loading...

Τα ζώδια του μήνα: Ερωτικά μπλεξίματα και ξεκαθαρίσματα!

SHARE:

Κριέ, οι συνεργασίες που είχες στο πρόσφατο παρελθόν εκτός του ότι δεν απέδωσαν αυτά που περίμενες, θα διαπιστώσεις ότι θα σου δημιουργή...

Κριέ, οι συνεργασίες που είχες στο πρόσφατο παρελθόν εκτός του ότι δεν απέδωσαν αυτά που περίμενες, θα διαπιστώσεις ότι θα σου δημιουργήσουν και κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Προσοχή στα οικονομικά αυτό το μήνα γιατί έρχονται μεγάλες φουρτούνες.
Ταύρε, νέοι ορίζοντες ανοίγονται για εσένα και σε αυτό έχει συμβάλει πολύ ο σύντροφός σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα προσωπικά γιατί αλλιώς δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.

Δίδυμε, αυτός ο μήνας θα σε κάνει να αναπολήσεις πολλά πράγματα από το ερωτικό σου παρελθόν. Πρώην σύντροφοι αλλά και καταστάσεις που σε έκαναν ευτυχισμένη θα σου έρθουν στο μυαλό. Πρόσεξε μόνο τι εύχεσαι γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Καρκίνε, αυτό το μήνα πριν δώσεις μια εντολή σε έναν συνάδελφό σου φρόντισε πρώτα να μπεις στη θέση του και μετά να ολοκληρώσεις τη φράση σου. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Λέοντα, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυτή την περίοδο θα αρχίσουν να σε πιέζουν πολύ έντονα όμως αν τα βάλεις όλα σε μια σειρά τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα χάσεις. Μην σνομπάρεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου. Θα είναι πολύ χρήσιμη!

Παρθένε, αυτό το μήνα τα ερωτικά μπλεξίματα θα σου τραβήξουν όλη την προσοχή. Λίγο τα προβλήματα που δημιουργούνται με το ταίρι σου λίγο οι καινούριες συναντήσεις που θα κάνεις με… ενδιαφέροντα άτομα θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Ζυγέ, αυτό το μήνα προσπαθείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου και αδιαφορείς για τα προβλήματα των γύρω σου. Θέλεις να εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτά που σε ευχαριστούν και αν συνεχίσεις έτσι, αυτός ο μήνας να είσαι σίγουρη πως θα σε ενθουσιάσει.

Σκορπιέ, αυτό ο μήνας είναι κομμένος και ραμμένος αποκλειστικά στα μέτρα σου! Τα επαγγελματικά σου σχέδια, αν και μπορεί να σε κουράσουν λιγάκι, θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Αυτή τη φορά η κούραση θα αποφέρει σίγουρα καρπούς.

Τοξότη, αυτός ο μήνας θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή, και ειδικά στον οικονομικό τομέα. Πρέπει να μετριάσεις τα έξοδά σου γιατί αν συνεχίσεις να σπαταλάς τα χρήματά σου με τους ίδιους ρυθμούς, τότε χαθήκαμε! Ούτε για τσίχλες δεν θα έχεις.

Αιγόκερε, ο Νοέμβρης θα είναι ένας μήνας που θα κάνεις τα πιο καίρια ξεκαθαρίσματα, ειδικά για τα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα στενοχωρήσουν πολύ κόσμο αλλά μόνο έτσι θα επιτύχεις τα σχέδιά σου.

Υδροχόε, θα διαπιστώσεις και μόνη σου ότι αυτή την περίοδο ό, τι και να κάνεις θα το κάνεις μονίμως με άγχος και μονίμως στα γρήγορα. Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι αυτοί οι δύο παράγοντες ευθύνονται για τα μεγαλύτερα λάθη. Πρόσεχε!

Ιχθύ, η ερωτική σου ζωή δείχνει να αρχίζει να αλλάζει, με αργούς ρυθμούς βέβαια. Αν είσαι ελεύθερη, ετοιμάσου πολύ σύντομα να κάνεις μια γνωριμία που θα σε γοητεύσει πολύ. Αν πάλι είσαι δεσμευμένη, η σχέση σου θα γίνει πιο σοβαρή. Μυρίζομαι κουφέτα!

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Τα ζώδια του μήνα: Ερωτικά μπλεξίματα και ξεκαθαρίσματα!
Τα ζώδια του μήνα: Ερωτικά μπλεξίματα και ξεκαθαρίσματα!
http://joytv.gr/wp-content/uploads/2016/11/stars-woman.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_56.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_56.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy