loading...

Πάθη και έρωτες είναι σήμερα στα πάνω τους!

SHARE:

Κριέ, με το δεξί σε υποδέχεται ο καινούριος μήνας μιας που νιώθεις πιο ανάλαφρη από ποτέ. Έχεις κάνει ένα γερό ξεκαθάρισμα από όλα αυτά ...

Κριέ, με το δεξί σε υποδέχεται ο καινούριος μήνας μιας που νιώθεις πιο ανάλαφρη από ποτέ. Έχεις κάνει ένα γερό ξεκαθάρισμα από όλα αυτά που σε κράταγαν πίσω τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά, και τώρα περιμένεις τα αποτελέσματα.
Ταύρε, ετοιμάζεσαι να παρασυρθείς σε ερωτικά πάθη που δεν ξέρεις ούτε που θα καταλήξουν ούτε πόση διάρκεια θα έχουν. Αν είσαι αποφασισμένη να περάσεις απλώς καλά, τότε συνέχισε αν, όμως, θες αγάπες και έρωτες θα ήταν καλύτερα να το ξανά σκεφτείς.

Δίδυμε, σταμάτα αγαπητή μου να το παίζεις επιθεωρητής Κλουζώ αφού βλέπεις ότι δεν τα καταφέρνεις, τι το παιδεύεις το θέμα; Λόγω της ύποπτης συμπεριφοράς σου το ταίρι σου έχει ήδη καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Μην σε κάνει τσακωτή και ξεφτιλιστούμε!

Καρκίνε, σήμερα θα σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό που δεν μπορούσες να το φανταστείς ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Επειδή σε ξέρω, πρόσεξε με ποιον θα το μοιραστείς γιατί πολλοί θα είναι αυτοί που θα σε πλαισιώσουν για να μάθουν. Μην τους κάνεις τη χάρη!

Λέοντα, κάνεις χιούμορ, να γελάσουμε ή μιλάς σοβαρά; Έχεις αφήσει όλη σου την οικογένεια να κάνει κουμάντο στη σχέση σου, έμμεσα ή άμεσα, και αντί να τους σταματήσεις, είχες την τρομερή ιδέα να ζητήσεις στο ταίρι σου να κάνει υπομονή. Είσαι καλά;

Παρθένε, αν έχεις κλείσει να πας κομμωτήριο σήμερα ακύρωσέ το γιατί με τα νεύρα που έχεις δεν θα πιάσει η βαφή! Είναι λες και έχουν βάλει στοίχημα στη δουλειά ποιος θα σου σπάσει πρώτος τα νεύρα! Προσπάθησε να μη δώσεις σημασία.

Ζυγέ, όταν θες, είσαι μια από τις πιο καλές φίλες που θα μπορούσε ποτέ κανείς να βρει! Οι φίλοι σου έχουν προβλήματα και εσύ κάνεις ότι είναι εφικτό για να τους δει να χαμογελάσουν. Σήμερα το Όσκαρ καλύτερης φίλης σου ανήκει δικαιωματικά!

Σκορπιέ, δεν είναι ώρα για να αποδώσουμε ευθύνες. Είναι λογικό που νιώθεις αδικημένη αλλά μιλήσεις τους φίλους σου τώρα που είσαι νευριασμένη θα χάσεις το δίκιο σου και θα βγεις εσύ για άλλη μια φορά η παρανοϊκή. Περίμενε λίγο! Όλα στην ώρα τους!

Τοξότη, νομίζω πως είσαι έτοιμη να κάνεις τις μεγαλύτερες αμαρτίες σήμερα και δεν βλέπω και κανέναν τριγύρω για να σε σταματήσει! Πρόσεξε τι θα κάνεις σήμερα το βράδυ γιατί όλα μαθαίνονται. Ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένη!

Αιγόκερε, σήμερα τα ερωτικά σου ετοιμάζονται να γίνουν επιτέλους πικάντικα. Οι κλεφτές ματιές που ρίχνετε εδώ και αρκετό καιρό με ένα άτομο από τον επαγγελματικό χώρο θα ανέβουν επίπεδο. Το τι θα προκύψει; Άγνωστο!

Υδροχόε, τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Η τύχη, εκτός από τους τολμηρούς, θα ευνοήσει σήμερα και το ζώδιό σου, οπότε κοίτα να το εκμεταλλευτείς. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από τα οικονομικά standards που έχεις θέσει.

Ιχθύ, πρέπει να καταλάβεις ότι άλλο πράγμα είναι η δουλειά, και άλλο πράγμα η φιλία. Επιπλέον, αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται. Μην κρίνεις τους ανθρώπους στη δουλειά σου ανάλογα με τα αισθήματα σου γιατί έτσι δεν θα αποκτήσεις σωστούς συνεργάτες.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Πάθη και έρωτες είναι σήμερα στα πάνω τους!
Πάθη και έρωτες είναι σήμερα στα πάνω τους!
http://joytv.gr/wp-content/uploads/2016/11/zodia.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_98.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/blog-post_98.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy