loading...

Ζευγάρια για Έρwτα!

SHARE:

Τι γίνεται στον έρωτα; Ποιες μεγάλες αγάπες γεννιούνται και έχουν αλλάξει όλη τη ζωή των ζευγαριών; Τρελοί συνδυασμοί, γεμάτοι έξαλλο π...

Τι γίνεται στον έρωτα; Ποιες μεγάλες αγάπες γεννιούνται και έχουν αλλάξει όλη τη ζωή των ζευγαριών; Τρελοί συνδυασμοί, γεμάτοι έξαλλο πάθος, έρχονται να ανατρέψουν όλα τα δεδομένα και να κάνουν ανθρώπους που δεν το περίμεναν ποτέ, να γίνουν αχώριστοι, και να νιώσουν το βαθύ ρίγος του απόλυτου έρωτα!
 Πάντα, ο Νοέμβριος είναι σημαδιακός μήνας για τον έρωτα! Δεν είναι τυχαίο που σε λίγο μπαίνουμε στις γιορτές! Είναι μια περίοδος που οι καρδιές ανοίγουν, θέλουν συντροφικότητα, αλλά και το σώμα, θέλει, πολύ απλά, να ζεσταθεί! Και δεν υπάρχει καλύτερη ζέστη, από τα φιλιάκαι τα άγρια χάδια! Για να δούμε, ποιο είναι το σκηνικό που διαμορφώνεται στον έρωτα λοιπόν!

Υδροχόος – Ιχθείς

Ο Υδροχόος με τον Ιχθύ, θα χορέψουν τρελά! Μεγάλος πάθος! ! Ο Ουρανός συνάντησε τον Ποσειδώνα, σε ένα πολύ σοβαρό και άγριο χορό, τέτοιον που μόνον αυτοί οι δύο θεότρελοι πλανήτες ξέρουν να κάνουν! Και αναστατώνουν τα ζώδια που κυβερνούν, και τα στρέφουν το ένα στην αγκαλιά του άλλου! Είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για κεραυνοβόλο έρωτα.. Τι ζευγάρι θα προκύψει; Τρελό, με πολύ πάθος! Οι δύο ερωτευμένοι, ο Υδροχόος και ο Ιχθύς θα αναγνωρίσουν στο ταίρι τους ένα δύσκολο σύντροφο, που πολλές φορές θα είναι αντίπαλος.. Γιατί; Γιατί ο επαναστάτης Ουρανός και οι ονειροπόλος Ποσειδώνας, μοιράζονται την απόλυτη τρέλα! Και οι ερωτευμένοι θα ζήσουν έναν έρωτα που θα απαιτήσει να σπάσουν όλα τα όρια! Και ναι, θα το κάνουν!

Ταύρος – Αιγόκερως

Και η Αφροδίτη τους ενώνει, και ο σοβαρός Κρόνος, και ο μυστηριώδης Ερμής. Αυτό το ζευγάρι, το πάει για μεγάλο πάθος, ειδικά με την καταπληκτική όψη εξαγώνου που έκανε η Αφροδίτη με τον Κρόνο! Και δεν έχει σημασία, ακόμα και αν έχουν γνωριστεί τώρα μόλις! Μεγάλη ένταση και πολύς σωματικός έρωτας . Ο Ταύρος κάνει τον Αιγόκερω να βγει από το συνηθισμένο του πλαίσιο, κάτι που το θέλει έτσι κι αλλιώς πολύ! Το δυνατό τους σημείο; Η ανάγκη που νιώθουν για αφοσίωση. Είναι κοινό τους χαρακτηριστικό, και αυτή τη στιγμή εντείνεται κι άλλο. Δεν μπορεί κανείς να τους χωρίσει. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν, Αιγόκεροι και Ταύροι που ήταν χρόνια ίσως φίλοι, να γίνουν τρελό ζευγάρι πάθους!


Είναι ένα από το πιο όμορφα και θερμά ζευγάρια! Πόσο, μα πόσο πολύ αγαπάει ο Ζυγός τον Τοξότη του! Και πόσο ο Τοξότης ξέρει πόσο θα τον ανταμείψει ο Ζυγός, αν αγαπηθούν! Είναι πολύ πιθανόν, να έχουν μεταξύ τους φιλία, και να την δουν να φουντώνει, ξαφνικά και αναπάντεχα και να γίνεται έρωτας! Ο Ζυγός, για το χατίρι του Τοξότη λέει αντίο στην άστατη ζωή με ευκολία, και του αρέσει κιόλας! Το ίδιο και ο Τοξότης, που θέλει στο πλάι του αυτό το αέρινο αλλά θερμό πλάσμα, για να κάνουν οι δυο τους όλες τις τρέλες του έρωτα! Και μάλιστα, πολλές φορές!

Δίδυμοι – Παρθένος

Μια πολύ μεγάλη αγάπη θα γεννηθεί, αν δεν έχει ήδη γεννηθεί δηλαδή! Και θα φουντώσει κι άλλο! Ο Παρθένος είναι το κάρμα του Δίδυμου! Είναι ο έρωτας που θα τον βάλει στα βαθιά πεδία της πραγματικής ζωής, εκεί που το παιχνίδι σοβαρεύει και γίνεται απαιτητικό. Αυτή οι δύο πρόκειται να πάθουν πολύ μεγάλο έρωτα, αν και είναι ήδη τρελά δοσμένοι στον έρωτά τους! Ο Παρθένος θα απαιτήσει από τον Δίδυμο την καρδιά του και το μυαλό του, και ξέρει πώς να τα διεκδικήσει, από αυτό το ατίθασο διπλό ζώδιο .

Κριός - Σκορπιός

Οι Κριοί και οι Σκορπιοί, με την ευλογία των ουρανών, πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον, σε μια γοητευτική, τέλεια, παθιασμένη κατάσταση! Ο ένας θέλει τον άλλον και δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να το πουν και να το ζήσουν. Ο Σκορπιός παρενοχλεί πονηρά τον Κριό, και απαιτεί μάλιστα πίστη! Και το περίεργο δεν είναι ότι την απαιτεί, το περίεργο είναι ότι ο Κριός του την χαρίζει πρόθυμα! Ο παντοδύναμος Άρης, που έχει περάσει στην παρθένο, θα κάνει το θαύμα του και θα ενώσει αυτό το παθιάρικο ζευγάρι για πάντα!

Καρκίνος - Λέων

Και ταιριάζουν, και αγαπιούνται και είναι παντοδύναμοι αυτή τη στιγμή. Μπορεί οι Καρκίνοι να βαλάντωσαν λίγο, αλλά τώρα πέρασαν όλα! Τα Λιοντάρια θα πάρουν μέσα στην ζεστή αγκαλιά τους τα παραπονεμένα ταίρια τους, τους Καρκίνους και θα γιατρέψουν με την αγάπη τους όλη την μελαγχολία και όλη τη νοσταλγία που έζησαν για κάποιο διάστημα οι ευαίσθητοι Καρκίνοι. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή που να μπορεί να αγαπήσει τον Καρκίνο με το πάθος, τη φλόγα και την ένταση που έχει ανάγκη, είναι ο Λέων! Και είναι γραφτό οι δυο τους να αποτελέσουν ένα από τα πιο θερμά και τα πιο πιστά ζευγάρια που θα γεννηθούν σε αυτήν την περίοδο.

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Ζευγάρια για Έρwτα!
Ζευγάρια για Έρwτα!
http://www.oroskopos.tv/thumbnail?filepath=/contentfiles/tarw/gynaika-gamos/1youx.jpg&width=720&height=396
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/w.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/w.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy