loading...

12 από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο του 2016

SHARE:

Το Φθινόπωρο έφτασε και καλό θα ήταν να γνωρίζετε τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά. Ποια χτενίσματα θα επικρατήσουν, αν υπάρχει κάποια κο...

Το Φθινόπωρο έφτασε και καλό θα ήταν να γνωρίζετε τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά. Ποια χτενίσματα θα επικρατήσουν, αν υπάρχει κάποια κορυφαία επιλογή βαφής για την εποχή και όλα όσα έχουν να κάνουν με τα μαλλιά σας το Φθινόπωρο του 2016!
Δείτε λοιπόν 12 από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά, με εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε ακολουθώντας την μόδα της εποχής!

1. ΑΝΕΠΙΤΗΔΕΥΤΟ ΟΜΠΡΕ:


Μην αγχώνεστε αν έχει βγει λίγο η ρίζα των μαλλιών σας. Αφήστε τα να δημιουργήσουν το δικό τους φυσικό όμπρε look αφήνοντας τις πιο σκούρες ρίζες σας να αναμειχθούν με τις πιο ανοιχτόχρωμες καλοκαιρινές άκρες. Αυτό θα δώσει στα μαλλιά σας ένα διάλειμμα μετά από τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες, την έκθεση στο χλώριο μιας πισίνας και την φθορά που τους προκαλούν οι χημικές βαφές.

2. ΚΟΡΔΕΛΕΣ:


Τα αξεσουάρ μαλλιών επιστρέφουν δυναμικά το Φθινόπωρο. Προσθέστε λοιπόν λίγο χρώμα στην συλλογή με τις φθινοπωρινές σας κορδέλες φορώντας μοτίβα σε φωτεινές αποχρώσεις.

3. KNOTS:


Σύμφωνα με τις πασαρέλες τα knots, γνωστά και ως κόμποι, όλων των ειδών, θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε άνετα να πιάσετε τα μαλλιά σας σε αυτό το ανέμελο αλλά κομψό half-up top knot φέτος το Φθινόπωρο. Επομένως, τα «τεμπέλικα» κορίτσια μπορούν να γιορτάσουν!

4. SPACE BUNS:


Αυτό το εμπνευσμένο από την Miley Cyrus στυλ έκλεψε τις καρδιές μας το 2013, αλλά τώρα κάνει δυναμικό comeback με μια μικρή παραλλαγή: τις αφέλειες. Δημιουργήστε ένα look με ψεύτικες αφέλειες κάνοντας μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και φέρνοντας κάποιες τρίχες σε όλο το μέτωπό σας πριν από τον σχηματισμό του κότσου σας.

5. ΠΛΑΙΝΟΙ ΚΟΤΣΟΙ:

Αυτοί οι ανέμελοι και χαλαροί κότσοι είναι γρήγοροι και εύκολοι στο να γίνουν, έχοντας παράλληλα την ικανότητα να αναβαθμίζουν το οποιοδήποτε σύνολο. Για τις μέρες που βιάζεστε, πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό σινιόν δημιουργώντας ένα υπέροχο updo χωρίς κόπο.

6. UPDOS ΜΕ ΠΛΕΞΟΥΔΑ:


Οι πλεξούδες παραμένουν στη μόδα και φέτος το Φθινόπωρο μας φέρνουν πιο περίπλοκα πλεγμένα στυλ. Αφήστε στην άκρη την πλαϊνή πλεξούδα και δοκιμάστε κάτι με περισσότερες λεπτομέρειες όπως την πλεξούδα στεφάνι.

7. ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:


Δεν είναι μυστικό πως τα φυσικά μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Με την πτώση της θερμοκρασίας και την υγρασία να μειώνεται, είναι η κατάλληλη περίοδος για να αφήσετε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους, ακόμα κι αν διαθέτετε ολόισια, σπαστά ή beachy waves.

8. ΠΕΡΟΥΚΕΣ:


Από την Kylie Jenner στη Rihanna, όλες οι αγαπημένες μας διασημότητες έχουν δοκιμάσει για χρόνια τις περούκες. Φέτος λοιπόν ίσως είναι η ώρα να το δοκιμάσετε κι εσείς.

9. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ STYLING:


Οι Naturalistas μπορούν να προστατεύσουν τα μαλλιά τους από την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας μέσα από προστατευτικό styling. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε το look σας με τη χρήση ενός καπέλο και βοηθά στην σωστή ανάπτυξη των μαλλιών.

10. ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΚΟΤΣΟΙ:


Δεν χρειαζόμαστε άλλον λόγο για να επιλέξουμε έναν ανέμελο κότσο. Μαζί με τα Knots, ο κανόνας λέει όσο πιο ανέμελο, τόσο το καλύτερο, όταν πρόκειται γι’ αυτά τα χαλαρά φθινοπωρινά χτενίσματα.

11. ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:


Η ηθοποιός Shay Mitchell εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ειδικά δαχτυλίδια (hair rings) στα μαλλιά της. Πρόκειται για μια από τις τάσεις που θα δούμε πολύ το Φθινόπωρο του 2016.

12. ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ:


Μπορεί η χωρίστρα στη μέση να ήταν κατεξοχήν επιλογή των σχολικών μας χρόνων, αλλά πλέον έχει επανέλθει στην μόδα. Εξάλλου πρόκειται για ένα χτένισμα που πλαισιώνει με πολύ ωραίο τρόπο το πρόσωπο σας.

olagiatingunaika.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 12 από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο του 2016
12 από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο του 2016
http://www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/09/koryfaies-taseis-mallia-fthinopwro-2016-00-660x400.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/09/12-2016_28.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/09/12-2016_28.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy