loading...

Για ποιον λόγο λένε ψέμματα τα ζώδια

SHARE:

Κάθε ένα από τα ζώδια έχει συγκεκριμένα ψέματα να πει –πράγματα στα οποία τείνουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, είτε επειδή προσπαθούν ...

Κάθε ένα από τα ζώδια έχει συγκεκριμένα ψέματα να πει –πράγματα στα οποία τείνουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, είτε επειδή προσπαθούν να προστατευθούν, είτε επειδή θέλουν να σου κρύψουν την αλήθεια.
Ας το παραδεχτούμε. Οι άνθρωποι λένε ψέματα συνέχεια. Κάθε ένα από τα ζώδια έχει συγκεκριμένα ψέματα να πει –πράγματα στα οποία τείνουν να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, είτε επειδή προσπαθούν να προστατευθούν, είτε επειδή θέλουν να σου κρύψουν την αλήθεια. Ορίστε συγκεκριμένες συμπεριφορές που τους προδίδουν.

Κριός
Ο μέσος κριός δεν λέει ψέματα. Δεν θέλει να χάνει χρόνο και οι αντιδράσεις του όταν πρέπει να απαντήσει ειλικρινά είναι πολύ δράμα για να ασχοληθεί. Αν τον πιάσεις όμως να λέει ψέματα, μην φοβηθείς –το αμυντικό του γάβγισμα είναι χειρότερο από το δάγκωμά του.

Ταύρος
Αυτό το συνειδητό ζώδιο λατρεύει τα καλά πράγματα στη ζωή, έτσι έχει ανάγκη να βγάλει λεφτά. Πολλά λεφτά. Έτσι, αυτό είναι το αδύνατο σημείο του. Αν πει πως δεν έχει χρήματα πάνω του ή πως έχει μείνει άφραγκος, μην τον πιστέψεις. Συνήθως λέει ψέματα. 

Δίδυμοι
Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο ζώδιο για να το πιάσεις να λέει ψέματα. Λέει ιστορίες με πολύ φυσικό τρόπο, έτσι είναι καλός στο να λέει ψέματα. Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα –ή καλύτερα για αυτόν– μιλάει τόσο πολύ και προσωπικά που ψυχαγωγείσαι από τις ιστορίες του. Έτσι δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα αν βασίζονται στην αλήθεια ή στη φαντασία. 

Καρκίνος
Αυτό το σπιτικό ζώδιο, είναι το στοργικό του ζωδιακού, έτσι όταν λέει ψέματα, σου χαϊδεύει τα μαλλιά και σου λέει πως όλα θα πάνε καλά και πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αν έχεις αμφιβολίες όμως, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και προετοιμάσου για μία δυσάρεστη αλήθεια.

Λέων
Οι λέοντες είναι πολύ καλοί σε αυτό το άθλημα –κυρίως επειδή σκέφτονται πως η εξαπάτηση είναι μορφή ψυχαγωγίας. Όταν σου λένε μια ιστορία, αν χειροκροτήσεις, θα συνεχίσουν –και είναι ο μόνος τρόπος να τους παγιδεύσεις. Να είσαι ευγενικός.

Παρθένος
Άλλο ένα ζώδιο που σιχαίνεται τα ψέματα –εκτός αν η αλήθεια θα εμποδίσει την επιτυχή ολοκλήρωση μίας ανάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, εξαιτίας του μυαλού τους, διαστρεβλώνουν την αλήθεια για να μην κάνει τόσο κακό.

Ζυγός
Οι ζυγοί λέγονται «χαμογελαστοί σκορπιοί». Το ψευδώνυμο αυτό οφείλεται στον εκλεπτυσμένο τρόπο με τον οποίο λένε ψέματα χωρίς εσύ να υποπτευθείς τίποτα. Οι σχέσεις, ωστόσο, είναι το αγαπημένο τους θέμα για διαστρέβλωση.

Σκορπιός
Μην προσπαθήσεις να τσεκάρεις την ιστορία τους. Θα το περιμένουν και θα καλύψουν τα ίχνη τους πριν ανοίξουν το στόμα τους. Τα αγαπημένα τους θέματα περιλαμβάνουν σεξ, σεξ και σεξ. Οι σκορπιοί είναι γνωστοί για την αισθησιακή τους προσωπικότητα.

Τοξότης
Οι περισσότεροι τοξότες δεν λένε ψέματα. Αυτό το ζώδιο έχει τη φήμη της ωμής αλήθειας. Αν πρόκειται να πουν ψέματα, ωστόσο, δεν κάνουν λάθη. Έτσι, το ψέμα πρόκειται να είναι μεγάλο, και με λιγότερο από το 85% αλήθειας που συνήθως περιλαμβάνει ένα ψέμα.

Αιγόκερως
Όταν ένας αιγόκερως λέει ψέματα, τον απασχολεί ιδιαίτερα. Σιχαίνεται την ανειλικρίνεια, καθώς του βγάζει εκτός πορείας και σπαταλά χρόνο. Αυτό το ζωδιο θέλει να τακτοποιεί τις δουλειές του γρήγορα και αποτελεσματικά. Αν δείχνει ένοχος, σταύρωσε τα χέρια σου και κοίτα τον. Θα υποκύψει αμέσως.

Υδροχόος
Οι υδροχόοι είναι ιδιοφυΐες. Είναι κομμάτι του πακέτου. Φτάνουν στον πλανήτη με περίεργο χρώμα μαλλιών και την ικανότητα να βλέπουν το μέλλον. Έτσι, οι ιστορίες τους είναι ισότιμα εφευρετικές και οι τεχνικές τους αλάθητες.

Ιχθύες
Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο λέει ψέματα μόνο όταν προσπαθεί να σου κρύψει κάτι για το δικό σου καλό. Είναι πρωταθλητές στην αποφυγή της πραγματικότητας, έτσι ίσως να μην το καταλάβεις καν. Αν το κάνεις όμως, το πιθανότερο είναι να αγνοήσεις τα γεγονότα για να μην πληγώσεις τα συναισθήματά τους.


COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Για ποιον λόγο λένε ψέμματα τα ζώδια
Για ποιον λόγο λένε ψέμματα τα ζώδια
http://www.pagenews.gr/img/oct2016/large_1478009773_couple_lies.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_70.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_70.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy