loading...

12 ηθοποιοί που γυμνάστηκαν πολύ για χάρη κάποιου ρόλου

SHARE:

Ποιος είπε πως το να είσαι ηθοποιός είναι εύκολο; Καμιά φορά υπάρχουν ρόλοι που εκτός από σκληρή υποκριτική δουλειά, χρειάζονται και το ...

Ποιος είπε πως το να είσαι ηθοποιός είναι εύκολο; Καμιά φορά υπάρχουν ρόλοι που εκτός από σκληρή υποκριτική δουλειά, χρειάζονται και το κατάλληλο σώμα. Ορίστε για του λόγου το αληθές 12 ηθοποιοί που γυμνάστηκαν πολύ για χάρη κάποιου ρόλου.
Hugh Jackman – Wolverine


Αρχικά ο Jackman πίστεψε πως για να χτίσει το σώμα του ρόλου, θα αρκούσαν 3 με 4 εβδομάδες. Έκανε λάθος, φαντάσου πως στις επόμενες ταινίες χρειαζόταν προπόνηση 6 μηνών για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Jason Statham – The Transporter


Παρόλο που έμαθε από μικρός πώς είναι να γυμνάζεσαι, ο Jason Statham αποφάσισε να αρπάξει για τα καλά την ευκαιρία που του δόθηκε στο Transporter κι άρχισε να προπονείται σαν τρελός στο γυμναστήριο.

Edward Norton – American History X


Προκειμένου να πετύχει το βάρος που έπρεπε για τις ανάγκες της ταινίας, ο Norton δούλεψε με την γυμνάστρια Linda Hamilton με την οποία είχε δουλέψει και στα γυρίσματα του δεύτερου Terminator. Μετά από μερικούς μήνες και 6 γεύματα την ημέρα, τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται.

Christian Bale – Batman Begins


Μετά το The Machinist όπου έφτασε τα 54 κιλά, ο Bale χρειάστηκε να φτάσει στα 60 κιλά προκειμένου να παίξει στο Batman Begins. Χρειάστηκε 6 μήνες προετοιμασία προκειμένου να φτιάξει το σώμα του σωστά

Chris Pratt – Guardians of the Galaxy


Μετά από τις αλλαγές που έκανε στο σώμα του για διάφορες ταινίες (Zero Dark Thirty, Delivery Man) ο Chris Pratt χρειάστηκε να χάσει όλο το περιττό βάρος και να φτιάξει μυς για το Guardians of the Galaxy. Για να το πετύχει αυτό, ξεκίνησε να τρώει έξυπνα λαμβάνοντας περίπου 4.000 θερμίδες ημερησίως και κάνοντας ασκήσεις για 4 ώρες.

Will Smith – Ali/I, Robot


Για το ρόλο του Muhammad Ali, o Smith προπονούνταν για 6 ώρες κάθε μέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα. Όπως φαντάζεσαι, έγινε διπλάσιος από ό,τι ήταν πριν. Όταν ήρθε η ώρα για το I, Robot, επέστρεψε στην παλιά του ρουτίνα και έφτιαξε κι άλλο το σώμα του κερδίζοντας 18 κιλά μυικού βάρους.

Ryan Reynolds – Blade Trinity


Για τον συγκεκριμένο ρόλο, στον οποίο πολύς κόσμος άρχισε να προσέχει το σώμα του, ο Reynolds έπαιρνε καθημερινά 3.200 θερμίδες και γυμναζόταν 6 ημέρες την εβδομάδα με τη βοήθεια γυμναστή.

Tom Hardy – Warrior/The Dark Knight Rises


Πριν το «Dark knight», o Tom Hardy έκανε το Warrior κι όλοι θεώρησαν πως είναι έτοιμος σωματικά για το ρόλο του Bane, ο ίδιος όμως δήλωσε πως πρέπει να πάρει 13μισι κιλά καθώς ο Bane έπρεπε να είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος και πιο ογκώδης και για να το πετύχει αυτό, έτρωγε πολύ κι έκανε διάφορες γυμναστικές ασκήσεις

Mark Wahlberg – Pain & Gain


Είχε πάντοτε καλό σώμα, όμως ποτέ άλλοτε δεν εξασκήθηκε περισσότερο από ό,τι για τον ρόλο του στην ταινία Pain & Gain. Έκανε συνεχώς βάρη και έτρωγε 10-12 φορές την ημέρα. Πήρε περίπου 18 κιλά μυικής μάζας σε 7 εβδομάδες.

Henry Cavill – Man of Steel


Το να παίξεις τον Superman απαιτεί πολύ προετοιμασία. Έτσι ο Gavill προετοίμαζε το σώμα του με γυμναστική για 6 ολόκληρους μήνες. «Γυμναζόμουν για πάνω από 2,5 ώρες κάθε μέρα, σπρώχνοντας το σώμα μου παραπάνω από τα όριά του» δήλωσε ο ίδιος. Δουλεύοντας με τον άνθρωπο που προπονούσε τους ηθοποιούς για τους 300, ο Henry Gavill, έπαιρνε 5.000 θερμίδες ημερησίως, τρώγοντας φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνες.

Chris Evans – Captain America


Στο μεσοδιάστημα του Fantastic 4 και του Captain America, ο Chris Evans, άλλαξε πολύ. Προκειμένου να γίνει το σύμβολο της Αμερικής, έβαλε 6 κιλά μυικής μάζας και προσπαθούσε να έχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε φαγητό και άσκηση. Μείωσε το λίπος του σώματος του κατά 33% και φρόντισε να γυμναστεί ώστε να διαγράφονται οι μύες του. Έτρωγε φαγητά πλούσια σε θερμίδες και πρωτεΐνες.

Chris Hemsworth – Thor


O Hemsworth, ήταν πάντα αυτό που λέμε μεγαλόσωμος και γυμνασμένος. Για το ρόλο του Thor, πείστηκε πως αποκλείεται να φτάσει το μέγεθος του χαρακτήρα στο κόμικ, ωστόσο αποφάσισε να φτάσει όσο πιο κοντά σε αυτό μπορεί. Και τα κατάφερε! Σκέψου απλά πως την πρώτη φορά που πήγε να δοκιμάσει την στολή, του ήταν στενή. Πρόσθεσε περίπου 9 κιλά μυικής μάζας στο ήδη γυμνασμένο σώμα του και φυσικά έτρωγε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες.


COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 12 ηθοποιοί που γυμνάστηκαν πολύ για χάρη κάποιου ρόλου
12 ηθοποιοί που γυμνάστηκαν πολύ για χάρη κάποιου ρόλου
http://rise.gr/wp-content/uploads/2016/10/soma02-risegr-1300x680.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/12_5.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/12_5.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy