινστιτούτο αισθητικής που χρησιμοποιεί ζεστό κερί αντί για τις ταινίες κεριού.

Τι να προσέξεις: No pain, no gain. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι επώδυνη αλλά είσαι σίγουρος ότι χρειάζεται να το κάνεις σε αυτά τα σημεία;

Πηγή:wefit.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Tα do και τα don't s της σωστής ανδρικής αποτρίχωσης
Tα do και τα don't s της σωστής ανδρικής αποτρίχωσης
http://simplyman.gr/cache/e4e2d70221b27448045faa447146f7d9_w750_h562_cp_sc.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/t-do-dont-s.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/t-do-dont-s.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy