loading...

24 Ξεχωριστά γυναικεία τατουάζ με αγγέλους!

SHARE:

Λίγοι μόνο μήνες μας έμειναν για το καλοκαίρι και τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να χτυπήσεις ένα tattoo , ώστε να μπορέσεις άνετα να β...

Λίγοι μόνο μήνες μας έμειναν για το καλοκαίρι και τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να χτυπήσεις έναtattoo, ώστε να μπορέσεις άνετα να βγεις στην παραλία, χωρίς να πρέπει να κρύβεσαι συνέχεια από τον ήλιο. Τι σχέδιο όμως να κάνεις; Τα τατουάζ με αγγέλους είναι από τα πιο must και με μεγάλη ποικιλία σχεδίων.
Είναι από εκείνα τα τατουάζ που κρύβουν ένα πιο βαθύ νόημα, καθώς τα προτιμούν όσοι θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματα και την πίστη τους, μέσα από ένα πολύ όμορφο σχέδιο το οποίο με τον κατάλληλο tattoo artist μπορεί να διακοσμήσει οποιοδήποτε σημείο του σώματος σου, είτε αυτό είναι η πλάτη και το χέρι σου είτε το στήθος και οαστράγαλος σου.

Ποιες είναι όμως οι καλύτερες επιλογές από tattoo με άγγελο που μπορείς να κάνεις;


Γυναικεία Tattoo με αγγέλους για όλο το σώμα




Αν προτιμάς τα διακριτικά τατουάζ δεν έχεις παρά να επιλέξεις κάποιο αγγελουδάκι μωρό τα οποία είναι καθαρά γυναικεία σχέδια, χάρις στο ότι συμβολίζουν την γλυκύτητα, την παιδικότητα και την αθωότητα. Επίσης, μπορείς να διαλέξεις κάποιον άγγελο σε καρτούν.


Βέβαια, έχεις πάντα και την επιλογή να κάνεις ένα τατουάζ με φτερά αγγέλου αντί να χρησιμοποιήσεις και το σώμα. Υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι για να σχεδιαστούν τα φτερά και ενώ θα έδειχναν ιδανικά στην πλάτη σου, μπορείς να τα κάνεις ακόμη και πίσω από το αυτί ή στον αστράγαλο σου.



Αν τώρα ψάχνεις κάποιο σχέδιο με χρώμα, μια εξαιρετική επιλογή είναι τα watercolor tattoos, αλλά και τα abstract tattoos. Μια πολύ καλή ιδέα για όσες θέλουν ένα μεγάλο σχέδιο, θα ήταν το να κάνουν ένα tattoo μανίκι με θέμα τους αγγέλους και τα φτερά.


Από την άλλη πλευρά, τα τατουάζ με τους αγγέλους πολλές φορές τα κάνουμε και για κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, το οποίο το έχουμε χάσει και γι’ αυτό η φιγούρα τους είναι λυπημένη.


Τέλος, μπορείς να κάνεις μια παράσταση σε όλη σου την πλάτη είτε ακόμη και να ζητήσεις να στο κάνουν με λευκό μελάνι ή blacklight, σε περίπτωση που δεν θέλεις να φαίνεται το τι έχεις κάνει. Η προσωπική μου άποψη πάντως είναι πως το κάνεις επειδή σου αρέσει και θέλεις να το βλέπεις. Αν είναι να μην φαίνεται δεν αξίζει ο πόνος.

Φυσικά να μην ξεχάσω να πω πως μπορείς να συνδυάσεις τους αγγέλους με πολλά άλλα tattoo designs, όπως είναι τα λουλούδια και οι πεταλούδες. Εσύ ποιο σχέδια θα διαλέξεις;

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 24 Ξεχωριστά γυναικεία τατουάζ με αγγέλους!
24 Ξεχωριστά γυναικεία τατουάζ με αγγέλους!
http://www.ediva.gr/wp-content/uploads/2016/04/gynaikia-tattoo-aggeloi.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/24.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/24.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy