loading...

Πες μου το ζώδιο του να σου πω τι σκέφτεται όταν σε κοιτάει!

SHARE:

Μην ταλαιπωρείς άλλο το μυαλουδάκι σου με το τι μπορεί να σκέφτεται όταν σε κοιτάζει. 

Μην ταλαιπωρείς άλλο το μυαλουδάκι σου με το τι μπορεί να σκέφτεται όταν σε κοιτάζει. 

 Τα πάντα, μπορεί και τίποτα. Σταμάτα να έχεις αμφιβολίες πλέον, και πάρε μια ιδέα για το τι σκέφτεται όταν σε έχει απέναντι του τις στιγμές που εσύ λοξοκοιτάς!


ΚΡΙΟΣ

«Μ’ αρέσει όταν το παίζεις δύσκολη!»

Είναι γνωστό ότι ο άνδρας Κριός λατρεύει τις προκλήσεις, έτσι όσο πιο απρόβλεπτη κι αυθόρμητη είσαι τόσο το καλύτερο.

«Ελπίζω να μην γκρινιάζεις…»
Στην πρώτη μουρμούρα, έχω γίνει καπνός!

«Αχ…Ο ώμος της… Η τιράντα του σουτιέν ήταν αυτή; Ελπίζω να είναι Kinky κι έτοιμη για όλα!»

Καθείς με τα φετίχ του! Συμβουλή: άφησε κατά μέρος τα μπεζ εσώρουχα τύπου ορθοπεδικά!


ΤΑΥΡΟΣ

«Ελπίζω να ξέρεις να μαγειρεύεις!»

Κατεξοχήν το ζώδιο για το οποίο ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις ή απλά βαριέσαι να τον περιποιείσαι, είναι δύσκολο να έχεις τύχη μαζί του.

«Μην παίξει μαζί μου... Γιατί τότε θα δεις τι πραγματικά σημαίνει ταύρος σε υαλοπωλείο!»
Μπορεί να φαίνεται ήρεμος, μαλακός, πράος και ότι μπορείς να τον κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά όταν νευριάζει βρες σπηλιά να κρυφτείς.

«Σατέν σεντόνια, αισθησιακή ατμόσφαιρα, κεριά, χαμηλός φωτισμός, χαλαρωτική μουσική, καλό κρασί και σοκολάτα. Έλα, μωρό μου, στον παράδεισο μου!»

Οι μετρ της αποπλάνησης!


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μη με πρήξεις για μόδα και μακιγιάζ»
Οι Δίδυμοι φρίττουν με τους μονοδιάστατους ανθρώπους. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα άτομα που θα διαλέξουν να στέκονται στο πλευρό τους.

«Δεν είμαι για σταθερές δεσμεύσεις»

Έχει χυθεί αίμα για την ελευθερία, κυρία μου!

«Άσε τα ρομαντικά και πιάσε την πάρλα!»

Μην περιμένεις ρομαντισμούς και γλυκόλογα. Τόσο στην καθημερινότητα του, όσο και στις προσωπικές του στιγμές δεν βάζει γλώσσα μέσα του. Ετοιμάσου, λοιπόν, γι ατέλειωτες ώρες συζητήσεων σαν να ήσασταν κολλητάρια από το στρατό και έντονα sessions dirty talking!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σε ένα εξωκκλήσι δίπλα στη θάλασσα. Ή σε βουνό. Ή στην εκκλησία που βαφτίστηκα μικρός.»

Είναι τόσο της οικογένειας που αν ήταν γυναίκα θα άνηκε σε εκείνη την κατηγορία που θέλουν να παντρευτούν όσο πιο σύντομα γίνεται και να κάνουν τρία παιδιά το λιγότερο.

«Θέλω να γνωρίσεις όλη μου την παρέα.»

Οι φίλοι του είναι γι αυτούς η οικογένεια που έχουν επιλέξει και φυσικά θα πρέπει να κερδίσεις την πολυπόθητη εγκριση τους.

«Είσαι για ένα ρομαντικό στα γρήγορα;»

Ναι, μετά από μια βόλτα στην ακροθαλασσιά, θα μείνεις άφωνη από το έντονο σεξ που θα ακολουθήσει τόσο για τη ζωώδη ορμή του όσο και την τέχνη του, ενώ μετά σαν να μην έγινε ποτέ, τα χάδια και το cuddling θα σε στείλει στη στρατόσφαιρα.


ΛΕΩΝ

«Μ’ αρέσουν τα σeξι μακριά μαλλιά σου!»
Αν είναι λαμπερά κι υγειή, να είσαι σίγουρη ότι θα τα φαντάζεται πάνω του, να τινάζονται ή να στα χαϊδεύει μετά το σεξ με τις ώρες-κάτι σαν μια μεταμοντέρνα νύχτα του παραμυθιού «1000+1 νύχτες».

«Με νοιάζουν τόσο τα ρούχα σου όσο και το στιλ σου.»
Απαιτεί στο πλάι του όχι απλά ένα θηλυκό, αλλά το απόλυτο πανέμορφο και περιποιημένο θηλυκό που όλοι θα τον ζηλεύουν γι αυτό, αλλά θα θέλει μόνο εκείνον.

«Ό,τι θες, εγώ!»

Σε καμία περίπτωση αυτό δε σημαίνει ότι ένας λέων έλκεται από αδύναμες προσωπικότητες, αλλά ότι βρίσκεται στα καλύτερα του όταν ενσαρκώνει μέχρι τελευταίας ρανίδας τον τόλο του προστάτη κι ηγέτη-έστω κι αν πρόκειται για την οικογένεια του μόνο!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

«Πλήττω με τα στημένα και τα δήθεν.»
Εδώ η απλότητα είναι δύναμη. Καλά είναι τα σeξι φορέματα και γόβες, αλλά το φετίχ του είναι η φυσική ομορφιά και natural κομψότητα.

«Θα απολυμανθούμε πριν, ε; »
Έχοντας πρώτα επιβεβαιώσει την υγειινή και στοματική σας καθαριότητα, ύστερα μπορείτε να προσέλθετε στην κρεββατοκάμαρα. Εννοείται ότι έχεις σφουγγαρίσει, έχεις αλλάξει σεντόνια κι αερίσει το χώρο!

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…»
Μην λες πολλά. Χαμένα θα πάνε, αφού είναι άνθρωπος των πράξεων!


ΖΥΓΟΣ
«Oh, sexy baby!»
Η ομορφιά για το ζυγό που έχει κυβερνήτη τη θεά της ομορφιάς είναι απαραίτητο προαπαιτούμενο, μιας και θέλει πάντα να έχει στο πλάι μια γλυκιά και όμορφη κοπέλα.

«Θέλω ό,τι θέλεις.»
Δεν αντέχει τις φασαρίες και τους καυγάδες, ενώ η αναποφασιστικότητα του χτυπάει κόκκινο.

«Μόνο τα καλύτερα…»
Από χλιδάτα εστιατόρια, τα πιο φινετσάτα αρώματα κι επώνυμες μάρκες ρούχων μέχρι ειδυλλιακές τοποθεσίες και γκουρμέ λιχουδιές, ο Ζυγός δεν πρόκειται να προτιμήσει τίποτα παρά μονάχα τα καλύτερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πόσο γρήγορα μπορώ να σε γδύσω άραγε;»

Ε, επεξηγήσεις δεν είναι απαραίτητες για αυτή την πιο φημισμένη εμμονή του σκορπιού.

«Πόσο kinky να είναι;»

Η αναζήτηση για το κρεββάτι του αιώνα δεν σταματάει ποτέ.

«Μήπως είναι η μοναδική;»

Όσο κυρίαρχη είναι η ζωώδης πλευρά του, άλλο τόσο δίνει έμφαση στην κατάκτηση σου. Θέλει ψυχή και σώμα. Τώρα. Για πάντα! Ιδανικά μαζί και στην επόμενη ζωή. 



ΤΟΞΟΤΗΣ
«Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σε χαϊδέψω και θέλω ΤΩΡΑ! Στη γωνία. Πίσω από τους θάμνους!»

Ο ενθουσιασμός του δεν έχει προηγούμενο, ενώ το ρίσκο και ο κίνδυνος είναι παράγοντες καταλυτικοί που φουντώνουν το πάθος!

«Πάμε για τρέξιμο/ποδήλατο, κι έλα να το κάνουμε στην ακροθαλασσιά»

Ναι, ξανά πάλι το μυαλό του είναι στο σεξ. Δεν είναι τυχαίο που κονταροχτυπιέται με το Σκορπιό για τον τίτλο του πιο σεξουαλικού ζωδίου.

«Ώρα να φεύγω…»
Κι αυτό μόλις αρχίσεις τις γκρίνιες, τα παράπονα και του ζητάς να σου αφιερώνει περισσότερο χρόνο ή έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από αυτόν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τι είναι αυτό που φοράς;»

Αυτό είτε έχει θετική είτε αρνητική χροιά., το στιλ και το ντύσιμο σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο. Με άλλα λόγια, έξω κυρία, ενώ μέσα στο σπίτι οι ρόλοι της φινετσάτης κυρίας και του άγριου θηλυκού απαιτείται να εναλλάσσονται διαρκώς.

«Πάνω από όλα καριέρα.»
Και για μένα και για σένα. Ο άνδρας Αιγόκερως είναι καριερίστας, κι αντίστοιχα σέβεται και θαυμάζει μια γυναίκα με την ίδια εμμονή.


«Άραγε θα σε εγκρίνουν οι φίλοι και η οικογένειά μου;»
Ο περίγυρος του είναι ο κόσμος του, και κατά προέκταση η θεατρική του σκηνή όπου όλοι πρέπει να τον επικροτούν. Έτσι, αν δεν λάβεις την πολυπόθητη έγκριση, δύσκολα θα πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε κάτι σοβαρότερο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Στο σεξ δεν έχω κανένα απολύτως ταμπού»
Απρόβλεπτος, εκρηκτικός κι ανοιχτόμυαλός. Η αλήθεια είναι ότι με αυτόν τον άντρα δεν πρόκειται να πλήξεις.

«Δεν μπαίνω σε κουτάκια»
Η ανεξαρτησία είναι δώρο Θεού. Ή τελοσπάντων θα το θεωρούσε ως τέτοιο αν πίστευε στο Θεό.

«Έχω περίεργα γούστα, είμαι των άκρων»
Οτιδήποτε ασυνήθιστο, τον τραβάει σαν μαγνήτης-από διαφορετικές κουλτούρες μέχρι στιλ.


ΙΧΘΕΙΣ
«Γατούλα ή τίγρης; Σίγουρα και τα δύο!»
Αρχικά δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα γλυκανάλατα, αλλά στη συνέχεια αν το επιδόρπιο δεν περιλαμβάνει άγριες καταστάσεις, απλά απογοητεύεται.

«Μου αρέσει ή δε μου αρέσει; Μου αρέσει, ναι. Αλλά πόσο;»
Ο άνδρας Ιχθύς πλάθει στο μυαλό κάθε γυναίκα ως την μοναδική. Μπορεί να την φανταστεί από το κρεββάτι μέχρι την εκκλησία, αλλά και πάλι δεν θα είναι σίγουρος για το πόσο τη θέλει. Άτιμη αμφιθυμία!

«Αν με εγκαταλείψεις σαν τις άλλες, θα φαρμακωθώ!»

Δίδει γη κι ύδωρ χωρίς να περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα με αποτέλεσμα να γίνεται το θύμα στις σχέσεις του. Ενώ, δεν το μετανιώνει, πάντα θα χτυπιέται και θα σύρνεται στη μιζέρια και τον παραλογισμό του θεατρινισμού του.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Πες μου το ζώδιο του να σου πω τι σκέφτεται όταν σε κοιτάει!
Πες μου το ζώδιο του να σου πω τι σκέφτεται όταν σε κοιτάει!
http://www.followme.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/zodia_2.jpg?itok=AC0FFqra
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_924.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_924.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy