loading...

Ενα ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της συγκατοίκησης των ζευγαριών.

SHARE:

Κάθε φορά που πρόκειται να πάρουμε μια μεγάλη απόφαση, τη σκεφτόμαστε ξανά και ξανά, την περιεργαζόμαστε, τη φιλοσοφούμε, τη συζητάμε, ζ...

Κάθε φορά που πρόκειται να πάρουμε μια μεγάλη απόφαση, τη σκεφτόμαστε ξανά και ξανά, την περιεργαζόμαστε, τη φιλοσοφούμε, τη συζητάμε, ζητάμε γνώμες ειδικών και άσχετων, για να καταλήξουμε μετά από όλα αυτά να κάνουμε απλά του κεφαλιού μας.
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου να σου πω, σχετικά με κάποια τέτοια, μεγάλη απόφαση. Αλλά για στάσου! Έχω! Την απόφαση να συζήσεις.

Σαφώς και δε θα αναφερθώ στις δικές μου τέτοιες αποφάσεις, διότι για μένα όλες αυτές, αποτελούνται κατά μεγάλο βαθμό από μεγάλη δόση επιπολαιότητας, αλλά για σένα, που ετοιμάζεσαι να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σου και το σκέφτεσαι, σου έχω νέα.

Eάν θέλεις την άποψη μου, μην το σκέφτεσαι καθόλου… Τρέχα κλείσε σπίτι τώρα, που οι τιμές έχουν πέσει και νοίκιασέ το μέχρι την επομένη χιλιετία. Γιατί; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις.

Πλεονεκτήματα που αποκτάς όταν συζείς:

Πλεονέκτημα 1

Θα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τον άλλο, ανά πάσα στιγμή. Όλη μέρα. Ακόμα κι όταν είναι στην τουαλέτα. Όλα αυτά που φανταζόσουν ότι κάνει εκεί, αλλά δεν είχες την ευκαιρία να μάθεις ή να ρωτήσεις όλο αυτό το διάστημα που βγαίνετε, τώρα μπορείς κι εσύ να ξέρεις. Μια μεγάλη κατάκτηση του ζευγαριού που συζεί, είναι να μπαινοβγαίνει χωρίς κανέναν ενδοιασμό στην τουαλέτα, ανεξάρτητα από το έργο που διαδραματίζεται εκείνη τη στιγμή μέσα. Ανοίγεις την πόρτα να πάρεις ότι ξέχασες, να φτιάξεις τα μαλλιά σου, να κάνεις μπάνιο κι ότι άλλο δεν μπορεί να περιμένει … η ντροπή είναι για τους πρωτόπλαστους μόνο. Άλλωστε εσείς, τα μοιράζεστε όλα. Σωστά;

Πλεονέκτημα 2

Θα έχεις τη δυνατότητα να μην έχεις καθόλου προσωπικό χώρο για να κάνεις οτιδήποτε σε ευχαριστούσε να κάνεις πριν. Μπορεί παλιά να είχες τη μοναχική συνήθεια να ακούς μουσική μόνος σου, να μιλάς στο τηλέφωνο μόνος σου, να κάνεις όση ώρα θέλεις μπάνιο μόνος σου, να βλέπεις σειρές που σου αρέσουν μόνος σου και το βασικότερο, να έχεις την άτακτη συνήθεια να αφήνεις το καπάκι κατεβασμένο. Πλέον όλα αυτά, είναι παρελθόν. Αντίο μοναξιά. Η ιδιωτικότητα παραδίδει τη θέση της στη γλυκιά συντροφικότητα.

Πλεονέκτημα 3

Θα έχεις την ευκαιρία να ξεφορτωθείς με μιας όλους τους φίλους σου, που λιμνάζαν στο σπίτι σου. Τι τους θέλεις όλους αυτούς τους αργόσχολους που κάθεστε τα βράδια και αναλύετε ιδέες, έννοιες και φιλοσοφείτε την επομένη διαφορετική ημέρα; Για τους κουλτουριάρηδες αυτό. Για τους άλλους, να δουν μια μπάλα, ένα μπάσκετ, να πιουν μπίρες, να φάνε πίτσες και να πετάνε τις χαρτοπετσέτες κάτω (οι βρομιάρηδες). Θα έρθει λοιπόν το κορίτσι και θα έχει απαντήσεις για όλα. Ακόμα και για το ποιος έβαλε γκολ στις καθυστερήσεις στο μουντιάλ, που ο Πελέ πριν το ματς είχε φάει σπανακόρυζο. Τι τους θες λοιπόν; Έχεις τη Google σε ξανθό σαντρέ.

Πλεονέκτημα 4

Βαρέθηκες να σου έρχονται σόγια από μακριά και να τους φιλοξενείς σπίτι και να σου κάνουν άνω κάτω το πρόγραμμα; Ακόμα, ακόμα και τη μητέρα σου, που σε κυνηγάει να φας και καλά γιατί είσαι στην ανάπτυξη; Κανένα πρόβλημα. Πλέον το κορίτσι είναι εδώ, για να σε ταΐσει, να σου πει ιστορίες για τότε που ήσουν μικρός (;;), να σε πάει βόλτες, να σου πει παραμύθια (ανάλογα, είτε με κάποιο βασιλόπουλο που φέρνει βέρες, είτε για έναν από το χωριό, που δεν τον ξέρεις και βγαίνει κάποια βράδια μαζί του) και να σε κάνει να νιώσεις τη θαλπωρή της οικογένειας. Όλο το σόι σε ένα άτομο. Οικονομικό ακούγεται. Να το πάρεις.

Πλεονέκτημα 5

Θα νιώθετε συνέχεια μια εσωτερική ολοκλήρωση, ότι έχετε να σας περιμένει κάποιος πάντα στο σπίτι. Βέβαια, σε μεγάλες δόσεις του ίδιου ατόμου και σε μεγάλη διάρκεια μπορεί να έχει κάποιες πιθανές παρενέργειες, οι οποίες αναλύονται παρακάτω:

Για άντρες:
Να γίνει περισσότερο βαρετός από ότι ήταν.
Να γίνει περισσότερο μίζερος από ότι ήταν.
Να γίνει περισσότερο τσιγκούνης από ότι ήταν.
Να γίνει περισσότερο ο πρώην της από ότι, δεν ήθελε να ήταν.

Για γυναίκες:
Να γίνει περισσότερο ξινή από ότι ήταν.
Να γίνει περισσότερο γκρινιάρα από ότι ήταν.
Να γίνει περισσότερο ζηλιάρα από ότι ήταν.
Να γίνει περισσότερο η μάνα σου από ότι, δεν ήθελε να ήταν.

Με τα παραπάνω, αφήνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της συγκατοίκησης. Να το κάνετε λοιπόν. Κάνει οικονομία και στο νερό (κοινωνικό μήνυμα)!

Ο υπογράφων

Γιάννης/ Κώστας/ Δημήτρης/ Χρήστος/ Τάκης από 16 έως 37 (φτου και βγαίνω!) χρονών

Του Χρήστου Μίαρη.


COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Ενα ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της συγκατοίκησης των ζευγαριών.
Ενα ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της συγκατοίκησης των ζευγαριών.
http://www.anapnoes.gr/wp-content/uploads/2016/10/the_gor_project_1_by_mjranum_stock-960x640.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_6.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_6.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy