loading...

Oι 11 καθημερινές συνήθειες που μας γερνάνε γρηγορότερα

SHARE:

Βλέπετε τον εαυτό σας μεγαλύτερο στον καθρέφτη; Ή, αισθάνεσαι ότι το δέρμα σας γερνά πιο γρήγορα από την πραγματική ηλικία σας; ...





Βλέπετε τον εαυτό σας μεγαλύτερο στον καθρέφτη; Ή, αισθάνεσαι ότι το δέρμα σας γερνά πιο γρήγορα από την πραγματική ηλικία σας; Δεν φατίνε πάντα τα γονίδιά σας για αυτό. Ακόμα κι οι καθημερινές μας συνήθειες μπορεί να κάνουν το δέρμα μας να γερνάει γρηγορότερα.
Πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση, θυμηθείτε το χρυσό κανόνα, δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσετε. Ελπίζω να είστε έτοιμες για τις αλλαγές στον τρόπο ζωής σας για να διατηρήσετε τη νεότητα σας. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο το καλύτερο.

1. Έχετε διώξει όλα τα λιπαρά από τη διατροφή σας

Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα βοηθούν να κρατηθεί το δέρμα μας απαλό κι ελαστικό.Και όταν κοπεί όλο το λίπος από τη διατροφή σας, στερεί από το σώμα σας από αυτό το στοιχείο που τελικά προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος.

2. Δεν προσέχετε τη στάση του σώματος

Όταν κάθεστε στο γραφείο σε μια τέτοια στάση κατάρρευσης μπροστά από τον υπολογιστή μπορεί να προκαλέσετε στη σπονδυλική στήλη σας μια καθόλου ελκυστική κυρτή στάση που είναι επιβλαβής για την υγεία μας.

3. Κοιμάστε λιγότερο από 5 ώρες την ημέρα

Οι ενήλικες χρειάζονται τουλάχιστον 7-8 ώρες ύπνου σε μια μέρα. Αν κοιμάστε λιγότερες ώρες, όχι μόνο θα δείχνετε κουρασμένη, αλλά μειώνετε και τη ζωή σας. Άλλες παρενέργειες της έλλειψης ύπνου είναι η παχυσαρκία, η ψυχική ασθένεια, και έλλειψη αντοχής.

4. Πίνετε με καλαμάκι

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά είναι αλήθεια. Πίνοντας το ποτό σας με καλαμάκι βοηθάτε στη γήρανση. Η λογική πίσω από αυτό είναι, ενώ ότι αυτό το σούφρωμα στα χείλη προκαλεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από το στόμα σας. Ίδια είναι η περίπτωση με τα τσιγάρα. Καλύτερα προσπαθήστε να πίνετε απευθείας από το γυαλί. Και φυσικά ήδη ξέρετε κι άλλους πολύ σοβαρούς λόγους για να σταματήσετε το κάπνισμα.

5. Παρακολουθείτε τηλεόραση πολλές ώρες

Σύμφωνα με μια μελέτη, για κάθε μία ώρα που περνάτε μπροστά στην τηλεόραση, το προσδόκιμο ζωής σας μειώνεται κατά 22 λεπτά. Θυμηθείτε να μην κάθεστε συνέχεια σε ένα μέρος. Ακόμα και αν είστε στη δουλειά, θα πρέπει να σηκώνεστε κάθε μισή ώρα και να περπατάτε για λίγο.

6. Φοράτε αντηλιακό μόνο τις μέρες που έχει ήλιο

Η υπερέκθεση σας σε ακτίνες UV προκαλεί πρόωρη γήρανση. Θα πρέπει να προστατεύετε το δέρμα σας από τις σκληρές επιδράσεις του Ήλιου Μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό, ακόμη και αν είναι συννεφιά έξω.

7. Είσαι στρεσαρισμένη

Το στρες μπορεί να βλάψει σοβαρά τα κύτταρα του δέρματος μας, και αυτό μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης. Αν κάτι σας στρεσάρει κάντε ένα διάλειμμα. Ιδανική χαλάρωση είναι η yoga και το meditation. Δουλεύει.

8. Φοράτε πάρα πολύ make up

Φορώντας υπερβολικό μακιγιάζ σε τακτική βάση μπορεί να φράξει τους πόρους σας και να δημιουργήσει σπυράκια. Θα μπορούσε επίσης να στεγνώσει το δέρμα σας με την αφαίρεση των φυσικών ελαίων, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση.

9.Τρώτε πολλά γλυκά

Τα γλυκά όχι μόνο προσθέτουν περιττά κιλά στο σώμα σας, αλλά τρώγοντας ζάχαρη μπορεί επίσης να προσθέσετε χρόνια στο πρόσωπό σας. Η επιβλαβής διαδικασία που προκαλείται είναι γνωστή ως γλυκοζυλίωση και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της ακτινοβολίας από το δέρμα σας. Δημιουργεί ακόμα πρήξιμο, και επίσης να αυξάνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στο δέρμα.

10. Κοιμάστε στο πλάι

Όταν κοιμάστε στο πλάι με το πρόσωπό σας στριμωγμένο στο μαξιλάρι, αυξάνετε την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στα μάγουλα και το πηγούνι. Η καλύτερη θέση για ύπνο είναι ανάσκελα, για να παραμείνετε φρέσκια.

11.Θερμαίνετε πολύ το υπνοδωμάτιο σας

Είναι ωραίο να κοιμάστε σε ένα ζεστό και άνετο δωμάτιο, ιδιαίτερα αν έχει κρύο έξω. Αλλά αν ανεβάζετε την θερμοκρασία στο δωμάτιο σας, αφαιρείτε την υγρασία από τον αέρα αφήνοντας το δέρμα σας θαμπό και ξηρό. Αυτό επίσης μπορεί να γεράσει το δέρμα σας πιο γρήγορα.

Αρχικά, μπορείτε να το βρείτε λίγο δύσκολο να κάνετε τόσες πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Αλλά τη στιγμή που θα αρχίσετε να παρατηρήσει τα αποτελέσματα, θα είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να τις κάνετε τις νέες σας συνήθειες .

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Oι 11 καθημερινές συνήθειες που μας γερνάνε γρηγορότερα
Oι 11 καθημερινές συνήθειες που μας γερνάνε γρηγορότερα
http://www.marymary.gr/wp-content/uploads/2016/11/gernane31116.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/o-11.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/o-11.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy