loading...

«Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερwτεύονται τον φίλο τους;

SHARE:

Και όμως για μερικά ζώδια το ταμπελάκι του φίλου, μπορεί να μετατραπεί άνετα στο ταμπελάκι ενός μεγάλου έρωτα. Δείτε πως αντιμετωπίζει τ...

Και όμως για μερικά ζώδια το ταμπελάκι του φίλου, μπορεί να μετατραπεί άνετα στο ταμπελάκι ενός μεγάλου έρωτα. Δείτε πως αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο την περίπτωση, το κολλητάρι του να είναι και ο έρωτας της ζωής του!
Τα ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Του αρέσει η εξερεύνηση και το καινούργιο. Ο φίλος για αυτόν είναι κάτι σταθερό και σημαντικό, οπότε δύσκολα θα τον τραβήξει ερωτικά. Μόνο αν το άτομο αυτό τον ξαφνιάσει και αλλάξει, μπορεί να αρχίσει να το σκέφτεται.

ΛΕΩΝ

Ο λέοντας είναι περισσότερο πιθανό να κάνει φίλους του, τους πρώην ερωτικούς συντρόφους, παρά το αντίστροφο. Του αρέσει να ανακαλύπτει καινούργιους κόσμους και όχι να περιορίζεται σε κάτι γνωστό και οικείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για έναν Τοξότη, όλοι οι καλοί χωράνε! Τα ερωτικά-φιλικά μπλεξίματα συμβαίνουν συχνά στην καρδιά του. Από εκεί και έπειτα, είναι πολύ σημαντικό το άτομο που θα συνδεθεί με τον τοξότη να μπορέσει να τον κρατήσει, για να μην δει το θέμα πάλι φιλικά.

Τα ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Με έναν πολύ αργό ρυθμό και σταδιακά, μπορεί ένας φίλος να κάνει έναν ταύρο να τον δει ερωτικά. Ο Ταύρος αγαπά την σταθερότητα και τις εποικοδομητικές σχέσεις, οπότε θα επιθυμεί το ταίρι του να είναι και φίλος του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλει να είναι ξεκάθαρο το τοπίο από τους ανθρώπους που περιτριγυρίζεται. Οι ταμπέλες «φίλος» και «ερωτικό ταίρι» είναι κάτι πολύ σημαντικές για εκείνον και σπάνια τις ανακατεύει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο όμως, θα το αντιμετωπίσει με αμηχανία και μάλλον στο τέλος θα το απορρίψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα πει όχι σε ένα συναίσθημα που μπορεί να δημιουργηθεί από έναν φίλο. Μπορεί να κρατήσει και πολλά χρόνια κιόλας. Αν όμως δεν καταλήξει καλά, ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που μπορεί να δώσει το περιθώριο να ξαναγυρίσει ο πρώην σύντροφός του στο φιλικό επίπεδο που ήταν.

Τα ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να πέσει σε αυτήν την κατάσταση και μάλιστα να δεθεί πολύ, αφού ήδη γνωρίζει τον άλλον σαν φίλο. Μάλιστα θα δώσει μία καρμική διάσταση σε όλο αυτό. Σε έναν πιθανό χωρισμό δεν θα δεχθεί πίσω το ταίρι του σαν φίλο, αφού πάντα θα τον βλέπει ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για έναν Σκορπιό το να εξερευνήσει από μία διαφορετική σκοπιά έναν φίλο του, θα τον δελεάσει ευχάριστα. Έτσι κι αλλιώς έχει κάνει ήδη την σκέψη «…άραγε πως θα ήταν αν…»

ΙΧΘΥΣ

Εδώ μπορεί να συμβαίνει άνετα το εξής σενάριο: Είμαστε κολλητοί αλλά από την πρώτη στιγμή σε βλέπω ερωτικά, παρόλα αυτά δεν σου το έχω εξομολογηθεί ποτέ.

Τα ζώδια του Αέρα : Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εύκολα συνάπτει ερωτικές σχέσεις με φίλους και άλλο τόσο εύκολα τις διαλύει κιόλας. Παρόλα αυτά μετά επανέρχεται πάλι η αξία της φιλίας, ανάμεσα στους πρώην εραστές.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα δημιουργηθούν ενδοιασμοί σε μία τέτοια κατάσταση, αρκεί η σχέση να είναι υψηλής ποιότητας και αν έχει να του προσφέρει πολλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν υπάρχει ο όρος «ερωτική φιλία» ο Υδροχόος την λατρεύει. Είναι ένα άτομο που μπορεί να διατηρήσει και τα δύο, διαμορφώνοντας μία βαθιά και ειλικρινή σχέση.


πηγή: astrology4u.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: «Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερwτεύονται τον φίλο τους;
«Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ» – ποια ζώδια ερwτεύονται τον φίλο τους;
http://www.pagenews.gr/img/oct2016/large_1477744219_flirt.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/w_18.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/11/w_18.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy