loading...

Μεγάλες εκπλήξεις και σημαντικές γνωριμίες!

SHARE:

Κριέ, ξεκινάει μια καινούρια εβδομάδα και εσύ είσαι αρκετά χαρούμενη όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς. Το Σαββατοκύριακο πέρασες αρκετά...

Κριέ, ξεκινάει μια καινούρια εβδομάδα και εσύ είσαι αρκετά χαρούμενη όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς. Το Σαββατοκύριακο πέρασες αρκετά καλά μιας που τα άτομα που γνώρισες δεν πέρασαν απαρατήρητα. Πάντως, μέσα στην ημέρα θα έχεις νέα τους!
Ταύρε, η λύση στα προβλήματά σου είναι απλή, όσο και αν δεν το πιστεύεις. Πρέπει μόνο να επιλέξεις τι ακριβώς θες να κάνεις στη ζωή σου και ποιοι είναι οι στόχοι σου. Αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θες, τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Δίδυμε, δεν είσαι σε θέση να βάζεις τους κανόνες σου στη δουλειά γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην έχεις τέτοια έπαρση γιατί δεν θα μου φανεί παράξενο αν κατακτήσεις το τίτλο της ξινής. Δεν βλάπτει να είσαι που και που λίγο συγκρατημένη.

Καρκίνε, προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες μέσα στην οικογένεια αλλά, αν θες τη γνώμη μου, δεν τα καταφέρνεις και ιδιαίτερα καλά. Προσπαθείς να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση με αποτέλεσμα να νομίζουν όλοι ότι τους αγνοείς. Δεν το χειρίζεσαι σωστά!

Λέοντα, όταν θες να καταφέρεις κάτι δεν σε σταματάει ούτε ο Θεός ο ίδιος. Είσαι ικανή να φέρεις τα πάνω κάτω όμως το στόχο σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον φτάσεις. Αυτό το πείσμα που έχεις είναι αυτό που θα σε πάει μπροστά. Συνέχισε έτσι!

Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με διάφορα μικροατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από τις γρήγορες και βιαστικές κινήσεις που κάνεις μονίμως αυτή την περίοδο. Βάλε ένα πρόγραμμα και άσε στην άκρη τις σπασμωδικές κινήσεις.

Ζυγέ, μήπως να περιορίσεις λιγάκι τα έξοδά σου; Δεν σταματάς ούτε λεπτό να σπαταλάς χρήματά με αποτέλεσμα στο τέλος του μήνα να μην έχεις μείνει ούτε με ένα ευρώ στην τσέπη. Αν συνεχίσεις έτσι, προβλέπω να δημιουργούνται πολλά άλυτα προβλήματα.

Σκορπιέ, ορισμένες φορές πρέπει να παραδεχτείς ότι υπερβάλεις. Στη δουλειά νομίζεις ότι όλοι σου οι συνάδελφοι σε ανταγωνίζονται και έτσι τους κοιτάς με μισό μάτι. Αν θες τη γνώμη μου, δεν σε συμφέρει να συνεχίσεις έτσι.

Τοξότη, εκεί που νόμιζες ότι τα είχες βάλει όλα σε μια τάξη εκεί συμβαίνει το ένα αναπάντεχο μετά το άλλο και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Θα σου πρότεινα να μην πανικοβάλλεσαι τόσο εύκολα γιατί έτσι δεν πρόκειται να βρεις λύση σε τίποτα.

Αιγόκερε, πάρα το σκληρό χαρακτήρα που θες να βγάζεις προς τα έξω στην πραγματικότητα είσαι από τους πιο δοτικούς ανθρώπους. Οι φίλοι σου ξέρουν πως αν σε χρειαστούν θα είσαι εκεί γι’ αυτούς. Ενημέρωσέ τους, λοιπόν, ότι είναι πολύ τυχεροί που σε έχουν.

Υδροχόε, μεγάλες εκπλήξεις και σημαντικές γνωριμίες ετοιμάζεσαι να κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι γνωριμίες σου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την εμπιστοσύνη πολλών σημαντικών ανθρώπων που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου.

Ιχθύ, ακόμα δεν άρχισε η εβδομάδα και εσύ έχεις πέσει μέσα στη μιζέρια και τη γκρίνια. Σταμάτα, παιδάκι μου, να σκέφτεσαι μόνο αυτά που δεν έχεις κατακτήσει και δώσε λίγη βάση σε αυτά που έχεις καταφέρει. Όλοι χρειαζόμαστε που και που ένα μπράβο!

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Μεγάλες εκπλήξεις και σημαντικές γνωριμίες!
Μεγάλες εκπλήξεις και σημαντικές γνωριμίες!
http://joytv.gr/wp-content/uploads/2016/11/astra.png
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_193.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_193.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy